sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Colosseum Sports Tech Serbia улази у завршницу – DemoDay 30. октобра у НТП Београд

Завршницу првог Colosseum Sports Tech Serbia програма, намењеног стартапима који развијају иновације у области спорта, најављујемо за крај следећег месеца!

Kо ће међу тимовима Colosseum Bootcamp-a освојити студијско путовање у Израел где ће добити могућност да даље развија своју идеју, биће познато на DemoDay-у 30. октобра у Научно-технолошком парку Београд.

На догађају у завршници представиће се само стартапи који су постигли адекватан напредак током програма и то: FitWorld, Wonnabet, 3D Basketball skills, Sportifico, Appollo, SkillBall.

Своје иновације тимови ће pitch-овати пред међународним жиријем који ће и одлучити о победнику. Реч је о серијским предузетницима и предствницима инвестиционих и venture фондова, међу којима су: Gary Stewart, директор Wayra UK, Ofir Frank, серијски предузетник,  CTO у кошаркашком клубу  Maccabi Tel Aviv, Igor Beslin, главни аналитичар у Venionaire Capital, Vienna.

DemoDay ће окупити и водеће локалне и међународне експерте који ће још једном покренути сискусију о технолошким иновацијама у области спорта – који сектори су највише уздрмани технолошким напретком, ко су носиоци промена и трендови који долазе! Gary Stewart, директор Wayra UK акцелератора који улаже до 50.000 долара у стартапе у раној фази, одржаће предавање како стартапи склалирају и како да привуку инвестиицје, Rohn Malhotra, партнер у SportsTechX причаће зашто је сада право време за започињање бизниса у области спортских технологија и дати увид у овај растући екосистем, док ће Бранко Кокир, некадашњи репрезентативац Србије у рукомету, данас директор компаније Merkur Games испричати свој пут од успешног спортисте до бизнис лидера.

Целокупна агенда  доступна је на линку.

Учешће на догађају је бесплатно, а због ограниченог броја места пријаве су обавезне на линку.

Colosseum Sports Tech Serbia je први програм подршке стартапима у Србији који развијају иновације у области спорта, а који Научно-технолошки парк Београд реализује у сарадњи са израелским Colosseum Sport.