sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Отворене пријаве за прво IMAGINE IF! такмичење у Србији

Отворене су пријаве за прво IMAGINE IF! такмичење стартапа из области здравства у Србији, које у сарадњи са Научно-технолошким парком Београд (платинасти партнер) и Health Tech Labom (сребрни партнер) реализује Innovation Forum Cambridge, на челу са Сташом Станковић.

IMAGINE IF! глобално такмичење и пре-акцелераторски програм нуди стартапима одличну прилику за добијање менторске подршке, бесплатних савета локалних i иностраних стручњака из индустрије и академије, умрежавање са 10.000 иноватора преко глобалне платформе Иновационог Форума, као и могућност да обезбеде финансирање и лабораторијски простор. Такмичење је отворено искључиво за стартапе из здравственог сектора, укључујући нове или другачије врсте терапија, уређаја, дијагностике, технологија платформи, дигиталну здравствену вештачку интелигенцију, биоинформатике, као и друге теме везане за здравство, фармакологију и компјутерске науке. Рок за пријаве је 15. јануар 2019.

Након завршеног конкурса биће изабрано до 10 најбољих стартапа који ће проћи менторски програм обуке и борити се за титулу локалног победника. Победнички тим добиће 2.000 ЕУР финансирања као и место у такмичењу против других огранака на глобалном IMAGINE IF! такмичењу на Универзитету у Kембриџу, где може освојити још 10.000 долара финансирања, као и шестомесечно коришћење лабораторијског простора у једној од глобалних престоница IMAGINE IF! такмичења, укључујући Београд.

Локално финале биће одржано 7. марта 2019. у Научно-технолошком парку Београд, а стартапи ће бити оцењивани на основу бизнис плана, потенцијала производа или услуге, иновативности, научне основе и организације тима.

Пријави се на: https://inno-forum.org/accelerator/apply/.

Више информација о процесу такмичења, наградама и менторском раду на http://inno-forum.org/accelerator/, или путем мејла stasa.stankovic23@gmail.com.