sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Представници немачких компанија у посети НТП Београд – Одржани и Б2Б сусрети

Петнаестак европских компанија, углавном немачких, посетило је у петак 21. јуна Научно-технолошки парк Београд, а током посете су организовани и Б2Б сусрети са нашим фирмама.

Међу страном делегацијом углавном су били представници консалтинг кућа и Private Equity фондова, међу којима су и: Roland Rechtsschutz, Deloitte, KPMG Luxemburg, Warth & Klein Grant Thornton, Daimler AG, FAS AG, Weidemann GmbH и други… Сусрети су били прилика да кроз неформалне разговоре фирме једне другима представе своје пословање, успоставе контакте, добију савет и поразговарају о могућностима сарадње.

Александар Савановић, адвокат у немачком Ebner Stolz, одржао је занимљиво предавање о Corporate Venture Capital инвестицијама и како би стартапи требало да се поставе у процесу преговарања са корпорацијама које су спремне да улажу директно у њих, док је Јелена Пeтровић, помоћних директора за развоја пословања НТП Београд, гостима je представила програме и услуге које Научно-технолошки парк Београд пружа стартап и технолошко-развојним компанијама.