sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Директор Wayra UK акцелератора на Colosseum Sports Tech Serbia Demo Day 30. октобра

На завршницу првог Colosseum Sports Tech Serbia програма, намењеног стартапима који развијају иновације у области спорта, Научно-технолошки парк Београд доводи првог човека једног од највећих светских акцелератора – Wayra UK и директора Telefonica Open Future.

Gary Stewart ће 30. октобра у Научно-технолошком парку одржати предавање “Како стартапи скалирају и постижу успех – прича о најбољем светском корпоративном акцелератору”, током којег ће, из свог угла, са учесницима поделити како да стартапи добијају потребна средства и скалирају.

Биће то сјајна прилика за све који желе да упознају и чују овог врхунског стручњака и предузетника. Учешће на догађају је бесплатно, уз ОБАВЕЗНЕ ПРИЈАВЕ на ЛИНКУ.

Wayra је стартап акцелератор компаније Telefonica који пружа финансирање до 50.000 америчких долара стартапима у раној фази развоја. Од оснивања 2011. инвестирали су и подржали готово 200 стартапа, а данас послују кроз 11  хабова у 10 земаља у оквиру система Telefonica  (Немачкој, Аргентини, Бразилу, Чилеу, Колумбији, Мексику, Перуу, Шпанији, Великој Британији и Венезуели).

Gary Stewart ради и као ванредни професор у IE Business School у Мадриду. Оснивач је Nuroa.es, стартапа из Барселоне који је прикупио преко 4 милиона евра финансирања пре него је продат аустралијском конкуренту. Док није упловио у предузетниче воде, Stewart је радио и као адвокат у Њујорку, Лондону, Шпанији. Дипломирао је на Yale University.

Осим као предавач, Stewart ће се 30. октобра наћи и у улози члана жирија који ће одлучити ко ће међу тимовима Colosseum Bootcamp-а понети титулу најбољег и освојити студијско путовања у Израел где ће добити могућност да даље развија своју идеју!

Colosseum Sports Tech Serbia, НТП Београд спроводи у сарадњи са израелским Colosseum Sport. Demo Day програма ће осим представљања тимова, окупити серијске предузетнике и представнике инвестиционих фондова који ће још једном покренути дискусију о спортским технологијама, актуелним трендовима и простором за иновације у сфери спорта.

Агенда догађаја доступна је на линку.