sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

FlixBus širi mrežu linija iz Srbije – Od 3. oktobra iz Beograda i Novog Sada četiri puta dnevno do Budimpešte

FlixBus, evropski sinonim za putovanja autobusom, nastavlja jačanje mreže linija. Nakon što su pre samo dva meseca iz Srbije krenule prve linije, Beograd i Novi Sad povezaće se s Budimpeštom od 3. oktobra 2019. četiri puta dnevno. Time su Beograd i Novi Sad, uz Zagreb i Ljubljanu, povezani sa još jednim najvećim raskršćem FlixBus-a iz kojeg se može dalje nastaviti putovanje i u najudaljenije evropske destinacije.

– Zadovoljstvo nam je da najavimo čak četiri nova polaska dnevno u smeru Mađarske – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije na konferenciji za medije održanoj danas u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

– Ovo je samo još jedan dokaz kako naš inovativni poslovni model, koji spaja tehnologiju i tradicionalna autobuska preduzeća s prethodno temeljno isplaniranom mrežom linija, čini uspešnu formulu za zadovoljne putnike kao i za naše regionalne partnere na bilo kom tržištu širom Evrope – dodao je Ante.

Osim što pruža udobnost i dodatne pogodnosti putnicima, FlixBus u svakom autobusu obezbeđuje više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, ali i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Isto tako, pet FlixBus autobusa srpskog regionalnog partnera Sirmiumbus opremljeno je i rampama za invalide.

Korišćenjem međunarodnog jedinstvenog poslovnog modela koji je vrlo uspešan u Evropi, FlixBus je uspeo da privuče milione putnika širom Evrope, te je stvorio hiljade novih poslova u industriji. FlixBus Tim je zadužen za mrežno planiranje, korisničku podršku, upravljanje kvalitetom, marketing i prodaju, kao i za sistem prodaje karata, upravljanje cenama, pa i razvojem poslovanja – sve što je povezano s inovativnom tehnologijom.

Mogućnost kupovine karata online dostupna je i putnicima iz Srbije. Uz to, dostupnost 2.000 destinacija širom 28 evropskih zemalja i SAD-a omogućila je i Srbiji da bude deo ove velike zelene mreže autobuskih linija.