sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Direktor Wayra UK akceleratora na Colosseum Sports Tech Serbia Demo Day 30. oktobra

Na završnicu prvog Colosseum Sports Tech Serbia programa, namenjenog startapima koji razvijaju inovacije u oblasti sporta, Naučno-tehnološki park Beograd dovodi prvog čoveka jednog od najvećih svetskih akceleratora – Wayra UK i direktora Telefonica Open Future.

Gary Stewart će 30. oktobra u Naučno-tehnološkom parku održati predavanje “Kako startapi skaliraju i postižu uspeh – priča o najboljem svetskom korporativnom akceleratoru”, tokom kojeg će, iz svog ugla, sa učesnicima podeliti kako da startapi dobijaju potrebna sredstva i skaliraju.

Biće to sjajna prilika za sve koji žele da upoznaju i čuju ovog vrhunskog stručnjaka i preduzetnika. Učešće na događaju je besplatno, uz OBAVEZNE PRIJAVE na LINKU.

Wayra je startap akcelerator kompanije Telefonica koji pruža finansiranje do 50.000 američkih dolara startapima u ranoj fazi razvoja. Od osnivanja 2011. investirali su i podržali gotovo 200 startapa, a danas posluju kroz 11  habova u 10 zemalja u okviru sistema Telefonica  (Nemačkoj, Argentini, Brazilu, Čileu, Kolumbiji, Meksiku, Peruu, Španiji, Velikoj Britaniji i Venezueli).

Gary Stewart radi i kao vanredni profesor u IE Business School u Madridu. Osnivač je Nuroa.es, startapa iz Barselone koji je prikupio preko 4 miliona evra finansiranja pre nego je prodat australijskom konkurentu. Dok nije uplovio u preduzetniče vode, Stewart je radio i kao advokat u Njujorku, Londonu, Španiji. Diplomirao je na Yale University.

Osim kao predavač, Stewart će se 30. oktobra naći i u ulozi člana žirija koji će odlučiti ko će među timovima Colosseum Bootcamp-a poneti titulu najboljeg i osvojiti studijsko putovanja u Izrael gde će dobiti mogućnost da dalje razvija svoju ideju!

Colosseum Sports Tech Serbia, NTP Beograd sprovodi u saradnji sa izraelskim Colosseum Sport. Demo Day programa će osim predstavljanja timova, okupiti serijske preduzetnike i predstavnike investicionih fondova koji će još jednom pokrenuti diskusiju o sportskim tehnologijama, aktuelnim trendovima i prostorom za inovacije u sferi sporta.

Agenda događaja dostupna je na linku.