sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Прво AIM Startup локално финале у Србији 10. фебруара у НТП Београд

Прво национално AIM Startup такмичење у Србији биће одржано 10. фебруара у Научно-технолошком парку Београд, а за титулу најбољег и шансу да учествује на Annual Investment Meeting овог марта у Дубаију, бориће се 10 финалиста.

На основу троминутног pitcha о победнику ће одлучити стручни жири у саставу: Предраг Предин, South Central Ventures, Стевица Кухарски, Fil Rouge Capital, и Иван Димитријевић, Теленор.

Стартапови из Србије имају прилику да по први пут представе своју идеју на глобалној стартап изложби и такмичењу AIM Startup 2020 у Дубаију, захваљујући партнерству Научно-технолошког парка Београд и Annual Investment Meeting (AIM), водеће инвестиционе платформе на Блиском Истоку и Северној Африци.

Локалном победнику биће обезбеђени пут, смештај и штанд на AIM 2020, уз прилике за умрежавање и даљи развој своје идеје и пословног модела.

AIM Startup је велика шанса за све стартапове које желе да прикупе капитал, прошире се на нова тржишта, успоставе нове пословне контакте и представе се глобалној публици. Победник ће учествовати и на глобалном AIM Startup 2020 финалу,  које ће окупити победнике локалних AIM такмичења из 80 земаља на свету.

Десето издање Annual Investment Meeting биће одржано од 24. до 26. марта 2020. у Светском трговинском центру у Дубаију.