sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Умрежавање компанија automotive сектора и српског стартап екосистемa – Тематски дан са Немачко-српском привредном комором 11. децембра у НТП Београд

Немачко-српска привредна комора и Научно-технолошко парк Београд 11. децембра 2019. године у 15 часова  организују  Тематски дан у циљу умрежавања и размене искустава између чланица НСПК у области аутомотив индустрије и стартап заједнице Србије.

Догађај u НТП Београд  примарно је намењен српским стартап и ИТ фирмама, стручној јавности и појединцима, као и свима заинтересованим да сазнају више о тренутном стању, иновацијама и трендовима у ери дигиталне трансформације у automotive екосистему у Србији и Европи, укључујучи младе експерте појединце, као и иновативне предузетнике и релевантне институције.

На догађају ће се представити компаније BOSCH, CONTINENTAL Automotive, GRAMMER SYSTEM, BROSE, Conti Tech Fluid, Vorwerk-Automotive, Auto-Kabel Serbia, enovation Western Balkans, а присутне ће поздравити и др Ronald Seeliger, председник Немачко-српске привредне коморе.

Искористите прилику за сјајан networking! Унапредите свој know-how и размотрите могућности сарадње са водећим светским компанијама, уз увид у актуелне бизнис процесе и потребе дате индустрије.

Учешће је бесплатно, уз пријаве на мејл stojanovic@ahk.rs или телефон 011 2028 020.