sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Zainteresovani ste da postanete deo NTP-a?

Kontaktirajte nas, i obezbedite sebi mesto u NTP ekosistemu!
IT
Biomedicina
Zaštita životne sredine
Energetska efikasnost
Poljoprivreda i hrana
Robotika
Ostalo
3F-Fit Fabricando Faber

3F-Fit Fabricando Faber je startap kompanija koja razvija proizvode za pomoć ljudima sa motornim
hendikepom. U timu rade vrhunski stručnjaci iz oblasti rehabilitacionog inženjerstva, elektronike i
automatike koji veruju da razvojem proizvoda kvalitente i jednostavne primene mogu da pomognu
ljudima sa posebnim potrebama, ali i sportistima i ostalim pojedincima, da unaprede svoje motorne
veštine na način koji motiviše i inspiriše.

Website

Analytica one

Analytica one pomaže organizacijama da identifikuju talente i optimizuju proces zapošljavanja. Multidisciplinarni tim psihologa, Data Scientista i IT stručnjaka kreirao je platformu OneAssessment koja objedinjuje alate za privlačenje talenata, upravljanje procesom selekcije i procenu licčnosti i sposobnosti.

Website

UrbiGo

UrbiGo je zeleno tehnološki startup koji kreira mini pametne uredjaje za gajenje biljaka u stanu koji se kontrolišu putem mobilne aplikacije. Uz pomoć automatizovanog UrbiGo uredjaja urbani stanovnici mogu gajiti začine, mini povrće u svom stanu, na malom prostoru, i kontrolisati/učiti o biljkama koje gaje kroz interaktivnu i gejmifikovanu aplikaciju.

Website Facebook Twitter

B2Bee

Tim posvećen izradi poslovnih Cloud baziranih SAAS sistema. Nude rešenja za probleme veleprodaje, organizaciju i automatizaciju veleprodaje kroz sistematsko B2B ecomerce rešenje i pouzdanu vezu sa ERP-om. Razvijaju WEB aplikaciju povezanu sa ERP sistemom klijenta, dostupni na bilo kom mestu i na bilo kom mobilnom i desktop uređaju.

Website

BallSkiller

Startap BallSkiller razvija mobilnu aplikaciju za učenje košarkaške tehnike sa fokusom na tehniku šuta. Kompaniju čini tim košarkaskih trenera i IT eksperata, a prvi zadatak je bio da naprave basketball library u 3D tehnici kako bi se dobile kvalitetne 3D animacije košarkaške tehnike i uz pomoć tehnologije svakom igraču omogućilo da putem aplikacije dodatno unapredi svoje veštine.


Bloxico

Bloxico Software Solutions je srpsko startap preduzeće osnovano sredinom 2018. godine, koje se bavi razvojem softvera i specijalizuje u rešenjima vezanim za Blockchain tehnologiju. Projekat zelenih aplikacija predstavlja ekosistem baziran na seriji aplikacija koje nagrađuju svoje korisnike za pozitivne klimatske akcije.


ALTABOXA

Startap koji kreira inovativno rešenje za prenos sveže robe i namirnica. Novi transportni kontejner sačinjen je isključivo od prirodnih materijala i predstavlja alternativu proizvodima od stiropora. Osim što višestruko umanjuje mogućnost kontaminacije sadržaja, negativni uticaji na životnu sredinu su potpuno minimizovani, kako u procesu proizvodnje, tako i pri krajnjem odlaganju proizvoda


Black Ring

Kompaniju čini tim sa preko 8 godina iskustva u gejming i 3D industriji.
Black Ring se bavi razvojem jedinstvenih iskustava u VR/AR tehnologijama sa fokusom na primenu u sportu, kao i izradom 3D igara, primarno za PC i Sony Playstation platforme.


Anora

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.


Educated

Educated DOO je tim koji pravi audio-vizuelna pomagala za logopede i specijalne terapeute. Cilj nam je da napravimo jedinstvenu hardversko – softversku platformu koja će integrisati postojeće metode rada i otvoriti mogućnost za inovacije.

Website

My Fit World

My Fit World je platforma namenjena kondicionim i personalnim fitnes trenerima sa jedne strane i, sportistima, iskusnim rekreativcima, ali i početnicima sa druge strane. Preko 2500 vežbi, 100 programa, detaljni filteri za kategorizaciju vežbi i treninga, API za preuzimanje podataka sa vodećih Health & Fitness aplikacija i raznih werables-a, jaka socijalna mreža, marketplace za trenere, koncept u kome platforma raste posredstvom svih korisnika.


Futuring

Futuring izrađuje 3D sajtove.
3D sajtovi se baziraju na 360 tehnologiji, sa informativnim tačkama interesovanja, virtuelnim vodičima da odgovore na sva posetiočeva pitanja i interaktivnim sadržajem da prikažu galerije, mape, itd. Zahvaljujući ovim interaktivnostima, Futuring sajtovi zadržavaju posetioce preko 3 puta duže nego tradicionalni sajtovi.

Website Facebook

Glass Slipper

Glass Slipper stvara novu liniju ženskih cipela koje kombinuju ugljenična vlakna sa specifičnim modularnim dizajnom za brzu i laku promenu visokih potpetica. Novi model cipela će ponuditi visok stepen udobnosti sa veoma tankom strukturom, mogućnost zamene oblika i visine potpetica i mogućnost redizajna i obnove cipele, ukoliko je potrebno.


Hearthpal Tech d.o.o

HeartPal razvija KardioPal. KardioPal je ručni, mobilni, dijagnostički uređaj koji omogućava pacijentu da na vreme bude upućen u svoje stanje u slučaju srčanog udara.

Website

Hedeta

Hedata je inovatvna IT kompanija. Naši proizvodi donose revoluciju na polju korisničkog iskustva u sektoru hotelijerstva, upotrebom Cloud-Native tehnoloških rešenja.

Website

digital worx

Digital worx razvija IoT rešenja, pre svega u industriji. Kompanija je razvila Gemba Walk- proizvod koji digitalizuje i poboljšava preventivno održavanje u industrijskim pogonima.
Digital worx je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

Website Facebook Linkedin

Joberty

Joberty je platforma koja omogućava zaposlenima u IT kompanijama da podele svoja iskustva u radu kod poslodavaca, a kandidatima da pronađu posao koji im najviše odgovara.


LEPO

LEPO je revolucionarni sistem sa potpuno automatskim robotom za čišćenje fasadnih stakala. Elegantni sistem koji omogućava prikazivanje komercijalnog materijala uz visoku efikasnost čišćenja i sakupljanje svih otpadnih voda.

Website Facebook

Man-sievert

Man-sievert ima za cilj unapređenje sistema zaštite od jonizujućih zračenja i edukaciju stanovništva i profesionalno izloženih lica u ovij oblasti.

Website

MM Studio Labs

Na osnovu globalnog trenda da se običnim fizičkim licima omogući dostupno plasiranje sa njihovim posebnim znanjima i veštinama na jednoj platformi, vidi se veliki pocetincijal i na nasem trzistu u Srbiji.
Startap MM Studio labs kreira platformu na kojoj se korisnici registruju sa posebnim veštinama i znanjima koje mogu za određene naknade da dele sa svima koji to žele. Ova platforma ima visok potencijal u promovisanju zanatskih veština tursitima koji posećuju našu zemlju a takođe i otvara mogućnost razvoja različitih tradicionalnih i zanatskih umeća svima koji su za to zainteresovani.


Noix

Se bavi izgradnjom automatskih samostalnih i samohodnih plovila za civilnu upotrebu i specijalne namene. Jedinstvenost se ogleda u tome što je cilj razvoj plovila, koja će se koristiti za komercijalne i civilne potrebe kao što su automatizovan komercijalni prevoz robe i tereta, prevoz opasnih materija, kao i za specijalne namene (autonomna vatrogasna plovila, brodovi-laboratorije, i tome slično). Svega nekoliko zemalja proizvodi autonomna plovila, i to isključivo za vojne potrebe, čije su cene proizvodnje i održavanja takve da isključuju upotrebu u komercijalne i civilne svrhe.


MedicBooker

MedicBooker je online platforma kreirana u svrhu medicinskog i zdravstvenog turizma. MedicBooker platforma automatizuje proces zakazivanja, realizacije i osiguranja, čime odabrano medicinsko – turističko putovanje svodi na par jednostavnih koraka.

Website Facebook Twitter

Teodesk

Teodesk je klijentima razvio poslovni softver zasnovan na cloud-u, koji je namenjen za timsku kolaboraciju, upravljanje poslovnim procesima, projektima i zaposlenima. Malim i srednjim preduzećima, kao i velikim kompanijama, sada je omogućeno da preko jedinstvenog softverskog sistema jednostavno upravljaju i kontrolišu sve svoje poslovne aktivnosti.

Website Facebook Twitter Linkedin

Smart Research

Smart Research razvija SmartBlot – mašinu za automatsko tretiranje western blot membrana. Uz pomoć SmartBlot uređaja, ceo proces tretiranja membrane postaje automatizovan, a procene razvojnog tima iz kompanije Smart Research su da se korišćenjem SmartBlota uređaja može uštedeti oko dva sata laboratorijskog rada uz iste ili bolje rezultate od onih koji su dobijeni ručnim tretiranjem membrane.
Smart Research je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.


Pirate art

Pirate art je startap koji se bavi proizvodnjom estetskih obloga namenjenih osobama sa invaliditetom, putem tehnologije 3D štampe.Obloge se izradjuju po merama i željama kupca tako da je svaki proizvod unikatan i prilagodjen potrebama

Website Facebook

URB

MarriageIn je dejting platforma čiji je cilj da pomogne pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu i brak, korišćenjem pametno osmišljenog sistema pretrage profila, koji sadrže fotografije i sve relevantne informacije, uključujući i lične stavove i pogled na svet, koje bi mogle zanimati potencijalnog partnera u pronalaženju kompatibilne osobe. Sajt je usmeren na zreliju i stariju populaciju, kao i na obrazovane osobe i profesionalce.

Website

Mainflux

Mainflux je razvio Mainflux- open source iOT platformu koja ima više funkcija. Reč je o cloud platformi
koja predstavlja sponu između korisničkih aplikacija i aktuatora i mikrokontrolera koji se postavljaju na
uređaje ili fizičko okruženje. Funkcija platforme je čuvanje podataka koji dolaze od “pametnih
predmeta”, njihova obrada i komunikacija sa aplikacijama, kao i za kreiranje novih Internet of Things
aplikacija, koje se oslanjanju na mogućnost komunikacije sa povezanim “pametnim predmetima”.

Website Facebook Linkedin

The Social Formula

The Social Formula sa sopstvenim, posebno dizajniranim i kodiranim alatima ciljanim za poboljšanje online prisutnosti kompanija, pronalaženjem idealnog kupca na mreži, cilj nam je da stvorimo jedinstvene oglašivačke i digitalne marketinške strategije. Tim upravlja i nadgleda promene algoritama i implementira ih u skladu sa specifičnim ciljevima brenda.

Website

Three Swords Studio

Three Swords Studio je igra za razvoj mobilnih igara za istočno tržište. U svom portfoliju ima objavljenih nekoliko igara od kojih je jedna “Blade Bouncer”, akciona avantura sa značajnim uspehom u Indiji i Južnoj Koreji.

Website

Logik Bgrd

Logik Bgrd razvija Logic Mobi- poslovni softver koji objedinjuje mobilnu aplikaciju komercijalista na terenu i mobilnu aplikaciju za rad u magacinima, dok je mobilna aplikacija za menadžment i izveštavanje u fazi razvoja. Logic Mobi je aplikacija za uspešno savremeno poslovanje koja omogućava da na jednostavan način i u ekspresnom roku rukovodioci dobiju sve potrebne informacije, i to čak iako su prostorno udaljeni.

Website

Analytica one

Analytica one pomaže organizacijama da identifikuju talente i optimizuju proces zapošljavanja. Multidisciplinarni tim psihologa, Data Scientista i IT stručnjaka kreirao je platformu OneAssessment koja objedinjuje alate za privlačenje talenata, upravljanje procesom selekcije i procenu licčnosti i sposobnosti.

Website

UrbiGo

UrbiGo je zeleno tehnološki startup koji kreira mini pametne uredjaje za gajenje biljaka u stanu koji se kontrolišu putem mobilne aplikacije. Uz pomoć automatizovanog UrbiGo uredjaja urbani stanovnici mogu gajiti začine, mini povrće u svom stanu, na malom prostoru, i kontrolisati/učiti o biljkama koje gaje kroz interaktivnu i gejmifikovanu aplikaciju.

Website Facebook Twitter

B2Bee

Tim posvećen izradi poslovnih Cloud baziranih SAAS sistema. Nude rešenja za probleme veleprodaje, organizaciju i automatizaciju veleprodaje kroz sistematsko B2B ecomerce rešenje i pouzdanu vezu sa ERP-om. Razvijaju WEB aplikaciju povezanu sa ERP sistemom klijenta, dostupni na bilo kom mestu i na bilo kom mobilnom i desktop uređaju.

Website

BallSkiller

Startap BallSkiller razvija mobilnu aplikaciju za učenje košarkaške tehnike sa fokusom na tehniku šuta. Kompaniju čini tim košarkaskih trenera i IT eksperata, a prvi zadatak je bio da naprave basketball library u 3D tehnici kako bi se dobile kvalitetne 3D animacije košarkaške tehnike i uz pomoć tehnologije svakom igraču omogućilo da putem aplikacije dodatno unapredi svoje veštine.


Bloxico

Bloxico Software Solutions je srpsko startap preduzeće osnovano sredinom 2018. godine, koje se bavi razvojem softvera i specijalizuje u rešenjima vezanim za Blockchain tehnologiju. Projekat zelenih aplikacija predstavlja ekosistem baziran na seriji aplikacija koje nagrađuju svoje korisnike za pozitivne klimatske akcije.


ALTABOXA

Startap koji kreira inovativno rešenje za prenos sveže robe i namirnica. Novi transportni kontejner sačinjen je isključivo od prirodnih materijala i predstavlja alternativu proizvodima od stiropora. Osim što višestruko umanjuje mogućnost kontaminacije sadržaja, negativni uticaji na životnu sredinu su potpuno minimizovani, kako u procesu proizvodnje, tako i pri krajnjem odlaganju proizvoda


Black Ring

Kompaniju čini tim sa preko 8 godina iskustva u gejming i 3D industriji.
Black Ring se bavi razvojem jedinstvenih iskustava u VR/AR tehnologijama sa fokusom na primenu u sportu, kao i izradom 3D igara, primarno za PC i Sony Playstation platforme.


Anora

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.


Educated

Educated DOO je tim koji pravi audio-vizuelna pomagala za logopede i specijalne terapeute. Cilj nam je da napravimo jedinstvenu hardversko – softversku platformu koja će integrisati postojeće metode rada i otvoriti mogućnost za inovacije.

Website

My Fit World

My Fit World je platforma namenjena kondicionim i personalnim fitnes trenerima sa jedne strane i, sportistima, iskusnim rekreativcima, ali i početnicima sa druge strane. Preko 2500 vežbi, 100 programa, detaljni filteri za kategorizaciju vežbi i treninga, API za preuzimanje podataka sa vodećih Health & Fitness aplikacija i raznih werables-a, jaka socijalna mreža, marketplace za trenere, koncept u kome platforma raste posredstvom svih korisnika.


Futuring

Futuring izrađuje 3D sajtove.
3D sajtovi se baziraju na 360 tehnologiji, sa informativnim tačkama interesovanja, virtuelnim vodičima da odgovore na sva posetiočeva pitanja i interaktivnim sadržajem da prikažu galerije, mape, itd. Zahvaljujući ovim interaktivnostima, Futuring sajtovi zadržavaju posetioce preko 3 puta duže nego tradicionalni sajtovi.

Website Facebook

Hedeta

Hedata je inovatvna IT kompanija. Naši proizvodi donose revoluciju na polju korisničkog iskustva u sektoru hotelijerstva, upotrebom Cloud-Native tehnoloških rešenja.

Website

digital worx

Digital worx razvija IoT rešenja, pre svega u industriji. Kompanija je razvila Gemba Walk- proizvod koji digitalizuje i poboljšava preventivno održavanje u industrijskim pogonima.
Digital worx je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

Website Facebook Linkedin

Joberty

Joberty je platforma koja omogućava zaposlenima u IT kompanijama da podele svoja iskustva u radu kod poslodavaca, a kandidatima da pronađu posao koji im najviše odgovara.


LEPO

LEPO je revolucionarni sistem sa potpuno automatskim robotom za čišćenje fasadnih stakala. Elegantni sistem koji omogućava prikazivanje komercijalnog materijala uz visoku efikasnost čišćenja i sakupljanje svih otpadnih voda.

Website Facebook

MM Studio Labs

Na osnovu globalnog trenda da se običnim fizičkim licima omogući dostupno plasiranje sa njihovim posebnim znanjima i veštinama na jednoj platformi, vidi se veliki pocetincijal i na nasem trzistu u Srbiji.
Startap MM Studio labs kreira platformu na kojoj se korisnici registruju sa posebnim veštinama i znanjima koje mogu za određene naknade da dele sa svima koji to žele. Ova platforma ima visok potencijal u promovisanju zanatskih veština tursitima koji posećuju našu zemlju a takođe i otvara mogućnost razvoja različitih tradicionalnih i zanatskih umeća svima koji su za to zainteresovani.


MedicBooker

MedicBooker je online platforma kreirana u svrhu medicinskog i zdravstvenog turizma. MedicBooker platforma automatizuje proces zakazivanja, realizacije i osiguranja, čime odabrano medicinsko – turističko putovanje svodi na par jednostavnih koraka.

Website Facebook Twitter

Teodesk

Teodesk je klijentima razvio poslovni softver zasnovan na cloud-u, koji je namenjen za timsku kolaboraciju, upravljanje poslovnim procesima, projektima i zaposlenima. Malim i srednjim preduzećima, kao i velikim kompanijama, sada je omogućeno da preko jedinstvenog softverskog sistema jednostavno upravljaju i kontrolišu sve svoje poslovne aktivnosti.

Website Facebook Twitter Linkedin

Pirate art

Pirate art je startap koji se bavi proizvodnjom estetskih obloga namenjenih osobama sa invaliditetom, putem tehnologije 3D štampe.Obloge se izradjuju po merama i željama kupca tako da je svaki proizvod unikatan i prilagodjen potrebama

Website Facebook

Mainflux

Mainflux je razvio Mainflux- open source iOT platformu koja ima više funkcija. Reč je o cloud platformi
koja predstavlja sponu između korisničkih aplikacija i aktuatora i mikrokontrolera koji se postavljaju na
uređaje ili fizičko okruženje. Funkcija platforme je čuvanje podataka koji dolaze od “pametnih
predmeta”, njihova obrada i komunikacija sa aplikacijama, kao i za kreiranje novih Internet of Things
aplikacija, koje se oslanjanju na mogućnost komunikacije sa povezanim “pametnim predmetima”.

Website Facebook Linkedin

The Social Formula

The Social Formula sa sopstvenim, posebno dizajniranim i kodiranim alatima ciljanim za poboljšanje online prisutnosti kompanija, pronalaženjem idealnog kupca na mreži, cilj nam je da stvorimo jedinstvene oglašivačke i digitalne marketinške strategije. Tim upravlja i nadgleda promene algoritama i implementira ih u skladu sa specifičnim ciljevima brenda.

Website

Logik Bgrd

Logik Bgrd razvija Logic Mobi- poslovni softver koji objedinjuje mobilnu aplikaciju komercijalista na terenu i mobilnu aplikaciju za rad u magacinima, dok je mobilna aplikacija za menadžment i izveštavanje u fazi razvoja. Logic Mobi je aplikacija za uspešno savremeno poslovanje koja omogućava da na jednostavan način i u ekspresnom roku rukovodioci dobiju sve potrebne informacije, i to čak iako su prostorno udaljeni.

Website

3F-Fit Fabricando Faber

3F-Fit Fabricando Faber je startap kompanija koja razvija proizvode za pomoć ljudima sa motornim
hendikepom. U timu rade vrhunski stručnjaci iz oblasti rehabilitacionog inženjerstva, elektronike i
automatike koji veruju da razvojem proizvoda kvalitente i jednostavne primene mogu da pomognu
ljudima sa posebnim potrebama, ali i sportistima i ostalim pojedincima, da unaprede svoje motorne
veštine na način koji motiviše i inspiriše.

Website

Hearthpal Tech d.o.o

HeartPal razvija KardioPal. KardioPal je ručni, mobilni, dijagnostički uređaj koji omogućava pacijentu da na vreme bude upućen u svoje stanje u slučaju srčanog udara.

Website

Man-sievert

Man-sievert ima za cilj unapređenje sistema zaštite od jonizujućih zračenja i edukaciju stanovništva i profesionalno izloženih lica u ovij oblasti.

Website

Smart Research

Smart Research razvija SmartBlot – mašinu za automatsko tretiranje western blot membrana. Uz pomoć SmartBlot uređaja, ceo proces tretiranja membrane postaje automatizovan, a procene razvojnog tima iz kompanije Smart Research su da se korišćenjem SmartBlota uređaja može uštedeti oko dva sata laboratorijskog rada uz iste ili bolje rezultate od onih koji su dobijeni ručnim tretiranjem membrane.
Smart Research je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.


UrbiGo

UrbiGo je zeleno tehnološki startup koji kreira mini pametne uredjaje za gajenje biljaka u stanu koji se kontrolišu putem mobilne aplikacije. Uz pomoć automatizovanog UrbiGo uredjaja urbani stanovnici mogu gajiti začine, mini povrće u svom stanu, na malom prostoru, i kontrolisati/učiti o biljkama koje gaje kroz interaktivnu i gejmifikovanu aplikaciju.

Website Facebook Twitter

Man-sievert

Man-sievert ima za cilj unapređenje sistema zaštite od jonizujućih zračenja i edukaciju stanovništva i profesionalno izloženih lica u ovij oblasti.

Website

UrbiGo

UrbiGo je zeleno tehnološki startup koji kreira mini pametne uredjaje za gajenje biljaka u stanu koji se kontrolišu putem mobilne aplikacije. Uz pomoć automatizovanog UrbiGo uredjaja urbani stanovnici mogu gajiti začine, mini povrće u svom stanu, na malom prostoru, i kontrolisati/učiti o biljkama koje gaje kroz interaktivnu i gejmifikovanu aplikaciju.

Website Facebook Twitter

Anora

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.


Glass Slipper

Glass Slipper stvara novu liniju ženskih cipela koje kombinuju ugljenična vlakna sa specifičnim modularnim dizajnom za brzu i laku promenu visokih potpetica. Novi model cipela će ponuditi visok stepen udobnosti sa veoma tankom strukturom, mogućnost zamene oblika i visine potpetica i mogućnost redizajna i obnove cipele, ukoliko je potrebno.


Noix

Se bavi izgradnjom automatskih samostalnih i samohodnih plovila za civilnu upotrebu i specijalne namene. Jedinstvenost se ogleda u tome što je cilj razvoj plovila, koja će se koristiti za komercijalne i civilne potrebe kao što su automatizovan komercijalni prevoz robe i tereta, prevoz opasnih materija, kao i za specijalne namene (autonomna vatrogasna plovila, brodovi-laboratorije, i tome slično). Svega nekoliko zemalja proizvodi autonomna plovila, i to isključivo za vojne potrebe, čije su cene proizvodnje i održavanja takve da isključuju upotrebu u komercijalne i civilne svrhe.


URB

MarriageIn je dejting platforma čiji je cilj da pomogne pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu i brak, korišćenjem pametno osmišljenog sistema pretrage profila, koji sadrže fotografije i sve relevantne informacije, uključujući i lične stavove i pogled na svet, koje bi mogle zanimati potencijalnog partnera u pronalaženju kompatibilne osobe. Sajt je usmeren na zreliju i stariju populaciju, kao i na obrazovane osobe i profesionalce.

Website

IT
Biomedicina
Zaštita životne sredine
Energetska efikasnost
Poljoprivreda i hrana
Robotika
Ostalo
Alkemy Play

Alkemy Play je I&R centar kompanije Alkemy Play srl kompanije sa sedištem u Milanu, Italija, koji razvija web servis za banke koji će omogućiti njihovim klijentima, a pre svega mikro, malim i srednjim preduzećima digitalizaciju i uniformno organizovanje informacija na internetu.


ametiq labs d.o.o

ametiq labs d.o.o. je IT kompanija iz Beograda, koja ima za cilj pružanje usluga u oblasti računarskog programiranja. Kompanija je specijalizovana za izradu softvera u oblasti bankarstva i zdravstvenih usluga, prevashodno na prostoru Švajcarske, gde se nalaze klijenti i poslovni partneri. Glavni prozvod, “ blue vibes ” framework za izradu mikro aplikacija, omogućava nam da efikasno razvijamo moderne aplikacije u dinamičnom poslovnom okruženju.

Website Facebook Linkedin

Asioso je kompanija sa misijom da pruži podršku kompanijama u prenošenju svojih poruka kupcima – i emocionalno i funkcionalno.

Sedište kompanije je u Minhenu, sa predstavništvima u Banja Luci, Bielefeldu i Beogradu, gde u okviru NTP Beograd rade na razvoju novih ideja i digitalnih rešenja za svoje klijente. Trenutno rade na “time-to-market” rešenju za B2B kompanije, koje će im omogućiti da brže izađu na tržište i ponude svoje proizvode.

Kreirajući nova digitalna iskustva, asioso jača brendove i dodatno inspiriše svoje klijente i njihove kupce.

https://www.asioso.com/sr

Website

HDT D&P

HDT D&P razvija elektronske uređaje pre svega iz domena Test & Measurement (T&M) industrije (hand-held uređaji), uključujući uređaje sa specifičnom optikom i optičkim senzorima i mehanikom (sa motorima), različite IoT uređaje, softver za T&M industriju, industrijsku elektroniku (sa novim kom. protokolima). HDT R&D je deo HDT-Electronics sa sedištem u Freiburg-u, Nemačka i u potpunosti podržava svoju proizvodnju u sopstvenoj fabrici u Kini (DongGuan) i u bliskoj buducnosti u Srbiji.

Website

Strawberry Energy

Strawberry Energy razvija pametne zelene urbane uređaje u cilju poboljšanja našeg svakodnevnog života u gradovima. Kompanija je razvila Strawberry Tree- solarni samostalan uređaj i platforma za pametne gradove koji pruža 16 ugrađenih kablova za slobodnu punjenje mobilnih telefona, Wifi Internet, lokalne informacije, detekciju parametara životne sredine i mesto za izlazak u gradu, kao i Strawberry Bench- urbani nameštaj koji donosi IoT u javni prostor.

Website Facebook Twitter

Phytonet

Phytonet Beograd je I&R centar švajcarske kompanije Phytonet AG sa sedištem u Feusisberg-u koji razvija rešenja u oblasti farmaceutske, prehrambene industrije i industrije suplemenata u ishrani.


MDPI

MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) Belgrade je I&R centar kompanije MDPI LLC sa sedištem u Bazelu, Švajcarska. MDPI Belgrade razija jedinstvenu onlajn platforma za naučne radnike, SciForum.net , koji korisnicima omogućava organizovanje i učestvovanje na eKonferencijama i grupnim diskusijama, pruža informacije o najnovijim radovima iz oblasti nauke, kao i uslugu povezivanja i praćenja profila ostalih korisnika. SciForum.net poseduje bazu sa preko 80 miliona naučnih radova i drugih informacija iz svetske naučne zajednice. Pored Beograda kompanija ima R&D centre u Španiji i Kini.

Website Facebook Twitter Linkedin

NovelIC

Kompanija NovelIc Microsystems razvija patentno zaštićenu tehnologiju radarskih senzora (radar-on-chip), za beskontaktnu detekciju vitalnih ljudskih znakova i ljudskog prisustva u automobilima budućnosti i pametnim kućama. Reč je o minijaturnim radarskim modulima, koji rade na frekvencijima od 24GHz i 60GHz, a koji se primenjuju u nekoliko različitih aplikacija, kao što su senzori za detekciju umora vozača, senzori za zauzetost sedišta, senzori za vitalne znake, parking senzori i senzori pokreta.

Website

Easy Aerial

”Easy Aerial” je proizvođač ”pametnog sigurnosnog sistema” – prenosnog, izdržljivog i potpuno autonomnog bespilotnog sistema za nadzor i bezbednost objekata iz vazduha. Svaki sistem koristi niz naprednih tehnologija koje su prilagođene potrebama i zahtevima klijenata.

Website

Gilab d.o.o

Gilab d.o.o je posvećen inovativnih rešenja zasnovanih na ICT tehnologijama i Geoinformatici. Naš cilj je da proizvodimo „pametna“ rešenja u brojnim oblastima kao što su poljoprivreda, urbani ekosistemi, energetika, životna sredina i gde god je prostorni aspekt od značaja.


Engineering Balkan

Engineering Balkan je I&R centar kompanije Engineering Group, najveće italijanske grupacije u sektoru informacionih tehnologija, koja ima oko 9.000 zaposlenih na 50 lokacija u Italiji, Belgiji, Nemačkoj, Španiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu, Argentini i Srbiji. Engineering Balkan razvija proizvode u oblasti telekomunikacija, komunalnih preduzeća, finansija, sektora usluga, javne administracije i zdravstva.

Website

GIMATIC Balkan

Gimatic Balkan je I&R centar italijanske kompanije Gimatic osnovane 1985. u Breši. U skladu sa velikim iskustvom na polju industrijske robotike, Gimatic Balkan razvija rešenja u oblasti namenskih alata završnih robotizovanih uređaja, kao i na prodaji komponenata koji su neophodni za realizaciju automatskih montažnih sistema.

Website Facebook Linkedin

Complus Visual Communication

Complus je razvja internet platforme koja omogućava korisnicima da na pravi način osavremene svoje poslovanje i kreiraju ili unaprede svoj digitalni identitet, korišćenjem inovativnih a jednostavnih rešenja, između ostalog WebExpress- za kreiranje sajtova i WebIzlog- za kreiranje onlajn prodavnica. Kompanija je postla najtraženiji partner za Google Ad Words Reseller program na domaćem tržištu, sa preko 70.000 aktivnih klijenata koji se reklamiraju, koristeći Complus rešenja i servise.

Website

INFOhome

INFOhome razvija rešenja u oblasti informatičkih i pametnih objekata, kao i elektroinstalacija, protivpožarnosti i sigurnosti. Kompanija je razvila prvi domaći brend u oblasti SKS (Strikturnih kablovskih sistema) – brend ICOM, čije komponente se većinom proizvode u Srbiji. INFOhome razvija opremu koja se koristi za SKS, i to od idejnih rešenja, preko dizajna i mašinskih rešenja, pa do proizvodnje, kontrole kvaliteta i distribucije.

Website

INTERVENTURE

Interventure je I&R centar švajcarske kompanije sa sedištem u Cirihu osnovane 2010.  Interventure Belgrade je razvio Own Team model  kojim se međunarodnim kompanijama nudi mogućnost proširenja svojih razvojnih kapaciteta na efikasan i održiv način. Najvažniji proizvodi kompanije Interventure primenjuju se u oblastima digitalnih medija i sadrže najsavremenije algoritme za optimizovanje sadržaja marketinških i reklamnih kampanja. U drugoj grupi proizvoda ističu se softveri za pružanje zabave putnicima na prekookeanskim i ostalim dugačkim letovima vodećih svetskih avioprevoznika.

Website Facebook Linkedin

mBrainTrain

mBT je inovativna tehnološka kompanija, fokusirana na izradu mobilnih, nosivih uređaja koji mere moždanu aktivnost pomoću elektroencefalografije (EEG).  Počevši od 2012. godine, mBT kontinuirano radi na misiji da razvije potpuno mobilne, nosive uređaje za snimanje aktivnosti mozga i njihovu primenu. Danas su proizvodi, predvođeni SMARTING mobilnim EEG sistemom, prisutni u 30 zemalja na 5 kontinenata, što je doprinielo velikom broju novih naučnih radova dok je sam SMARTING vrlo čest „izbor pionira“ u svojoj oblasti.

Website

Meter&Control razvija i proizvodi rešenja za pametno upravljanje energijom. Širok portfolio proizvoda obuhvata pametna brojila za električnu energiju sa PLC i GPRS/3G/LTE komunikacijom, koncentratore podataka i gejtveje, kao i AMM/AMI/MDM softver za daljinsko očitavanje, parametrizaciju i upravljanje potrošnjom industrijskih, komercijalnih i rezidencijalnih korisnika. Integrisani proces istraživanja, razvoja, proizvodnje i verifikacije odvija se u kompaniji u Beogradu.

Meter&Control ima preko 80 zaposlenih – iskusnih inženjera i developera, visokokvalifikovanih tehničara, kao i stručnjaka iz drugih oblasti – koji su posvećeni razvoju najmodernijih proizvoda, softvera i usluga i primeni najnovijih tehnologija u industriji.

Website

FlixBus RS d.o.o.

FlixBus je I&R centar najbrže rastućeg mobility startap-a u Evropi! FlixBus RS radi na razvoju rešenja kojim se digitalizuje proces putovanja autobusom i širenju regionalnog tržišta. FlixBus predstavlja kombinaciju tehnološkog startapa, e-trgovine i tradicionalnih prevozničkih kompanija koji sarađuje sa više od 280 autoprevoznika sa kojima posluju u 26 evropskih zemalja i voze na više od 1400 destinacija.

Website Facebook

Festo Srbija

Festo didaktički centar je edukativni i aplikativni centar Festo Srbija, predstavništva nemačke kompanije Festo u Srbiji. Ovaj centar nudi edukativne opremu za centre za obuku, kao i profesionalne obuke i konsalting za kompanije u oblasti proizvodne i procesne automatizacije

Website

FinTech Solutions CEE

FinTech Solutions CEE d.o.o. je fintech startap koji razvija LeanPay- integrisanu platformu koja korisnicima omogućava onlajn plaćanja prema individualno skrojenim finansijskim rešenjima.

Website

NextGen

NextGen se bavi razvojem aplikacija prilagođenih korisnicima da im olakšaju svakodnevne potrebe. Razvoj obuhvata proces od ideje do istraživanja tržišta, tehničke specifikacije, finalnog dizajna i marketing plana. Mobilne i veb aplikacije se razvijaju za potrebe osiguranja i finansija. Strateškim algoritmom koji se implementira u aplikcije omogućavaju klijentima da generišu, prodaju i upravljaju potencijlnaim novim korisnicima iz oblasti osiguranja.

Website

Desing d.o.o.

Desing  razvija i proizvodi voćne preparacije za industriju sladoleda, pekarsku industriju, konditorsku industriju, industriju bezalkoholnih napitaka i HoReCa sektor. Voćne preparacije – topinzi, voćni nadevi, sirupi i voćne paste – su glavni proizvodi po kojima je kompanija Desing prepoznata na tržištu čitave jugoistočne Evrope. Svi voćni proizvodi kompanije registrovani su pod zajedničkim brendom FruitRevolution©


Tele Go

TeleGo kompanija razvija B2B softverska rešenja, koja se mogu prilagoditi različitim potrebama poslovanja. Specijalizovani su za primenu inovativnih tehnologija u industriji smart vendinga i razvijaju svoj proizvod Vendor Lever – jedinstveno hardversko i softversko rešenje, putem kojeg se stare vending mašine unapređuju u smart vending mašine. Integracijom naprednih funkcionalnosti sa starim modelima, Vendor Lever pomaže operaterima da poboljšaju korisničko iskustvo i modernizuju svoje poslovanje, bez ulaganja u kupovinu novih mašina.

 

Website

ProudSource IT je softverska kompanija koja plasira svoje softverske proizvode na tržištu i nudi usluge razvoja i održavanja naprednih softverskih sistema. Kompanija je autor sistema za procesiranje ISO 8583 finansijskih transakcija koji se koristi u regionu od strane više finansijskih institucija. Takođe kompanija je autor rešenja MojKomšija.rs koje povezuje privredu, upravnike i stanare u jedinstven oblik društvene mreže uz pomoć koje se obezbeđuje kvalitet stanovanja i upravljanja stambenim zajednicama.

Website

Softech solutions d.o.o.

Softhech softverski inženjeri razvijaju mobilne i veb aplikacije za praktičnu i sigurnu autentifikaciju identiteta i pristupa ljudi. Tim iskusnih, nagrađivanih talenata, radio je i realizovao projekte na gotovo svim glavnim platformama za veb i mobilne tehnologije. Softech je lansirao i svoj vlastiti digitalni proizvod – uslugu zasnovanu na lokaciji u kojoj aplikacija koristi GPS, RFID, Wi-Fi ili mobilne podatke za pokretanje unapred programirane akcije kada mobilni uređaj ulazi u virtuelnu granicu postavljenu oko geografske lokacije. Kompanija kontinuirano razvija funkcionalnost i performanse softvera za postojeće i nove oblasti proizvoda.

 

Website

Kompanija Termovent osnovana je 1993. godine sa sedištem u Beogradu i proizvodnim pogonom u Kladovu. Glavni proizvodi su: proizvodnja klima komora, proizvodnja panela za čiste sobe, kao i usluga inženjeringa. Sa više od dve decenije iskustva i timom od preko 150 ljudi, ponosni smo na preko 100 projekata širom sveta, kao i partnere poput kompanija: Pfizer, Zoetis, Hotel Hilton u Beogradu, Pharmasyntez, Wellpharma Medical Solutions…

Website

Typhoon HIL

Typhoon HIL je razvio sopstvenu hardversko-softversku platformu za testiranje upravljačkog i komunikacionog „embedded“ softvera u energetici. Platforma omogućava modelovanje i simulaciju sistema u realnom vremenu sa vremenskom rezolucijom od 200 ns, po čemu je jedinstvena u svetu. Korisnici Typhoon HIL proizvoda su kompanije koje integrišu, kao i one koje proizvode opremu i uređaje za primenu u elektro-energetici, elektromotornim pogonima u industriji, električnim vozilima i brodovima, kao i u mnogim drugim aplikacijama. Zajedno, ovi korisnici su testirali uređaje u rasponu od pojedinačnih distribuiranih izvora obnovljive energije i baterija, sve do celih mrežnih sistema.

Website

Kompanija Zenus se bavi razvojem i proizvodnjom inovativnih mehatroničkih sistema. Kompanija je razvila liniju proizvoda iz oblasti produkcijske robotike. U okviru svojih aktivnosti Zanus nudi i uslugu PCB dizajna i proizvodnje kao i razvoja hardvera za IoT rešenja po principu ključ u ruke. Zanus takođe pruža konsultantske usluge vezane za razvoj mehatroničkih sistema posebno za upravljanje i drajverska rešenja i bavi se distribucijom motora i drajvera vodećih svetskih proizvođača kao premium partner za Srbiju.

Website

Alkemy Play

Alkemy Play je I&R centar kompanije Alkemy Play srl kompanije sa sedištem u Milanu, Italija, koji razvija web servis za banke koji će omogućiti njihovim klijentima, a pre svega mikro, malim i srednjim preduzećima digitalizaciju i uniformno organizovanje informacija na internetu.


ametiq labs d.o.o

ametiq labs d.o.o. je IT kompanija iz Beograda, koja ima za cilj pružanje usluga u oblasti računarskog programiranja. Kompanija je specijalizovana za izradu softvera u oblasti bankarstva i zdravstvenih usluga, prevashodno na prostoru Švajcarske, gde se nalaze klijenti i poslovni partneri. Glavni prozvod, “ blue vibes ” framework za izradu mikro aplikacija, omogućava nam da efikasno razvijamo moderne aplikacije u dinamičnom poslovnom okruženju.

Website Facebook Linkedin

Asioso je kompanija sa misijom da pruži podršku kompanijama u prenošenju svojih poruka kupcima – i emocionalno i funkcionalno.

Sedište kompanije je u Minhenu, sa predstavništvima u Banja Luci, Bielefeldu i Beogradu, gde u okviru NTP Beograd rade na razvoju novih ideja i digitalnih rešenja za svoje klijente. Trenutno rade na “time-to-market” rešenju za B2B kompanije, koje će im omogućiti da brže izađu na tržište i ponude svoje proizvode.

Kreirajući nova digitalna iskustva, asioso jača brendove i dodatno inspiriše svoje klijente i njihove kupce.

https://www.asioso.com/sr

Website

MDPI

MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) Belgrade je I&R centar kompanije MDPI LLC sa sedištem u Bazelu, Švajcarska. MDPI Belgrade razija jedinstvenu onlajn platforma za naučne radnike, SciForum.net , koji korisnicima omogućava organizovanje i učestvovanje na eKonferencijama i grupnim diskusijama, pruža informacije o najnovijim radovima iz oblasti nauke, kao i uslugu povezivanja i praćenja profila ostalih korisnika. SciForum.net poseduje bazu sa preko 80 miliona naučnih radova i drugih informacija iz svetske naučne zajednice. Pored Beograda kompanija ima R&D centre u Španiji i Kini.

Website Facebook Twitter Linkedin

NovelIC

Kompanija NovelIc Microsystems razvija patentno zaštićenu tehnologiju radarskih senzora (radar-on-chip), za beskontaktnu detekciju vitalnih ljudskih znakova i ljudskog prisustva u automobilima budućnosti i pametnim kućama. Reč je o minijaturnim radarskim modulima, koji rade na frekvencijima od 24GHz i 60GHz, a koji se primenjuju u nekoliko različitih aplikacija, kao što su senzori za detekciju umora vozača, senzori za zauzetost sedišta, senzori za vitalne znake, parking senzori i senzori pokreta.

Website

Easy Aerial

”Easy Aerial” je proizvođač ”pametnog sigurnosnog sistema” – prenosnog, izdržljivog i potpuno autonomnog bespilotnog sistema za nadzor i bezbednost objekata iz vazduha. Svaki sistem koristi niz naprednih tehnologija koje su prilagođene potrebama i zahtevima klijenata.

Website

Gilab d.o.o

Gilab d.o.o je posvećen inovativnih rešenja zasnovanih na ICT tehnologijama i Geoinformatici. Naš cilj je da proizvodimo „pametna“ rešenja u brojnim oblastima kao što su poljoprivreda, urbani ekosistemi, energetika, životna sredina i gde god je prostorni aspekt od značaja.


Engineering Balkan

Engineering Balkan je I&R centar kompanije Engineering Group, najveće italijanske grupacije u sektoru informacionih tehnologija, koja ima oko 9.000 zaposlenih na 50 lokacija u Italiji, Belgiji, Nemačkoj, Španiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu, Argentini i Srbiji. Engineering Balkan razvija proizvode u oblasti telekomunikacija, komunalnih preduzeća, finansija, sektora usluga, javne administracije i zdravstva.

Website

Complus Visual Communication

Complus je razvja internet platforme koja omogućava korisnicima da na pravi način osavremene svoje poslovanje i kreiraju ili unaprede svoj digitalni identitet, korišćenjem inovativnih a jednostavnih rešenja, između ostalog WebExpress- za kreiranje sajtova i WebIzlog- za kreiranje onlajn prodavnica. Kompanija je postla najtraženiji partner za Google Ad Words Reseller program na domaćem tržištu, sa preko 70.000 aktivnih klijenata koji se reklamiraju, koristeći Complus rešenja i servise.

Website

INFOhome

INFOhome razvija rešenja u oblasti informatičkih i pametnih objekata, kao i elektroinstalacija, protivpožarnosti i sigurnosti. Kompanija je razvila prvi domaći brend u oblasti SKS (Strikturnih kablovskih sistema) – brend ICOM, čije komponente se većinom proizvode u Srbiji. INFOhome razvija opremu koja se koristi za SKS, i to od idejnih rešenja, preko dizajna i mašinskih rešenja, pa do proizvodnje, kontrole kvaliteta i distribucije.

Website

INTERVENTURE

Interventure je I&R centar švajcarske kompanije sa sedištem u Cirihu osnovane 2010.  Interventure Belgrade je razvio Own Team model  kojim se međunarodnim kompanijama nudi mogućnost proširenja svojih razvojnih kapaciteta na efikasan i održiv način. Najvažniji proizvodi kompanije Interventure primenjuju se u oblastima digitalnih medija i sadrže najsavremenije algoritme za optimizovanje sadržaja marketinških i reklamnih kampanja. U drugoj grupi proizvoda ističu se softveri za pružanje zabave putnicima na prekookeanskim i ostalim dugačkim letovima vodećih svetskih avioprevoznika.

Website Facebook Linkedin

mBrainTrain

mBT je inovativna tehnološka kompanija, fokusirana na izradu mobilnih, nosivih uređaja koji mere moždanu aktivnost pomoću elektroencefalografije (EEG).  Počevši od 2012. godine, mBT kontinuirano radi na misiji da razvije potpuno mobilne, nosive uređaje za snimanje aktivnosti mozga i njihovu primenu. Danas su proizvodi, predvođeni SMARTING mobilnim EEG sistemom, prisutni u 30 zemalja na 5 kontinenata, što je doprinielo velikom broju novih naučnih radova dok je sam SMARTING vrlo čest „izbor pionira“ u svojoj oblasti.

Website

FinTech Solutions CEE

FinTech Solutions CEE d.o.o. je fintech startap koji razvija LeanPay- integrisanu platformu koja korisnicima omogućava onlajn plaćanja prema individualno skrojenim finansijskim rešenjima.

Website

NextGen

NextGen se bavi razvojem aplikacija prilagođenih korisnicima da im olakšaju svakodnevne potrebe. Razvoj obuhvata proces od ideje do istraživanja tržišta, tehničke specifikacije, finalnog dizajna i marketing plana. Mobilne i veb aplikacije se razvijaju za potrebe osiguranja i finansija. Strateškim algoritmom koji se implementira u aplikcije omogućavaju klijentima da generišu, prodaju i upravljaju potencijlnaim novim korisnicima iz oblasti osiguranja.

Website

Tele Go

TeleGo kompanija razvija B2B softverska rešenja, koja se mogu prilagoditi različitim potrebama poslovanja. Specijalizovani su za primenu inovativnih tehnologija u industriji smart vendinga i razvijaju svoj proizvod Vendor Lever – jedinstveno hardversko i softversko rešenje, putem kojeg se stare vending mašine unapređuju u smart vending mašine. Integracijom naprednih funkcionalnosti sa starim modelima, Vendor Lever pomaže operaterima da poboljšaju korisničko iskustvo i modernizuju svoje poslovanje, bez ulaganja u kupovinu novih mašina.

 

Website

ProudSource IT je softverska kompanija koja plasira svoje softverske proizvode na tržištu i nudi usluge razvoja i održavanja naprednih softverskih sistema. Kompanija je autor sistema za procesiranje ISO 8583 finansijskih transakcija koji se koristi u regionu od strane više finansijskih institucija. Takođe kompanija je autor rešenja MojKomšija.rs koje povezuje privredu, upravnike i stanare u jedinstven oblik društvene mreže uz pomoć koje se obezbeđuje kvalitet stanovanja i upravljanja stambenim zajednicama.

Website

Softech solutions d.o.o.

Softhech softverski inženjeri razvijaju mobilne i veb aplikacije za praktičnu i sigurnu autentifikaciju identiteta i pristupa ljudi. Tim iskusnih, nagrađivanih talenata, radio je i realizovao projekte na gotovo svim glavnim platformama za veb i mobilne tehnologije. Softech je lansirao i svoj vlastiti digitalni proizvod – uslugu zasnovanu na lokaciji u kojoj aplikacija koristi GPS, RFID, Wi-Fi ili mobilne podatke za pokretanje unapred programirane akcije kada mobilni uređaj ulazi u virtuelnu granicu postavljenu oko geografske lokacije. Kompanija kontinuirano razvija funkcionalnost i performanse softvera za postojeće i nove oblasti proizvoda.

 

Website

Typhoon HIL

Typhoon HIL je razvio sopstvenu hardversko-softversku platformu za testiranje upravljačkog i komunikacionog „embedded“ softvera u energetici. Platforma omogućava modelovanje i simulaciju sistema u realnom vremenu sa vremenskom rezolucijom od 200 ns, po čemu je jedinstvena u svetu. Korisnici Typhoon HIL proizvoda su kompanije koje integrišu, kao i one koje proizvode opremu i uređaje za primenu u elektro-energetici, elektromotornim pogonima u industriji, električnim vozilima i brodovima, kao i u mnogim drugim aplikacijama. Zajedno, ovi korisnici su testirali uređaje u rasponu od pojedinačnih distribuiranih izvora obnovljive energije i baterija, sve do celih mrežnih sistema.

Website

mBrainTrain

mBT je inovativna tehnološka kompanija, fokusirana na izradu mobilnih, nosivih uređaja koji mere moždanu aktivnost pomoću elektroencefalografije (EEG).  Počevši od 2012. godine, mBT kontinuirano radi na misiji da razvije potpuno mobilne, nosive uređaje za snimanje aktivnosti mozga i njihovu primenu. Danas su proizvodi, predvođeni SMARTING mobilnim EEG sistemom, prisutni u 30 zemalja na 5 kontinenata, što je doprinielo velikom broju novih naučnih radova dok je sam SMARTING vrlo čest „izbor pionira“ u svojoj oblasti.

Website

Strawberry Energy

Strawberry Energy razvija pametne zelene urbane uređaje u cilju poboljšanja našeg svakodnevnog života u gradovima. Kompanija je razvila Strawberry Tree- solarni samostalan uređaj i platforma za pametne gradove koji pruža 16 ugrađenih kablova za slobodnu punjenje mobilnih telefona, Wifi Internet, lokalne informacije, detekciju parametara životne sredine i mesto za izlazak u gradu, kao i Strawberry Bench- urbani nameštaj koji donosi IoT u javni prostor.

Website Facebook Twitter

Meter&Control razvija i proizvodi rešenja za pametno upravljanje energijom. Širok portfolio proizvoda obuhvata pametna brojila za električnu energiju sa PLC i GPRS/3G/LTE komunikacijom, koncentratore podataka i gejtveje, kao i AMM/AMI/MDM softver za daljinsko očitavanje, parametrizaciju i upravljanje potrošnjom industrijskih, komercijalnih i rezidencijalnih korisnika. Integrisani proces istraživanja, razvoja, proizvodnje i verifikacije odvija se u kompaniji u Beogradu.

Meter&Control ima preko 80 zaposlenih – iskusnih inženjera i developera, visokokvalifikovanih tehničara, kao i stručnjaka iz drugih oblasti – koji su posvećeni razvoju najmodernijih proizvoda, softvera i usluga i primeni najnovijih tehnologija u industriji.

Website

Kompanija Termovent osnovana je 1993. godine sa sedištem u Beogradu i proizvodnim pogonom u Kladovu. Glavni proizvodi su: proizvodnja klima komora, proizvodnja panela za čiste sobe, kao i usluga inženjeringa. Sa više od dve decenije iskustva i timom od preko 150 ljudi, ponosni smo na preko 100 projekata širom sveta, kao i partnere poput kompanija: Pfizer, Zoetis, Hotel Hilton u Beogradu, Pharmasyntez, Wellpharma Medical Solutions…

Website

Desing d.o.o.

Desing  razvija i proizvodi voćne preparacije za industriju sladoleda, pekarsku industriju, konditorsku industriju, industriju bezalkoholnih napitaka i HoReCa sektor. Voćne preparacije – topinzi, voćni nadevi, sirupi i voćne paste – su glavni proizvodi po kojima je kompanija Desing prepoznata na tržištu čitave jugoistočne Evrope. Svi voćni proizvodi kompanije registrovani su pod zajedničkim brendom FruitRevolution©


Festo Srbija

Festo didaktički centar je edukativni i aplikativni centar Festo Srbija, predstavništva nemačke kompanije Festo u Srbiji. Ovaj centar nudi edukativne opremu za centre za obuku, kao i profesionalne obuke i konsalting za kompanije u oblasti proizvodne i procesne automatizacije

Website

Kompanija Zenus se bavi razvojem i proizvodnjom inovativnih mehatroničkih sistema. Kompanija je razvila liniju proizvoda iz oblasti produkcijske robotike. U okviru svojih aktivnosti Zanus nudi i uslugu PCB dizajna i proizvodnje kao i razvoja hardvera za IoT rešenja po principu ključ u ruke. Zanus takođe pruža konsultantske usluge vezane za razvoj mehatroničkih sistema posebno za upravljanje i drajverska rešenja i bavi se distribucijom motora i drajvera vodećih svetskih proizvođača kao premium partner za Srbiju.

Website

HDT D&P

HDT D&P razvija elektronske uređaje pre svega iz domena Test & Measurement (T&M) industrije (hand-held uređaji), uključujući uređaje sa specifičnom optikom i optičkim senzorima i mehanikom (sa motorima), različite IoT uređaje, softver za T&M industriju, industrijsku elektroniku (sa novim kom. protokolima). HDT R&D je deo HDT-Electronics sa sedištem u Freiburg-u, Nemačka i u potpunosti podržava svoju proizvodnju u sopstvenoj fabrici u Kini (DongGuan) i u bliskoj buducnosti u Srbiji.

Website

Phytonet

Phytonet Beograd je I&R centar švajcarske kompanije Phytonet AG sa sedištem u Feusisberg-u koji razvija rešenja u oblasti farmaceutske, prehrambene industrije i industrije suplemenata u ishrani.


Easy Aerial

”Easy Aerial” je proizvođač ”pametnog sigurnosnog sistema” – prenosnog, izdržljivog i potpuno autonomnog bespilotnog sistema za nadzor i bezbednost objekata iz vazduha. Svaki sistem koristi niz naprednih tehnologija koje su prilagođene potrebama i zahtevima klijenata.

Website

Gilab d.o.o

Gilab d.o.o je posvećen inovativnih rešenja zasnovanih na ICT tehnologijama i Geoinformatici. Naš cilj je da proizvodimo „pametna“ rešenja u brojnim oblastima kao što su poljoprivreda, urbani ekosistemi, energetika, životna sredina i gde god je prostorni aspekt od značaja.


GIMATIC Balkan

Gimatic Balkan je I&R centar italijanske kompanije Gimatic osnovane 1985. u Breši. U skladu sa velikim iskustvom na polju industrijske robotike, Gimatic Balkan razvija rešenja u oblasti namenskih alata završnih robotizovanih uređaja, kao i na prodaji komponenata koji su neophodni za realizaciju automatskih montažnih sistema.

Website Facebook Linkedin

FlixBus RS d.o.o.

FlixBus je I&R centar najbrže rastućeg mobility startap-a u Evropi! FlixBus RS radi na razvoju rešenja kojim se digitalizuje proces putovanja autobusom i širenju regionalnog tržišta. FlixBus predstavlja kombinaciju tehnološkog startapa, e-trgovine i tradicionalnih prevozničkih kompanija koji sarađuje sa više od 280 autoprevoznika sa kojima posluju u 26 evropskih zemalja i voze na više od 1400 destinacija.

Website Facebook

Pronađite posao u nekoj od kompanija NTP-a

Zaposlenje

Strawberry energy kompanija je u potrazi za novim članovima tima! Strawberry Energy razvija pametne zelene urbane uređaje u cilju poboljšanja našeg svakodnevnog života u gradovima. Kompanija je razvila Strawberry Tree– solarni samostalan uređaj i platforma za pametne gradove koji pruža 16 ugrađenih kablova za slobodnu punjenje mobilnih telefona, Wifi Internet, lokalne informacije, detekciju parametara životne sredine i mesto za izlazak u gradu, kao i Strawberry Bench- urbani nameštaj koji donosi IoT u javni prostor.

Više informacija u vezi sa zaposlenjem i prijavom za poziciju možete pronaći ovde.

website
instagram 
facebook
linkedin
twitter

Business Development (Junior)

Marketing Manager (Senior)

Head of Engineering

Vodič kroz mere podrške razvoju inovativne privrede