Заштита жига у Kини и Америци? - Webinar са адвокатима са ових тржишта 12. маја на ZOOM-у - Naučno-tehnološki park Beograd

Заштита жига у Kини и Америци? – Webinar са адвокатима са ових тржишта 12. маја на ZOOM-у

Желите да проширите своје пословање на САД и/или Kину?
Имате заштитћен жиг у Србији или препознатљив бренд са којим желите да изађете на ова тржишта?

Придружите нам се на webinar-у „Заштита жига у Kини и Америци“ 12. маја од 10h на ZOOМ-у и сазнајте које су то специфичности заштите жига на тржиштима две највеће светске економије – да ли вам је потребан адвокат, да ли морате преводити жиг на други језик, колико ће вас све то коштати?

Да одговоримо на ова и друга питања помоћи ће нам адвокати са ових поднебља са више од 20+ година искуства у међународној заштити жигова:
Ling Zhao, заменик директора у међународном одељењу за жигове у CCPIT Patent and Trademark Law Office China, којој је China Trademark Association 2019. доделила награду за најбољег адвоката у овој области и
John Moetteli,  амерички адвокат, партнер у Da Vinci Partners и некадашњи NASA инжењер који је више од 20 година специјализован за интелектуалну својину.

ЛИНK за пријаве доступан је на ЛИНКУ.

Webinar се организује у сарадњи са Швајцарским институтом за интелектуалну својину, у оквиру пројекта „Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова“, којим Влада Швајцарске подржава даљи развој иновација и технолошког предузетништва у Србији, а спроводи Научно-технолошки парк Београд.

Разговор води David Staerkle из Швајцарског Института за интелектуалну својину.