sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

О изазовима примене новог Закона о заштити података о личности 29. августа на Innovation Talks у НТП Београд

Одредбе новог Закона о заштити података о личности важе од овог месеца. Након доношења Закона у октобру прошле године, наиме, за његово усклађивање и припрему остављено је 9 месеци тако да се званично примењује од 21.8.2019. године.

Изазови примене нове регулативе биће тема Innovation Talks, скупа који НТП Београд организује у сарадњи са Друштвом за информатику Србије 29. августа са почетком у 16h у свом комплексу на Звездари (Вељка Дугошевића 54). Своју експертизу са учесницима ће поделити Невена Ружић, испред Канцеларије Повереника за заштиту података о личности и Тијана Златковић, из компаније Купујем Продајем, која ће представити како је ова платформа која има препознатљив, успешан бизнис и ради са великим бројем података грађана решила питање заштите података о личности својих корисника.

Нека од питања на која ћемо дати одговоре су: које су кључне разлике а које сличности нашег закона и ГДПР-а, каква су ограничења у погледу података које можемо да прикупљамо, шта је дозвољено а шта не, могу ли подаци грађана ЕУ бити на серверима из Србије, како нова регулатива утиче на eCommerce, које су најчешће заблуде и које области и ставке послодавци најчешће занемарују а не би требало…

Придружите нам се и сазнајте како да најбоље ускладите свој бизнис са новим Законом!

Учешће на догађају је бесплатно.