sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Изабрани тимови за Colosseum Bootcamp!

Изабрани су стартап тимови који ће у наредним месецима радити са локалним и међународним менторима из света спорта, технологије и бизниса у оквиру првог програма подршке иновацијама у области спорта – Colosseum Sports Tech Serbia, који Научно-технолошки парк Београд спроводи у сарадњи са Colosseum Sport из Израела!

Полазници Colosseum Bootcamp проћи ће низ радионица и један на један ментотских сесија за даљи развој својих иновација, и то са дугогодишњим екпертима који имају одличне референце у погледу изградње бизниса и иновативних подухвата. У завршници програма у октобру, током DemoDay-а, тимови ће pitch-овати своје идеје, а најбољи међу њима ће током студијског путовања у Израел добити и додатну подршку за даљи развој свог стартапа.

Део Colosseum Bootcamp ове године је 10 тимова са својим иновативним идејама:

Sportifico – друштвена мрежа за спортисте. Платформа окупља активне спортисте и тренере, пружајући шансу перспективним атлетама да кроз предствљање на платформи, комуникацију и повезивање са другим корисницима успешно граде своју каријеру.

Wannabet – платформа која корисницима омогућава да се упуштају у опкладе директно са другим корисницима користећи виртуелну валуту.

Basketball Skills 3D – апликација која омогућава корисницима да putem 3Д Технологије измере метрике шута, уче о кошарци и унапређују своје кошаркашке вештине.

CREW –  платформа за фитнес студије која ће им помоcћи да задрже клијенте на дуже стазе користеcћи књигу обуке.

Beta children – апликација која преко јединствене платформе омогућава тренерима да мотивишу, израде планове за тренинг и исхрану и прате напредак својих клијената који тренирају широм света.

KGG Entertainment  – машина за хватање и избачај кошаркашких лопти.

SkillBall – који настоји да сваком навијачу омогући да се бави спортом из фотеље и зарађује у зависности од новоа развијености својих вештина.

FitWorld– мобилна апликација која ће објединити све захтеве фитнес индустрије на једном месту: развој базе података за индустрију која се стално мења и преко 2.000 научно доказаних вежби, програма обуке и програма за рекреативне, професионалне и терапеутске сврхе.

Acumenics – специјализована друштвена мрежа за спортисте – и аматере и професионалце. Корисници ће моћи лако да се повежу једни са другима у зависности од својих интереса, да поделе своје идеје, искуства, направе контакте, организују догађаје, прате резултате, креирају лиге и сл.

Fitness Network – платформа за умрежавање људи који тренирају и раде у фитнесу, а која ће на једном месту корисницима понудити: фитнес центре и теретане, преглед програма обуке које нуде, тренере и нутриционисте, продавнице здраве хране и додатака исхрани, продавнице спортске одеће и сл.

Предавања за полазнике Bootcamp-a почињу већ крајем ове недеље када ће радити са Moshe Sarfaty, инвеститором и оснивачем Krypton VC fund из Израела.

Више информација програму Colosseum Sports Tech Serbia на www.colosseum-serbia.rs.