sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Easy Tech, eHat, AW Cream најбољи на Demo day-u – Завршен тромесечни програм подршке Let’s accelerate!

На Demo day-u у Научно-технолошком парку Београд јуче је званично завршен акцелераторски програм Let’s accelerate!

Девет стартуп тимова: Polenyzer, Soler, Fitness maniac, eHat, Experite per me, Noix, Add on charge, AW cream i Easy tech, вредно је радило и учило током протекла 3 месеца о развоју пословних модела базираних на Lean методологији, а своје иновативне идеје представили су јуче на pitch-u, поводом завршетка програма.

Изабрана су и 3 најбоља тима, који ће добити подршку за даљи развој својих иновација. То су Easy Tech, eHat, AW Cream.

Let’s accelerate! тромесечни интезиван програм подршке развоју стартуп тимова, који је креирао НТП Београд, имао је за циљ да помогне стартап тимовима да развију и валидирају своје бизнис моделе у раној фази развоја, припреме се за инвестиционе фондове, те да након завршене обуке имају креиране пословне моделе, тестиране хипотезе проблема/решења и feedback потенцијалних корисника.

За време трајања програма одржано је више од 10 радионица, са тимовима је радило 13 ментора, одржано је више од 30 сати менторства а своју експертизу са полазницима је поделило 20 предавача.

О најбољим тимовима на јучерашњем Демо даy-у одлучивао је стручни жири у саставу Вук Ђурић (South Central Ventures), Небојша Матић (Микроелектроника), Ања Варничић (старт-уп UrbiGo) и Милош Мандић (предузетник са значајним старт-уп искуством који ради у Лондону).

Научно- технолошки парк Београд тренутно ради са више од 50 стартап тимова у различитим фазама развоја. Успостављање и развој пилот програм акцелератор – Let’s accelerate! подржала је и Влада Швајцарске.