sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

O Corporate Venture Capital инвестицијама из перспективе стартапа 21. јуна у НТП Београд

Александар Савановић, адвокат у немачком Ebner Stolz одржаће 21. јуна у Научно-технолошком парку Београд предавање о Corporate Venture Capital инвестицијама и то из перспективе стартапа “Negotiating Corporate Venture Capital Investments – Dos and Don’ts from the start-up perspective” – како би требало да се поставе у преговарачком поступку и које су све могућности које могу да искористе.

Сарадња и инвестирање у стартапе је стратешко опредељење све већег броја компанија, па због атрактивног извора капитала и corporate know-how-a, расте и популарност тзв Corporate Venture Capital инвестиција.

Александар Савановић има око 4 године искуства у саветовању у области трансакција, посебно Venture Capital и Venture Capital Transactions. Предаје корпоративно право на Универзитету примењених наука Nurtingen-Geislingen и пружао је правне савете великом броју немачких компанија.

Након предавања, предвиђен је и Speed networking са предстаницима углавном немачких компанија, consulting кућа и Private Equity фондова, међу којима су: Roland Rechtsschutz, Deloitte, KPMG Luxemburg, Warth & Klein Grant Thornton, Daimler AG, FAS AG, Weidemann GmbH…

Присуство је бесплатно а пријаве обавезне на линку.

Напомена: И предавање и састанци биће на енглеском језику.

Списак учесника за Speed Networking и агенду можете погледати у документима:

Speed Neworking_Spisak učesnika

AGENDA