sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Буди део нове стартап генерације – Отворене пријаве за ParkUp!-зимски стартап камп НТП Београд

Научно-технолошки парк Београд покренуо је ParkUp! – зимски стартап камп 2019, интезиван петодневни програм учења, рада и дружења намењен студентима са циљем да закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а.

Kамп ће бити одржан од 18. до 22. фебруара, а за учешће је довољна отвореност ка новим знањима. Није потребно да студенти имају оформљен тим или пословну идеју – до ње ће доћи кроз динамичан рад на кампу!

Програм кампа обухвата интерактиван рад као увод у процес формирања пословних идеја коришћењем Lean startup методологије са акцентом на дефинисање проблема и решења, дефинисању профила и сегмената купаца, конкуренцији и тржишту. Сваки полазник ће за време кампа бити део једног од 10 мултидицсиплинарних тимова што ће им помоћи да стекну вештине о формирању тимова и лидерству.

Учешћем у програму студенти стичу и могућност да се упознају са предузетницима, стартап оснивачима и менторима који им могу пренети значајна искуства и савете за лични и професионални развој, а искусиће и како изгледа Demo Day у стартап свету и које вештине су потребне за успешно представљање стартап тима.

Kроз летњи студентски камп НТП Београд, одржан у јуну 2018. године,  прошло је више од 60 студената, одржано је преко 15 радионица, а више полазника и тимова је наставило да развија своју идеју! Сјајна искуства и позитивно расположење из летњих, НТП Београд сада преноси и у зимске месеце.

Пријаве за ParkUp!- зимски стартап камп 2019, су обавезне и отворене су до 1. фебруара 2019. године на линку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqWEcBtdrWRMdh9fMB4CVbQVodF-QMt-DQvXDoQDGPlxG2A/viewform

Учешће на Kампу је без надокнаде. Kамп ће бити реализован у поподневним часовима, током пет дана и обавезан је за све регистроване полазнике, а активни учесници добиће сертификат о успешно завршеној обуци.

Више детаља на https://ntpark.rs/parkup/.