sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

FlixBus шири мрежу линија из Србије – Од 3. октобра из Београда и Новог Сада четири пута дневно до Будимпеште

FlixBus, европски синоним за путовања аутобусом, наставља јачање мреже линија. Након што су пре само два месеца из Србије кренуле прве линије, Београд и Нови Сад повезаће се с Будимпештом од 3. октобра 2019. четири пута дневно. Тиме су Београд и Нови Сад, уз Загреб и Љубљану, повезани са још једним највећим раскршћем FlixBus-а из којег се може даље наставити путовање и у најудаљеније европске дестинације.

– Задовољство нам је да најавимо чак четири нова поласка дневно у смеру Мађарске – изјавио је Анте Грбеша, директор FlixBus CEE South регије на конференцији за медије одржаној данас у Научно-технолошком парку Београд.

– Ово је само још један доказ како наш иновативни пословни модел, који спаја технологију и традиционална аутобуска предузећа с претходно темељно испланираном мрежом линија, чини успешну формулу за задовољне путнике као и за наше регионалне партнере на било ком тржишту широм Европе – додао је Анте.

Осим што пружа удобност и додатне погодности путницима, FlixBus у сваком аутобусу обезбеђује више простора између седишта, утичнице, бесплатан интернет, бесплатан пртљаг, али и могућност отказивања или промене резервације до 15 минута пре поласка. Исто тако, пет FlixBus аутобуса српског регионалног партнера Сирмиумбус опремљено је и рампама за инвалиде.

Коришћењем међународног јединственог пословног модела који је врло успешан у Европи, FlixBus је успео да привуче милионе путника широм Европе, те је створио хиљаде нових послова у индустрији. FlixBus Тим је задужен за мрежно планирање, корисничку подршку, управљање квалитетом, маркетинг и продају, као и за систем продаје карата, управљање ценама, па и развојем пословања – све што је повезано с иновативном технологијом.

Могућност куповине карата онлине доступна је и путницима из Србије. Уз то, доступност 2.000 дестинација широм 28 европских земаља и САД-а омогућила је и Србији да буде део ове велике зелене мреже аутобуских линија.