sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Meter&Control i ametiq labs нове чланице НТП Београд

Задовољство нам је што можемо да поделимо да је Научно-технолошки парк Београд однедавно багатији за нове чланице.

Компанија Meter&Control производи најсавременија хардверска и софтверска решења за паметно управљање енергијом у индустријским и резиденцијалним окружењима. Широк портфолио производа обухвата паметна бројила за електричну енергију са PLC и GPRS/3G/LTE комуникацијом, концентраторе података и гејтвеје, као и AMM/AMI/MDM софтвер за даљинско очитавање бројила, параметризацију и управљање потрошњом комерцијалних и индустријских корисника и домаћинстава. Целокупан процес истраживања, развоја, производње и верификације одвија се у компанији у Београду.

Meter&Control има више од 80 запослених – инжењера и девелопера са искуством, висококвалификованих техничара, као и стручњака из других области, посвећених развоју најмодернијих производа и услуга и примени најновијих технологија у решењима за клијенте. Више информација о компанији доступно је на www.meterandcontrol.com.

ametiq labs d.o.o. је млада ИТ компанија из Београда, која пружа услуге у области рачунарског програмирања. Специјализовани су за израду софтвера у области банкарства и здравствених услуга, превасходно на простору Швајцарске. Њихов главни прозвод, “blue vibes” framework  за израду микро апликација, омогућава им да ефикасно развијају модерне апликације у динамичном пословном окружењу.