sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Каријерно ћаскање 12. јула у НТП Београд

Ако желите да у опуштеној атмосфери упознате представнике а компанија чланица Научно-технолошког парка Београд које развијају иновације у области информационих технологија и других сродних области, пријавите се за учешће на Каријерном ћаскању које Универзитет у Београду – Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената,  организује у петак, 12.јула од 18 до 20 часова у НТП на Звездари.

Биће то сјајна прилика да се информишете и чујете савете од запослених у различитим компанијама, да разјасните недоумице, сазнате какве су могућности и услови за праксу, запослење или сарадњу на пројектима.

Догађај је намењен студентима завршних година свих нивоа студија на Универзитету у Београду који су заинтересовани за развој каријере у развојно-технолошким и стартап компанијама које послују у оквиру Научно-технолошког парка Београд. Са студентима ће разговарати представници компанија: local a box, MDPI, Logic Bgrd, Tele Go, Solenoid Circus, Educated, the Social Formula, као и запослени у Пословно-технолошком инкубатору техничких факултета и Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

Каријерном ћаскању ће се придружити и студентски тимови-полазници актуелног летњег студентског стартап кампа ParkUP ! који се одржава од 10. до 16. јула у НТП Београд. Сви учесници Каријерног Ћаскања добиће на догађају пропусницу за DemoDay, завршни догађај студентског кампа када ће студентски тимови представити идеје које су развили на кампу и покушати да убеде жири да баш њихово решење завређује даљи развој. Искористите прилику да видите како изгледа „pitch“ , која ће екипа, идеја и решење проћи најбоље и зашто.
Пријављивање студената за Каријерно ћаскање отворено је на линку: https://bit.ly/2Jg6nfo до поноћи 10.јула 2019.

Учешће је бесплатно, а број места ограничен.

Више иформација о компанијама учесницама можете пронаћи у документу

Informacije-o-kompanijama-učesnicama-KARIJERNO-ĆASKANJE-12072019S