sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Презентација OIS-AIR Proof of Concept Позива 18. јуна у НТП Београд

Научно технолошки парк Београд позива представнике универзитета и истраживачких института на презентацију OIS-AIR Proof of Concept Позива који нуди финансијску подршку за најбоље иновативне пројекте које заједнички развијају истраживачки центри и мала и средња предузећа у Јадранско-јонској регији. Десет најбољих добиће иновационе ваучере у вредности од по 18.500 ЕУР!

Open Innovation Workshop биће одржана у уторак 18. јуна са почетком у 10h, у конференцијском центру Научно-технолошког парка Београд (Вељка Дугошевића 54), и представиће иницијативу, могућности за истраживачки сектор и процедуру пријава.

Циљ OIS AIR Proof of Concept Позива, који се спроводи у оквиру пројекта Успостављање отвореног иновационог система Јадранско-јонске регије (OIS-AIR), финансираног из Iterreg Adrion програма ЕУ, је подршка комерцијализацији истраживања у добре пословне моделе.

Иновациони ваучери подржаће заједнички развој и комерцијализацију истраживачких пројеката између истраживачких центара и МСП у области транспорта и мобилности, енергије и животне средине, агро-биоекономије, као и њихово тестирање у лабораторијама или у релевантном окружењу.

Партнери на ОИС-АИР пројекту, покренутом у циљу јачања економског раста и конкуретности у Адрион регији, су: АREA научни парк Трст, Италија, Технолошки парк Љубљана, Словенија, Хрватска привредна комора, Хрватска, Научно-технолошки парк Београд, Србија, Центар за истраживање и технологију Грчке (CERTH), из Грчке, Универзитет Basilicata, Италија и Министарство финансија и економије Албаније.

Пријаве на линку.

Више о OIS-AIR Proof of Concept Позиву на https://www.oisair.net/pages/proof-of-concept.