sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Конференција ЕБРД о утицају дигитализације на консултантску индустрију и МСП сектор 23. априла у НТП Београд

У уторак 23. априла од 10 до 14 часова у просторијама НТП, Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) организоваће конференцију на тему дигитализације. Конференција је намењена домаћим консултантима и предузећима која желе да се информишу о трендовима у дигитализацији и утицајима које нове дигиталне промене имају на консултантску индустрију и сектор малих и средњих предузећа. Учесници ће имати прилику да се информишу путем представљања успешних студија случаја и конкретних примера дигитализације у овом сектору.

Конференција се организује у оквиру програма „ЕУ за Србију – ЕБРД саветодавна подршка“ који финансира Европска унија кроз Инструмент за претприступну помоћ (ИПА), а спроводи ЕБРД у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије. Циљеви програма су оснаживање малих и средњих предузећа, као и тржишта домаћих консултаната који сарађују са малим и средњим предузећима помажући им да постану конкурентнија.

На конференцији ће своја искуства поделити домаћи консултанти који су имали прилику да коришћењем дигиталних иновација унапреде своје пружање услуга – ICT Hub, Virtus, Casa Forte и Deus Media. Учесницима семинара обратиће се и представници ПКС и ЕБРД.

Учешће на семинару је бесплатно али је потребно регистровати се унапред путем емаил адресе: knowhowserbia@ebrd.com.