sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

О примени пореских подстицаја из Закона о порезу на добит правних лица за индустрију знања 9. децембра у НТП Београд

USAID Пројекат сарадње за економски развој у сарадњи са Научно-технолошким парком Београд и ПКС-Привредном комором Београда у понедељак 9. децембра организују панел о примени пореских подстицаја из Закона о порезу на добит правних лица намењених за развој индустрије знања.

Скуп “Пошаљи свој добитак на порески одмор – Примена пореских подстицаја из Закона о порезу на добит правних лица за индустрију знања” заказан је за 16h у НТП Београд, а замишљен је и као интерактивна обука на којој ће бити представљени порески подстицаји уведени у порески систем Републике Србије предвиђени за иновативне индустрије, могућности коришћења подстицаја у пословању и примени на постојеће пословне моделе у индустрији знања.

У креирању садржаја можете учествовати и ви слањем предлога у оквиру пријавног формулара који је обавезан и доступан на ЛИНКУ.

Учешће је бесплатно, а панел намењен свим заинтересованима, нарочито уколико:

– намеравате да вршите истраживање и развој у Републици Србији, или то већ радите,

–  намеравате да комерцијално искоришћавате интелектуалну својину коју сте створили (ауторско дело, сродно право, патент), или то већ радите,

– ако сте стартап који обавља иновациону делатност, а очекујете или планирате да привучете друге инвеститоре у наредном периоду, или сте такву инвестицију већ привукли,

– ако сте инвеститор који планира да уложи у стартап који обавља иновациону делатност, или сте већ уложили у такав стартап.

Кроз новине о примени пореских подстицаја за улагања у иновативне делатности учеснике ће водити стручњаци из компаније Deloitte: Слободанка Колунџија, Дејан Мраковић и Милица Стублинчевић, док ће панел модерирати Слободан Тривић (USAID Пројекат сарадње за економски развој).