sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Отворене пријаве за Такмичење за најбољу студентску идеју 2019

У оквиру IF4TM пројекта, којим координира Универзитет у Kрагујевцу а финансира Европска Унија, у оквиру Еразмус плус програма, покренуто је Такмичење за најбољу студентску идеју 2019. Такмичење се спроводи у партнерству са још 17 партнера из 6 земаља и реализује кроз седам локалних такмичења у Kрагујевцу, Београду, Новом Саду, Нишу, Новом Пазару и Зрењанину, као и финалног такмичења на националном нивоу.

Једни од партнера су и Пословно-технолошки инкубатор техничких факултета Београд (БИТФ) и Универзитет у Београду.

Право учешћа имају студенти основних, мастер и докторских студија.

Идеје и тимови који буду прошли прву фазу селекције имаће прилику да кроз сет предузетничких обука и менторску подршку које реализује БИТФ, детаљно разраде своје идеје, развију пословне моделе применом CANVAS методе и припреме их за локалне презентације пред жиријем које ће се одржати током летњег семестра ове године. Два првопласирана тима са сваког локалног такмичења учествоваће на националном финалном такмичењу.

Организатори су за победнички тим националног такмичења припремили веома вредне награде – од посете партнерским институцијама у Европи, до подршке студентима у Kреативном центру, бесплатног закупа пословног простора у бизнис инкубаторима, бесплатних консултација у развоју пословног модела или помоћи у промоцији идеје потенцијалним финансијерима.

Своје идеје и тимове (2 до 4 члана), студенти факултета Универзитета у Београду пријављују од 15. јануара до 28. фебруара 2019. слањем попуњеног пријавног формулара на мејл адресу cis@ekof.bg.ac.rs. Додатне информације можете наћи на сајту пројекта www.if4tm.kg.ac.rs.