sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

FlixBus зелене линије из Београда крећу од 25. јула!

Од 25. јула из Београда крећу прве међународне зелене FlixBus линије, повезујући директно српску престоницу са дестинацијама у Хрватској и Словенији!

Са три дневна поласка и једним ноћним, из Београда ће моћи свакодневно да се путује према Загребу и Љубљани. Исто тако, Београд се сезонски повезује и са Далмацијом, Истром и Кварнером – између осталог са Биоградом, Водицама, Шибеником, Трогиром и Сплитом те Ријеком, Опатијом, Ровињем и Пулом. У припреми је и директно повезивање Београда и Новог Сада са Будимпештом.

Путем великих чворишта FlixBusa која ће бити директно повезана са Београдом, попут Загреба, Љубљане или Будимпеште, путницима у Србији уз интерконекције биће доступно и више од 2.000 дестинација широм 28 европских земаља.

FlixBus у сваком аутобусу осигурава више простора између седишта, утичнице, бесплатан интернет, бесплатан пртљаг, као и могућност отказивања или промене резервације до 15 минута пре поласка. Такође, одређени аутобуси су опремљени и рампама за инвалиде.

Подсетимо, FlixBus је започео као стартап 2013. године након либерализације немачког тржишта. Својим пословним моделом за мање од 4 године проширио се на готово целу Европу, а у 2017. години остварује прве кораке на тржишту Србије сарадњом са локалним партнером Фудекс д.о.о. Исте године отворена је и канцеларија у Београду, а и данас своје седиште Flixbus има у НТП Београд.

Више о предностима за путнике и продаји карата на flixbus.rs