sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Ово су финалисти Colosseum Bootcamp-a – Demo Day 30. октобра у НТП Београд

Након 5 месеци обука, радионица, интензивних 1 на 1 менторских секција – много рада и упорности да свој тим и технолошко решење учине што бољим, полазници Colosseum Bootcamp, јединственог програма подршке стартапима који развијају иновације у области спорта, представиће се стручном жирију у завршници Colosseum Sports Tech Serbia програма 30. октобра у Научно-технолошком парку Београд.

На Demo Day-у своја решења pitch-оваће само тимови који су постигли адекватан напредак током програма и то: FitWorld, Wonnabet, 3D Basketball skills, Sportifico, Appollo, SkillBall.

Ко ће међу њима понети титулу најбољег и освојити студијско путовање у Израел где ће добити могућност да даље развија своју идеју, одлучиће жири у саставу: Gary Stewart, успешни предузетник, директор Wayra UK једног од највећих светских корпоративних акцелератора који улаже до 50.000 долара у стартапе у раној фази развоја, Ofir Frank, серијски предузетник и CTO кошаркашког клуба Maccabi Tel Aviv  и Игор Беслин, главни аналитичар у бечком фонду Venionaire Capital.

У сусрет завршници представљамо вам финалисте програма:

FitWorld развија јединствену Мy FitWorld платформу – место сусрета тренера и вежбача. Њени творци Милан и Александар имају дугогодишње искуство у фитнесу, а њена главна вредност је омогућити тренерима да раде на вишем нивоу и обезбедити вежбачима да добију прилагођене тренинге и услугу персоналног тренера са свим статистикама и алатима доступним на дигиталној платформи. Уз Мy FitWorld можете вежбати свуда!

Wannabet је платформа која тежи да концепт клађења врати коренима, односно џентлменском договору две особе, тако што пружа окружење у комe корисници могу да се кладе на спортске догађаје директно једни против других. Wannabet путем мобилне апликације повезује кориснике супротних ставова и омогућава да сами одређују улоге у опкладу, да се кладе уживо на мечеве који су у току, као и да се међусобно пореде путем ранг листа. Тим који стоји иза Wannabet -а се састоји од 6 младих људи различитих, али комплементарних вештина, који је у потпуности сам развио ову платформу, и који је једини у CEE региону који је подржан од највећег светског провајдера спортских података, швајцарске компаније Sportradar.

3D Basketball skills је тим који развија апликацију за учење кошарке, са посебним акцентом на анализи и усавршавању шута. Цео садржај биће у 3Д анимацији.

Sportifico је платформа за фудбалере која је основана са циљем да помогне активним спортистима, тренерима и клубовима у даљем развоју. Резултати са утакмица, најбољи потези, голови, статистика, коментари, део је садржаја који се свакодневно деле у читавом региону.  Као стартап, Sportifico је уврштен у један од шест најатрактивнијих пројеката у избору престижног америчког часописа “Enterpreneur”, као ниша која мења начин комуникације и отвара нове могућности дигиталног доба.

Аppollo тим развија платформу која омогућава тренерима да мотивишу, израде планове за тренинг и исхрану и прате напредак својих клијената који тренирају широм света. Платформа ће клијентима понудити више прилагођених планова вежбања и велики број расположивих тренера учинити доступним.

SkillBall настоји да сваком навијачу омогући да се бави спортом из фотеље и зарађује у зависности од новоа развијености својих вештина. Тим жели да 1на1 играчко искуство постане узбудљивије. Истичу да фаворизују  вештине и спортски дух уместо среће уз крилатицу “Нека најбољи победи и зарађује. ”

Придружите нам, се 30. октобра и сазнате више о технолошким иновацијама тимова Colosseum Bootcamp-а! Подржите развој локалног sports tech екосистема!

Учешће је бесплатно а пријаве доступне на ЛИНКУ.

Агенду догађаја погледајте ОВДЕ.

Colosseum Sports Tech Serbia  је први програм подршке стартапима у Србији који развијају иновације у области спорта, а који Научно-технолошки парк Београд реализује у сараднји са израелским Colosseum Sport, уз подршку бројних партнера.