sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951
Компаније које су нам указале поверење

Најновије компаније

  • Компаније 5
  • Компаније 4
  • Компаније 3
  • Компаније 2
  • Компаније 1
  • Компаније

Заинтересовани сте да постанете део НТП-а?

Контактирајте нас, и обезбедите себи место у НТП екосистему!
IT
Biomedicina
Zaštita životne sredine
Energetska efikasnost
Poljoprivreda i hrana
Robotika
Ostalo
011 Lab

011 Lab је компанија посвећена развоју иновативних производа и система у области високих технологија. Специјализовани експертски тим нуди услуге:

  •  вођења пројеката у било којој фази или аспекту клијентовог пројекта, укључујући системску анализу, дефинисање захтева, планирање, дизајн, имплементацију, тестирање, верификацију, производњу, инсталацију и одржавање
  • развоја нових производа и решења у области: електро-оптичких система, дизајна хардвера и софтвера, електронских и уграђених производа и система, развоја алгоритама за обраду сигнала и слике, развоја система за обраду слике и видео садржаја.

Website

012 Lab

Компанија 012 Lab д.о.о. је званично именована и овлашћена као Сертификовани Дистрибутер компаније SpakFun Electronics, највећег светског произвођача “уради сам” електронике и open source хардвера. Захваљујући томе имају могућност да понудимо брзу и повољну набавку широког асортимана производа – “уради сам” електронике, развојних комплета, електронских компоненти и најактуелнијих развојних алата по најповољнијим ценама, а корисницима са специфичним захтевима пружају и услугу пројектовања наменских производа.


3F-Fit Fabricando Faber

3F-Fit Fabricando Faber је стартап компанија која развија производе за помоћ људима са моторним
хендикепом. У тиму раде врхунски стручњаци из области рехабилитационог инжењерства, електронике и
аутоматике који верују да развојем производа квалитенте и једноставне примене могу да помогну
људима са посебним потребама, али и спортистима и осталим појединцима, да унапреде своје моторне
вештине на начин који мотивише и инспирише.

Website

Airpop

Развија производњу комплетне технологије за производњу амбалаже од стиропора (пред експандер, инсталација, силоси, машина за производњу са интегрираним системом за проверу производа и паковања. Развили су енергетски ефикасну машину која сманњује цену коштања производа за 30%.


Beocraft Software

BeoCraft Software je  ИТ компанија, која се бави развојем иновативних софтверских решења. Производ SocialSpacers (https://socialspacers.com ) je web платформа која омогућава да брзо и лако, без техничких вештина, креирате брендирана и персонализована Facebook такмичења у оквиру ваше Facebook стране или wеb странице.

Website Facebook Twitter Linkedin

Analytica one

Analytica one помаже организацијама да идентификују таленте и оптимизују процес запошљавања. Мултидисциплинарни тим психолога, Data Scientista и ИТ стручњака креирао је платформу OneAssessment која обједињује алате за привлачење талената, управљање процесом селекције и процену лицчности и способности.

Website

UrbiGo

UrbiGo израђује паметне вертикалне баште које омогућавају становницима градова да током целе године гаје биљке или зачине у свом стану. Када инсталирају UrbiGo паметну башту на зид, корисници се повезују са њом путем мобилне апликације, која омогућава праћење напредка сваке биљке а такође и повезивање са осталим корисницима на мрежи, размену искуства, слика и рецепата.

Facebook Twitter

B2Bee

Тим посвећен изради пословних Cloud базираних SAAS система. Нуде решења за проблеме велепродаје, организацију и аутоматизацију велепродаје кроз систематско B2B ecomerce решење и поуздану везу са ЕРП-ом. Развијају WEB апликацију повезану са ЕРП системом клијента, доступни на било ком месту и на било ком мобилном и десктоп уређају.


Hunch

Hunch je ad-tech SaaS за аутоматизацију оглашавања на Facebooku, Instagramu, Twitteru, AdWordsu i LinkedInu, која компанијама пружа могућност оглашавања према корисницима уз достављање оптимизованих и персонализованих огласа.
Hunch је подржан од стране Града Београда кроз Јавни позив за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавање.

Website Facebook Twitter Linkedin

Atoms and Bits d.o.o.

Atoms and BIts развија иновативна решења у области IoT. Фокус компаније су комплексни системи који имају потребу за управљањем ресурсима који су просторно разуђени (градске управе, пољопривредна газдинства, организације за управљање путевима, речним токовима и шумама, водоводи, топлане, нафтне компаније…) и којима нуди сензорску инфраструктуру за прикупљање података, механизме за пренос и складиштење података на јединственој платформи и израду аналитичких модела за превентивно управљање.

Website

Sharebo

Byteout software (Sharebo) је као први самостални производ лансирао iOS аларм апликацију. Аларму су
додали традиционално омиљене игрице које је потребно прећи као прву активност ујутру. Како се игрица
одвија аларм постаје све мање бучан и непоходно је да се победи како би се аларм у потпуности
искључио. Посебно је намењен особама које се тешко буде ујутру. Тренутно развијају апликацију Office
Byte намењену за лако организовање доставе хране компанијама.

Website

Easy tech

Mлади стартап који развија паметну рукавицу за слабовиде И слепе особе. Рукавица функционише по принципу навођења сличном белом штапу, мења га и допуњује. Примарни „посао” уређаја је да помогне слепима и слабовидима да се у реалном свету лакше сналазе и добијају информације. Рукавица помоћу одређених технологија на основу тренутног израза лица тумачи емоције и процењује њихов интензитет. Наравно, ту информацију треба комбиновати са оним што корисник чује и тако доћи до коначног закључка.


Swiftty

Swiffty развија прву cloud responsive платформу за конверзију PSD у HTML 5 и CSS 3, која помаже wеб дизајнерма и програмерима да у року од неколико секунди конвертују дизајн у HTML елементе и на тај начин уштеде и до 8 сати посла по конвертованом фајлу.


Futuring

Futuring израђује 3D сајтове.
3D сајтови се базирају на 360 технологији, са информативним тачкама интересовања, виртуелним водичима да одговоре на сва посетиочева питања и интерактивним садржајем да прикажу галерије, мапе, итд. Захваљујући овим интерактивностима, Футуринг сајтови задржавају посетиоце преко 3 пута дуже него традиционални сајтови.
Кратак демо видео: https://www.youtube.com/watch?v=387QYxz0WPc

Website Facebook

digital worx

Digital worx развија IoT решења, пре свега у индустрији. Компанија је развила Gemba Walk- производ који дигитализује и побољшава превентивно одржавање у индустријским погонима.
Digital worx је подржан од стране Града Београда у оквиру Јавног позива за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавање.

Website Facebook Linkedin

Aquana Europe

Aquana развија софтверска решења за управљање енергијом, за мобилне телефоне и IoT уређаје.


Aurum IT Solutions

Aurum IT Solutions развија два производа: CBS (Complete Business Solution) и TCM (Total Cost Management). CBS омогућава компанијама свих величина да прате продају, пројекте и трошкове током целог животног циклуса продаје и пројекта. TCM је решење које омогућава праћење трошкова телефоније. Он обједињује скупљање CDR записа са телефонских централа, уз могућност извештавања/прегледа, и увоза трошкова мобилне телефоније.

Website

Tehnokratija

Tehnokratija развија апликацију „виртуелну скупштину станара“ која омогућава бољу организацију зграде и доприноси ефикасности управљања зградама, као и уштеди времена и ресурса


NTL SHIP DESIGN

NTL SHIP DESIGN развија решења и пружа услуга пројектовања и саветовања из домена бродоградње.


FinTech Solutions CEE

FinTech Solutions CEE д.о.о. је fintech стартап који развија LeanPay- интегрисану платформу која корисницима омогућава онлајн плаћања према индивидуално скројеним финансијским решењима.

Website

MM Studio Labs

На основу глобалног тренда да се обичним физичким лицима омогући доступно пласирање са њиховим посебним знањима и вештинама на једној платформи, види се велики поцетинцијал и на насем трзисту у Србији.
Стартап ММ Studio labs креира платформу на којој се корисници региструју са посебним вештинама и знањима које могу за одређене накнаде да деле са свима који то желе. Ова платформа има висок потенцијал у промовисању занатских вештина турситима који посећују нашу земљу а такође и отвара могућност развоја различитих традиционалних и занатских умећа свима који су за то заинтересовани.


ANT Energy Consulting

Ant Energy Consulting развија интегрисана техничка, организациона, финансијска и информациона решења у области енергетске ефикасности и енергетике и нуди услуге уштеде енергије и производње електричне и топлотне енергије из обновљивих извора. Компанија омогућава клијентима да без инвестиција, или уз минималне инвестиције реализују пројекте из области обновљивих извора енергије и енергетске ефикасности.


Neopix

Neopix jе компанија оријентисана на дизајн, која ствара интерактивна искуства нових медија. Специјализовани су за промовисање ниша и луксузних брендова, производа и услуга. Neopix нуди брендирање, дизајн и развој услуга са базом клијената у распону од почетника у бизнису до успостављених организација.

Website

Noix

Се бави изградњом аутоматских самосталних и самоходних пловила за цивилну употребу и специјалне намене. Јединственост се огледа у томе што је циљ развој пловила, која ће се користити за комерцијалне и цивилне потребе као што су аутоматизован комерцијални превоз робе и терета, превоз опасних материја, као и за специјалне намене (аутономна ватрогасна пловила, бродови-лабораторије, и томе слично). Свега неколико земаља производи аутономна пловила, и то искључиво за војне потребе, чије су цене производње и одржавања такве да искључују употребу у комерцијалне и цивилне сврхе.


Dotas

ДОТАС развија паметни пешачки прелаз– Zebright. Zebright је систем чија је сврха повећање безбедности пешака приликом преласка улице на лоше осветљеним пешачким прелазима/деоницама. Функционише тако што детектује пешака, активира осветљење, и самим тим и обавештава возача о присуству пешака на пешачком прелазу.


Cloud’n’Car

Cloud’n’Car je cloud платформа је намењена компанијама чија је примарна делатност пружање услуга сервисирања возила, продаје резервних делова, рентирање аутомобила, као и услуге техничког прегледа и регистрације која аутоматизацијом пословних процеса скраћује се време за обављање важних задатака, а сви неопходни подаци обезбеђени су у реалном времену

Website Facebook Twitter Linkedin

MedicBooker

MedicBooker je online платформа креирана у сврху медицинског и здравственог туризма. MedicBooker платформа аутоматизује процес заказивања, реализације и осигурања, чиме одабрано медицинско – туристичко путовање своди на пар једноставних корака.

Website Facebook Twitter

Navitas Labs

Navitas labs развија анализатор електромоторних погона-систем за мерење И аквизицију података у циљу
мониторинг стања надзора рада, дијагностику И предикцију неправилних стања индустријских погона
покретаних од стране електромотора.

Website

Product Hive

Produst Hive развија иновативне услуге које помажу стартап компанијама да дефинишу и изграде своје производе.

Website

SciEd Technologies

SciEd Technologies д.о.о. развија иновативно решење у погледу каријерно усавршавање студената и младих кроз специјализоване програме тренинга, у циљу превазилажења јаза који постоји на домаћем тржишту између велике незапослености младих и компанија које не успевају да пронађу довољно квалификован кадар за своје потребе.


Teodesk

Teodesk је клијентима развио пословни софтвер заснован на cloud-у, који је намењен за тимску колаборацију, управљање пословним процесима, пројектима и запосленима. Малим и средњим предузећима, као и великим компанијама, сада је омогућено да преко јединственог софтверског система једноставно управљају и контролишу све своје пословне активности.

Website Facebook Twitter Linkedin

Smart Research

Smart Research развија SmartBlot – машину за аутоматско третирање western blot мембрана. Уз помоћ SmartBlot уређаја, цео процес третирања мембране постаје аутоматизован, а процене развојног тима из компаније Smart Research су да се коришћењем SmartBlota уређаја може уштедети око два сата лабораторијског рада уз исте или боље резултате од оних који су добијени ручним третирањем мембране.
Smart Research је подржан од стране Града Београда у оквиру Јавног позива за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавање.


Pirate art

Pirate art је стартап који се бави производњом естетских облога намењених особама са инвалидитетом, путем технологије 3Д штампе.Облоге се израдјују по мерама и жељама купца тако да је сваки производ уникатан и прилагодјен потребама

Website Facebook

URB

MarriageIn је дејтинг платформа чији је циљ да помогне проналажење партнера за озбиљну везу и брак, коришћењем паметно осмишљеног система претраге профила, који садрже фотографије и све релевантне информације, укључујући и личне ставове и поглед на свет, које би могле занимати потенцијалног партнера у проналажењу компатибилне особе. Сајт је усмерен на зрелију и старију популацију, као и на образоване особе и професионалце.

Website

Rent a dent

Rent a dent је интенет платформа која омогућава иностраним пацијентима да у пар корака одаберу одговарајућег стоматолога, по знатно нижој цени у односу на њихову матичну земљу. Фокус је на доказаним стоматолошким експертима, директној комуникацији са стоматологом и одређивањем комплетног плана лечења.

Website

Digitmoly

Стартап који развија пројекат израде аудио-визуелног апликативног програма iPathways, који је осмишљен тако да представља е-водич за трекинг, планинарске и off-road бициклистичке стазе на територији Републике Србије форсирајући њихов потенцијал као лековитих рута тј. Стаза здравља и културно-историјских стаза. Програм је креиран за тзв. smart уређаје.


Mainflux

Mainflux је развио Mainflux- open source iOT платформу која има више функција. Реч је о cloud платформи
која представља спону између корисничких апликација и актуатора и микроконтролера који се постављају на
уређаје или физичко окружење. Функција платформе је чување података који долазе од “паметних
предмета”, њихова обрада и комуникација са апликацијама, као и за креирање нових Internet of Things
апликација, које се ослањању на могућност комуникације са повезаним “паметним предметима”.

Website Facebook Linkedin

Smart Locks

Smart Locks доо је стартaп који се првенствено бави развојем онлине сервиса и електронских компоненти способних за комуникацију путем интернета .У основи развој IoT су примарна делатност компаније. Контрола приступа некретнинама (пословним објектима, апартманима, собама итд) у сваком тренутку, са било ког места. Преко online платформе одобрава се улаз, дефинише време боравка и увид у историју приступа објекту у реалном времену. Улаз се одобрава и контролише преко приступних кодова који се преко платформе додељују корисницима објекта. На овај начин елиминише се класична употреба кључева и потреба за особама задуженим за контролу уласка у објекат или пријем гостију.

Website Facebook

Body Range

Body Range је развио јединствену тренажну опрему, која је једноставна за коришћење, неломљива и лака за транспорт. Опрема је креирана на основу дугог искуства у раду са врхунским међународним спортистима и према највишим стандардима тренерске струке, уз праћење савремених тенденција у професионалном екипном и индивидуалном тренингу. Њена свеобухватност омогућава обављање више различитих врста тренинга, и због својих изузетних специфичности и оригиналности, пријављена је за добијање међународног патента.

Website Facebook Twitter

Honorarci

Honorarci.rs су прва интернет база хонорарних радника у Србији која омогућава људима који желе додатно да зараде и да сами оглашавају себе и своје услуге да то учине на најједноставнији и најефикаснији начин и тако се приближе потенцијалним послодавцима којима требају њихове услуге.

Website Facebook Twitter

Logik Bgrd

Logik Bgrd развија Logic Mobi- пословни софтвер који обједињује мобилну апликацију комерцијалиста на терену и мобилну апликацију за рад у магацинима, док је мобилна апликација за менаџмент и извештавање у фази развоја. Logic Mobi је апликација за успешно савремено пословање која омогућава да на једноставан начин и у експресном року руководиоци добију све потребне информације, и то чак иако су просторно удаљени.

Website

Zumoko d.o.o.

Зумоко Тим има преко 7 година искуства у области технологија: проширене стварности – АР (Augmented Reality), виртуалне реалности – ВР (Virtual Reality) и помешане реалности- МР (Mixed Reality). Зумоко се бави развојем иновативних софтверских решења у овим областима за све хардверске платформе, укључујући мобилне уређаје и “паметне наочаре”. Зумоко је фирма која је међу првима развила 3Д софтвер за локализацију објеката у реалном простору базиран на CAD data za Microsoft® HoloLens™ – Zumoko CAD DT (CAD Model Detection and Tracking).

Website Facebook Linkedin

011 Lab

011 Lab је компанија посвећена развоју иновативних производа и система у области високих технологија. Специјализовани експертски тим нуди услуге:

  •  вођења пројеката у било којој фази или аспекту клијентовог пројекта, укључујући системску анализу, дефинисање захтева, планирање, дизајн, имплементацију, тестирање, верификацију, производњу, инсталацију и одржавање
  • развоја нових производа и решења у области: електро-оптичких система, дизајна хардвера и софтвера, електронских и уграђених производа и система, развоја алгоритама за обраду сигнала и слике, развоја система за обраду слике и видео садржаја.

Website

012 Lab

Компанија 012 Lab д.о.о. је званично именована и овлашћена као Сертификовани Дистрибутер компаније SpakFun Electronics, највећег светског произвођача “уради сам” електронике и open source хардвера. Захваљујући томе имају могућност да понудимо брзу и повољну набавку широког асортимана производа – “уради сам” електронике, развојних комплета, електронских компоненти и најактуелнијих развојних алата по најповољнијим ценама, а корисницима са специфичним захтевима пружају и услугу пројектовања наменских производа.


Airpop

Развија производњу комплетне технологије за производњу амбалаже од стиропора (пред експандер, инсталација, силоси, машина за производњу са интегрираним системом за проверу производа и паковања. Развили су енергетски ефикасну машину која сманњује цену коштања производа за 30%.


Beocraft Software

BeoCraft Software je  ИТ компанија, која се бави развојем иновативних софтверских решења. Производ SocialSpacers (https://socialspacers.com ) je web платформа која омогућава да брзо и лако, без техничких вештина, креирате брендирана и персонализована Facebook такмичења у оквиру ваше Facebook стране или wеb странице.

Website Facebook Twitter Linkedin

Analytica one

Analytica one помаже организацијама да идентификују таленте и оптимизују процес запошљавања. Мултидисциплинарни тим психолога, Data Scientista и ИТ стручњака креирао је платформу OneAssessment која обједињује алате за привлачење талената, управљање процесом селекције и процену лицчности и способности.

Website

UrbiGo

UrbiGo израђује паметне вертикалне баште које омогућавају становницима градова да током целе године гаје биљке или зачине у свом стану. Када инсталирају UrbiGo паметну башту на зид, корисници се повезују са њом путем мобилне апликације, која омогућава праћење напредка сваке биљке а такође и повезивање са осталим корисницима на мрежи, размену искуства, слика и рецепата.

Facebook Twitter

B2Bee

Тим посвећен изради пословних Cloud базираних SAAS система. Нуде решења за проблеме велепродаје, организацију и аутоматизацију велепродаје кроз систематско B2B ecomerce решење и поуздану везу са ЕРП-ом. Развијају WEB апликацију повезану са ЕРП системом клијента, доступни на било ком месту и на било ком мобилном и десктоп уређају.


Hunch

Hunch je ad-tech SaaS за аутоматизацију оглашавања на Facebooku, Instagramu, Twitteru, AdWordsu i LinkedInu, која компанијама пружа могућност оглашавања према корисницима уз достављање оптимизованих и персонализованих огласа.
Hunch је подржан од стране Града Београда кроз Јавни позив за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавање.

Website Facebook Twitter Linkedin

Atoms and Bits d.o.o.

Atoms and BIts развија иновативна решења у области IoT. Фокус компаније су комплексни системи који имају потребу за управљањем ресурсима који су просторно разуђени (градске управе, пољопривредна газдинства, организације за управљање путевима, речним токовима и шумама, водоводи, топлане, нафтне компаније…) и којима нуди сензорску инфраструктуру за прикупљање података, механизме за пренос и складиштење података на јединственој платформи и израду аналитичких модела за превентивно управљање.

Website

Sharebo

Byteout software (Sharebo) је као први самостални производ лансирао iOS аларм апликацију. Аларму су
додали традиционално омиљене игрице које је потребно прећи као прву активност ујутру. Како се игрица
одвија аларм постаје све мање бучан и непоходно је да се победи како би се аларм у потпуности
искључио. Посебно је намењен особама које се тешко буде ујутру. Тренутно развијају апликацију Office
Byte намењену за лако организовање доставе хране компанијама.

Website

Easy tech

Mлади стартап који развија паметну рукавицу за слабовиде И слепе особе. Рукавица функционише по принципу навођења сличном белом штапу, мења га и допуњује. Примарни „посао” уређаја је да помогне слепима и слабовидима да се у реалном свету лакше сналазе и добијају информације. Рукавица помоћу одређених технологија на основу тренутног израза лица тумачи емоције и процењује њихов интензитет. Наравно, ту информацију треба комбиновати са оним што корисник чује и тако доћи до коначног закључка.


Swiftty

Swiffty развија прву cloud responsive платформу за конверзију PSD у HTML 5 и CSS 3, која помаже wеб дизајнерма и програмерима да у року од неколико секунди конвертују дизајн у HTML елементе и на тај начин уштеде и до 8 сати посла по конвертованом фајлу.


Futuring

Futuring израђује 3D сајтове.
3D сајтови се базирају на 360 технологији, са информативним тачкама интересовања, виртуелним водичима да одговоре на сва посетиочева питања и интерактивним садржајем да прикажу галерије, мапе, итд. Захваљујући овим интерактивностима, Футуринг сајтови задржавају посетиоце преко 3 пута дуже него традиционални сајтови.
Кратак демо видео: https://www.youtube.com/watch?v=387QYxz0WPc

Website Facebook

digital worx

Digital worx развија IoT решења, пре свега у индустрији. Компанија је развила Gemba Walk- производ који дигитализује и побољшава превентивно одржавање у индустријским погонима.
Digital worx је подржан од стране Града Београда у оквиру Јавног позива за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавање.

Website Facebook Linkedin

Aurum IT Solutions

Aurum IT Solutions развија два производа: CBS (Complete Business Solution) и TCM (Total Cost Management). CBS омогућава компанијама свих величина да прате продају, пројекте и трошкове током целог животног циклуса продаје и пројекта. TCM је решење које омогућава праћење трошкова телефоније. Он обједињује скупљање CDR записа са телефонских централа, уз могућност извештавања/прегледа, и увоза трошкова мобилне телефоније.

Website

Tehnokratija

Tehnokratija развија апликацију „виртуелну скупштину станара“ која омогућава бољу организацију зграде и доприноси ефикасности управљања зградама, као и уштеди времена и ресурса


FinTech Solutions CEE

FinTech Solutions CEE д.о.о. је fintech стартап који развија LeanPay- интегрисану платформу која корисницима омогућава онлајн плаћања према индивидуално скројеним финансијским решењима.

Website

MM Studio Labs

На основу глобалног тренда да се обичним физичким лицима омогући доступно пласирање са њиховим посебним знањима и вештинама на једној платформи, види се велики поцетинцијал и на насем трзисту у Србији.
Стартап ММ Studio labs креира платформу на којој се корисници региструју са посебним вештинама и знањима које могу за одређене накнаде да деле са свима који то желе. Ова платформа има висок потенцијал у промовисању занатских вештина турситима који посећују нашу земљу а такође и отвара могућност развоја различитих традиционалних и занатских умећа свима који су за то заинтересовани.


Neopix

Neopix jе компанија оријентисана на дизајн, која ствара интерактивна искуства нових медија. Специјализовани су за промовисање ниша и луксузних брендова, производа и услуга. Neopix нуди брендирање, дизајн и развој услуга са базом клијената у распону од почетника у бизнису до успостављених организација.

Website

Dotas

ДОТАС развија паметни пешачки прелаз– Zebright. Zebright је систем чија је сврха повећање безбедности пешака приликом преласка улице на лоше осветљеним пешачким прелазима/деоницама. Функционише тако што детектује пешака, активира осветљење, и самим тим и обавештава возача о присуству пешака на пешачком прелазу.


Cloud’n’Car

Cloud’n’Car je cloud платформа је намењена компанијама чија је примарна делатност пружање услуга сервисирања возила, продаје резервних делова, рентирање аутомобила, као и услуге техничког прегледа и регистрације која аутоматизацијом пословних процеса скраћује се време за обављање важних задатака, а сви неопходни подаци обезбеђени су у реалном времену

Website Facebook Twitter Linkedin

MedicBooker

MedicBooker je online платформа креирана у сврху медицинског и здравственог туризма. MedicBooker платформа аутоматизује процес заказивања, реализације и осигурања, чиме одабрано медицинско – туристичко путовање своди на пар једноставних корака.

Website Facebook Twitter

Product Hive

Produst Hive развија иновативне услуге које помажу стартап компанијама да дефинишу и изграде своје производе.

Website

SciEd Technologies

SciEd Technologies д.о.о. развија иновативно решење у погледу каријерно усавршавање студената и младих кроз специјализоване програме тренинга, у циљу превазилажења јаза који постоји на домаћем тржишту између велике незапослености младих и компанија које не успевају да пронађу довољно квалификован кадар за своје потребе.


Teodesk

Teodesk је клијентима развио пословни софтвер заснован на cloud-у, који је намењен за тимску колаборацију, управљање пословним процесима, пројектима и запосленима. Малим и средњим предузећима, као и великим компанијама, сада је омогућено да преко јединственог софтверског система једноставно управљају и контролишу све своје пословне активности.

Website Facebook Twitter Linkedin

Pirate art

Pirate art је стартап који се бави производњом естетских облога намењених особама са инвалидитетом, путем технологије 3Д штампе.Облоге се израдјују по мерама и жељама купца тако да је сваки производ уникатан и прилагодјен потребама

Website Facebook

Rent a dent

Rent a dent је интенет платформа која омогућава иностраним пацијентима да у пар корака одаберу одговарајућег стоматолога, по знатно нижој цени у односу на њихову матичну земљу. Фокус је на доказаним стоматолошким експертима, директној комуникацији са стоматологом и одређивањем комплетног плана лечења.

Website

Digitmoly

Стартап који развија пројекат израде аудио-визуелног апликативног програма iPathways, који је осмишљен тако да представља е-водич за трекинг, планинарске и off-road бициклистичке стазе на територији Републике Србије форсирајући њихов потенцијал као лековитих рута тј. Стаза здравља и културно-историјских стаза. Програм је креиран за тзв. smart уређаје.


Mainflux

Mainflux је развио Mainflux- open source iOT платформу која има више функција. Реч је о cloud платформи
која представља спону између корисничких апликација и актуатора и микроконтролера који се постављају на
уређаје или физичко окружење. Функција платформе је чување података који долазе од “паметних
предмета”, њихова обрада и комуникација са апликацијама, као и за креирање нових Internet of Things
апликација, које се ослањању на могућност комуникације са повезаним “паметним предметима”.

Website Facebook Linkedin

Smart Locks

Smart Locks доо је стартaп који се првенствено бави развојем онлине сервиса и електронских компоненти способних за комуникацију путем интернета .У основи развој IoT су примарна делатност компаније. Контрола приступа некретнинама (пословним објектима, апартманима, собама итд) у сваком тренутку, са било ког места. Преко online платформе одобрава се улаз, дефинише време боравка и увид у историју приступа објекту у реалном времену. Улаз се одобрава и контролише преко приступних кодова који се преко платформе додељују корисницима објекта. На овај начин елиминише се класична употреба кључева и потреба за особама задуженим за контролу уласка у објекат или пријем гостију.

Website Facebook

Honorarci

Honorarci.rs су прва интернет база хонорарних радника у Србији која омогућава људима који желе додатно да зараде и да сами оглашавају себе и своје услуге да то учине на најједноставнији и најефикаснији начин и тако се приближе потенцијалним послодавцима којима требају њихове услуге.

Website Facebook Twitter

Logik Bgrd

Logik Bgrd развија Logic Mobi- пословни софтвер који обједињује мобилну апликацију комерцијалиста на терену и мобилну апликацију за рад у магацинима, док је мобилна апликација за менаџмент и извештавање у фази развоја. Logic Mobi је апликација за успешно савремено пословање која омогућава да на једноставан начин и у експресном року руководиоци добију све потребне информације, и то чак иако су просторно удаљени.

Website

Zumoko d.o.o.

Зумоко Тим има преко 7 година искуства у области технологија: проширене стварности – АР (Augmented Reality), виртуалне реалности – ВР (Virtual Reality) и помешане реалности- МР (Mixed Reality). Зумоко се бави развојем иновативних софтверских решења у овим областима за све хардверске платформе, укључујући мобилне уређаје и “паметне наочаре”. Зумоко је фирма која је међу првима развила 3Д софтвер за локализацију објеката у реалном простору базиран на CAD data za Microsoft® HoloLens™ – Zumoko CAD DT (CAD Model Detection and Tracking).

Website Facebook Linkedin

3F-Fit Fabricando Faber

3F-Fit Fabricando Faber је стартап компанија која развија производе за помоћ људима са моторним
хендикепом. У тиму раде врхунски стручњаци из области рехабилитационог инжењерства, електронике и
аутоматике који верују да развојем производа квалитенте и једноставне примене могу да помогну
људима са посебним потребама, али и спортистима и осталим појединцима, да унапреде своје моторне
вештине на начин који мотивише и инспирише.

Website

Smart Research

Smart Research развија SmartBlot – машину за аутоматско третирање western blot мембрана. Уз помоћ SmartBlot уређаја, цео процес третирања мембране постаје аутоматизован, а процене развојног тима из компаније Smart Research су да се коришћењем SmartBlota уређаја може уштедети око два сата лабораторијског рада уз исте или боље резултате од оних који су добијени ручним третирањем мембране.
Smart Research је подржан од стране Града Београда у оквиру Јавног позива за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавање.


UrbiGo

UrbiGo израђује паметне вертикалне баште које омогућавају становницима градова да током целе године гаје биљке или зачине у свом стану. Када инсталирају UrbiGo паметну башту на зид, корисници се повезују са њом путем мобилне апликације, која омогућава праћење напредка сваке биљке а такође и повезивање са осталим корисницима на мрежи, размену искуства, слика и рецепата.

Facebook Twitter

Aquana Europe

Aquana развија софтверска решења за управљање енергијом, за мобилне телефоне и IoT уређаје.


UrbiGo

UrbiGo израђује паметне вертикалне баште које омогућавају становницима градова да током целе године гаје биљке или зачине у свом стану. Када инсталирају UrbiGo паметну башту на зид, корисници се повезују са њом путем мобилне апликације, која омогућава праћење напредка сваке биљке а такође и повезивање са осталим корисницима на мрежи, размену искуства, слика и рецепата.

Facebook Twitter

ANT Energy Consulting

Ant Energy Consulting развија интегрисана техничка, организациона, финансијска и информациона решења у области енергетске ефикасности и енергетике и нуди услуге уштеде енергије и производње електричне и топлотне енергије из обновљивих извора. Компанија омогућава клијентима да без инвестиција, или уз минималне инвестиције реализују пројекте из области обновљивих извора енергије и енергетске ефикасности.


Navitas Labs

Navitas labs развија анализатор електромоторних погона-систем за мерење И аквизицију података у циљу
мониторинг стања надзора рада, дијагностику И предикцију неправилних стања индустријских погона
покретаних од стране електромотора.

Website

Easy tech

Mлади стартап који развија паметну рукавицу за слабовиде И слепе особе. Рукавица функционише по принципу навођења сличном белом штапу, мења га и допуњује. Примарни „посао” уређаја је да помогне слепима и слабовидима да се у реалном свету лакше сналазе и добијају информације. Рукавица помоћу одређених технологија на основу тренутног израза лица тумачи емоције и процењује њихов интензитет. Наравно, ту информацију треба комбиновати са оним што корисник чује и тако доћи до коначног закључка.


NTL SHIP DESIGN

NTL SHIP DESIGN развија решења и пружа услуга пројектовања и саветовања из домена бродоградње.


URB

MarriageIn је дејтинг платформа чији је циљ да помогне проналажење партнера за озбиљну везу и брак, коришћењем паметно осмишљеног система претраге профила, који садрже фотографије и све релевантне информације, укључујући и личне ставове и поглед на свет, које би могле занимати потенцијалног партнера у проналажењу компатибилне особе. Сајт је усмерен на зрелију и старију популацију, као и на образоване особе и професионалце.

Website

Body Range

Body Range је развио јединствену тренажну опрему, која је једноставна за коришћење, неломљива и лака за транспорт. Опрема је креирана на основу дугог искуства у раду са врхунским међународним спортистима и према највишим стандардима тренерске струке, уз праћење савремених тенденција у професионалном екипном и индивидуалном тренингу. Њена свеобухватност омогућава обављање више различитих врста тренинга, и због својих изузетних специфичности и оригиналности, пријављена је за добијање међународног патента.

Website Facebook Twitter

IT
Biomedicina
Zaštita životne sredine
Energetska efikasnost
Poljoprivreda i hrana
Robotika
Ostalo
ezyPLANET

ezyPlanet je И&Р центар компаније ezyPlanet LLC  основане 2014 у Хонг Конгу са главним циљем израде lifestyle апликацијe за мобилне уређаје које чине традиционалне и свакодневне услуге практичнијим и повољнијим за крајње кориснике. ezyPlanet Београд развија три производа: ezyCourier, Thousand Hands и True Allowance.

Website Facebook Linkedin

xCube International Labs

xCube International Labs је центар изврсности компаније xCube регистроване у Вирџинији, САД. Главни производ компаније xCube је истоимени софистицирани уређај који захваљујући својој IoT архитектури омогућава корисницима да прате и унапређују своје дигитално окружење. xCube ефикасно умрежава све уређаје, а дизајниран је да измери, обухвати, процесира, сачува и преноси све тражене податке у реалном времену.


Alkemy Play

Alkemy Play је И&Р центар компаније Alkemy Play srl компаније са седиштем у Милану, Италија, који развија wеb сервис за банке који ће омогућити њиховим клијентима, а пре свега микро, малим и средњим предузећима дигитализацију и униформно организовање информација на интернету.


Strawberry Energy

Strawberry Energy развија паметне зелене урбане уређаје у циљу побољшања нашег свакодневног живота у градовима. Компанија је развила Strawberry Tree- соларни самосталан уређај и платформа за паметне градове који пружа 16 уграђених каблова за слободну пуњење мобилних телефона, Wifi Интернет, локалне информације, детекцију параметара животне средине и место за излазак у граду, као и Strawberry Bench- урбани намештај који доноси IoT у јавни простор.

Website Facebook Twitter

Phytonet

Phytonet Београд је И&Р центар швајцарске компаније Phytonet AG са седиштем у Feusisberg-у који развија решења у области фармацеутске, прехрамбене индустрије и индустрије суплемената у исхрани.


MDPI

MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) Belgrade jе I&R центар компаније MDPI LLC са седиштем у Базелу, Швајцарска. MDPI Belgrade разија јединствену онлајн платформа за научне раднике, SciForum.net , који корисницима омогућава организовање и учествовање на еКонференцијама и групним дискусијама, пружа информације о најновијим радовима из области науке, као и услугу повезивања и праћења профила осталих корисника. SciForum.net поседује базу са преко 80 милиона научних радова и других информација из светске научне заједнице. Поред Београда компанија има R&D центре у Шпанији и Кини.

Website Facebook Twitter Linkedin

NovelIC

Компанија NovelIc Microsystems развија патентно заштићену технологију радарских сензора (radar-on-chip), за бесконтактну детекцију виталних људских знакова и људског присуства у аутомобилима будућности и паметним кућама. Реч је о минијатурним радарским модулима, који раде на фреквенцијима од 24GHz и 60GHz, а који се примењују у неколико различитих апликација, као што су сензори за детекцију умора возача, сензори за заузетост седишта, сензори за виталне знаке, паркинг сензори и сензори покрета.

Website

WB PLUS CONSULTING

WB PLUS CONSULTING jе I&R центар британске компаније winning Business Ltd који ради на развоју апликације за SAP ERP систем који ће омогућити клијентима који имају ERP да мере перформансе у кључним процесима у реалном времену. Апликација пружа прецизно тестирање пословних перформанси у реалном времену, са преко
200 кључних финансијских, пословних и информационих индикатора остварених резултата, што корисницима, између осталог, омогућава и дневно упоређивање у односу на постојећу конкуренцију у истој индустријској делатности. Компанија је део SAP Startap focus програма.

Website

Cramick IT

Cramick IT је иновативна софтверска компанија, специјализована за високо колаборативни развој на глобалном нивоу. Стратешки партнер који гради дугорочне односе са својим клијентима, запосленима и друштвеним окружењем. Компанија послује у Уругвају, Чилеу, Србији и Хонг Конгу. Развојна канцеларија ради у Србији.

Website Twitter

Engineering Balkan

Engineering Balkan je I&R центар компаније Engineering Group, највеће италијанске групације у сектору информационих технологија, која има око 9.000 запослених на 50 локација у Италији, Белгији, Немачкој, Шпанији, Сједињеним Америчким Државама, Бразилу, Аргентини и Србији. Енгинееринг Балкан развија производе у области телекомуникација, комуналних предузећа, финансија, сектора услуга, јавне администрације и здравства.

Website

GIMATIC Balkan

Gimatic Balkan je И&Р центар италијанске компаније Gimatic основане 1985. у Бреши. У складу са великим искуством на пољу индустријске роботике, Gimatic Balkan развија решења у области наменских алата завршних роботизованих уређаја, као и на продаји компонената који су неопходни за реализацију аутоматских монтажних система.

Website Facebook Linkedin

Complus Visual Communication

Complus је развја интернет платформе која омогућава корисницима да на прави начин осавремене своје пословање и креирају или унапреде свој дигитални идентитет, коришћењем иновативних а једноставних решења, између осталог WебЕxпресс- за креирање сајтова и WебИзлог- за креирање онлајн продавница. Компанија је постла најтраженији партнер за Google Аd Words Reseller програм на домаћем тржишту, са преко 70.000 активних клијената који се рекламирају, користећи Complus решења и сервисе.

Website

INFOhome

INFOhome развија решења у области информатичких и паметних објеката, као и електроинсталација, противпожарности и сигурности. Компанија је развила први домаћи бренд у области СКС (Стриктурних кабловских система) – бренд ICOM, чије компоненте се већином производе у Србији. ИНФОхоме развија опрему која се користи за СКС, и то од идејних решења, преко дизајна и машинских решења, па до производње, контроле квалитета и дистрибуције.

Website

INTERVENTURE

Interventure је И&Р центар швајцарске компаније са седиштем у Цириху основане 2010.  Interventure Belgrade је развио Own Team model  којим се међународним компанијама нуди могућност проширења својих развојних капацитета на ефикасан и одржив начин. Најважнији производи компаније Interventure примењују се у областима дигиталних медија и садрже најсавременије алгоритме за оптимизовање садржаја маркетиншких и рекламних кампања. У другој групи производа истичу се софтвери за пружање забаве путницима на прекоокеанским и осталим дугачким летовима водећих светских авиопревозника.

Website Facebook Linkedin

FlixBus RS d.o.o.

FlixBus је И&Р центар најбрже растућег мобилитy стартап-а у Европи! FlixBus РС ради на развоју решења којим се дигитализује процес путовања аутобусом и ширењу регионалног тржишта. FlixBus представља комбинацију технолошког стартапа, е-трговине и традиционалних превозничких компанија који сарађује са више од 280 аутопревозника са којима послују у 26 европских земаља и возе на више од 1400 дестинација.

Website Facebook

Festo Srbija

Фесто дидактички центар је едукативни и апликативни центар Фесто Србија, представништва немачке компаније Фесто у Србији. Овај центар нуди едукативне опрему за центре за обуку, као и професионалне обуке и консалтинг за компаније у области производне и процесне аутоматизације

Website

Desing d.o.o.

Десинг  развија и производи воћне препарације за индустрију сладоледа, пекарску индустрију, кондиторску индустрију, индустрију безалкохолних напитака и HoReCа сектор. Воћне препарације – топинзи, воћни надеви, сирупи и воћне пасте – су главни производи по којима је компанија Десинг препозната на тржишту читаве југоисточне Европе. Сви воћни производи компаније регистровани су под заједничким брендом FruitRevolution©


New Look Entertainment

New Look Entertainment развија иновативна решења у области Online Presence Management и fintech web aplikacija. Међу најпознатијим клијентма на регионалном нивоу издвајају се Addiko Bank, Unicredit Bank, Erste Bank, IDEA, Japan Tobacco International, Philip Morris, Samsung, Volvo.

Website Facebook Twitter Linkedin

Tele Go

TeleGo jе развио хардверско и софтверско решење Smart Door Kit који представља паметни екран на додир, са могућношћу лаког уграђивања на постојеће вендинг машине. SMart DOor Kit на тај начин модернизује апарате који су актуелно у употреби, истовремено отварајући нове изворе прихода својим оператерима.

Website

Solenoid Circus

Solenoid Circus je И&Р центар компаније Munogu srl са седиштем у Милану, Италија, који развија KIOSK- интерактивну спољну или унутрашњу апликацију којима компаније (брендови) привлаче нове купце, користећи интерактивни дизајн и дигитални потпис.

Website

Aggios Europe

AGGIOS (AGGregated IO Systems) Europe д.о.о. развија решења у области софтверског управљања потрошњом електричне енергије (SDPM) што је напредна технологија која консолидује управљање електричном енергијом тако да један софтвер истовремено контролише режиме рада више елемената у производњи, што је од посебног значаја за све учеснике производних индустрија. AGGIOS у овом тренутку развија три производа која подржавају особине SDP технологије: Seed, EnergyLab и UHAL.

Website

Vision Equipment

Vision Equipment je И&Р центар италијанске компаније ADAT (Advanced Automation Technologies). Основане 1987. године. VE развија решења у области управљање погонима, роботима, машинском визијом, ласерским мерним системима, као и интерфејсима информационих система предузећа.

Website

Dillon

Dillon је ћерка компанија италијанске компаније K.L.A.IN robotics из Бреше. Компанија послује у области роботике и махатроничких компоненти за тржиште Балкана.

Website Facebook

ezyPLANET

ezyPlanet je И&Р центар компаније ezyPlanet LLC  основане 2014 у Хонг Конгу са главним циљем израде lifestyle апликацијe за мобилне уређаје које чине традиционалне и свакодневне услуге практичнијим и повољнијим за крајње кориснике. ezyPlanet Београд развија три производа: ezyCourier, Thousand Hands и True Allowance.

Website Facebook Linkedin

xCube International Labs

xCube International Labs је центар изврсности компаније xCube регистроване у Вирџинији, САД. Главни производ компаније xCube је истоимени софистицирани уређај који захваљујући својој IoT архитектури омогућава корисницима да прате и унапређују своје дигитално окружење. xCube ефикасно умрежава све уређаје, а дизајниран је да измери, обухвати, процесира, сачува и преноси све тражене податке у реалном времену.


Alkemy Play

Alkemy Play је И&Р центар компаније Alkemy Play srl компаније са седиштем у Милану, Италија, који развија wеb сервис за банке који ће омогућити њиховим клијентима, а пре свега микро, малим и средњим предузећима дигитализацију и униформно организовање информација на интернету.


MDPI

MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) Belgrade jе I&R центар компаније MDPI LLC са седиштем у Базелу, Швајцарска. MDPI Belgrade разија јединствену онлајн платформа за научне раднике, SciForum.net , који корисницима омогућава организовање и учествовање на еКонференцијама и групним дискусијама, пружа информације о најновијим радовима из области науке, као и услугу повезивања и праћења профила осталих корисника. SciForum.net поседује базу са преко 80 милиона научних радова и других информација из светске научне заједнице. Поред Београда компанија има R&D центре у Шпанији и Кини.

Website Facebook Twitter Linkedin

NovelIC

Компанија NovelIc Microsystems развија патентно заштићену технологију радарских сензора (radar-on-chip), за бесконтактну детекцију виталних људских знакова и људског присуства у аутомобилима будућности и паметним кућама. Реч је о минијатурним радарским модулима, који раде на фреквенцијима од 24GHz и 60GHz, а који се примењују у неколико различитих апликација, као што су сензори за детекцију умора возача, сензори за заузетост седишта, сензори за виталне знаке, паркинг сензори и сензори покрета.

Website

WB PLUS CONSULTING

WB PLUS CONSULTING jе I&R центар британске компаније winning Business Ltd који ради на развоју апликације за SAP ERP систем који ће омогућити клијентима који имају ERP да мере перформансе у кључним процесима у реалном времену. Апликација пружа прецизно тестирање пословних перформанси у реалном времену, са преко
200 кључних финансијских, пословних и информационих индикатора остварених резултата, што корисницима, између осталог, омогућава и дневно упоређивање у односу на постојећу конкуренцију у истој индустријској делатности. Компанија је део SAP Startap focus програма.

Website

Cramick IT

Cramick IT је иновативна софтверска компанија, специјализована за високо колаборативни развој на глобалном нивоу. Стратешки партнер који гради дугорочне односе са својим клијентима, запосленима и друштвеним окружењем. Компанија послује у Уругвају, Чилеу, Србији и Хонг Конгу. Развојна канцеларија ради у Србији.

Website Twitter

Engineering Balkan

Engineering Balkan je I&R центар компаније Engineering Group, највеће италијанске групације у сектору информационих технологија, која има око 9.000 запослених на 50 локација у Италији, Белгији, Немачкој, Шпанији, Сједињеним Америчким Државама, Бразилу, Аргентини и Србији. Енгинееринг Балкан развија производе у области телекомуникација, комуналних предузећа, финансија, сектора услуга, јавне администрације и здравства.

Website

Complus Visual Communication

Complus је развја интернет платформе која омогућава корисницима да на прави начин осавремене своје пословање и креирају или унапреде свој дигитални идентитет, коришћењем иновативних а једноставних решења, између осталог WебЕxпресс- за креирање сајтова и WебИзлог- за креирање онлајн продавница. Компанија је постла најтраженији партнер за Google Аd Words Reseller програм на домаћем тржишту, са преко 70.000 активних клијената који се рекламирају, користећи Complus решења и сервисе.

Website

INFOhome

INFOhome развија решења у области информатичких и паметних објеката, као и електроинсталација, противпожарности и сигурности. Компанија је развила први домаћи бренд у области СКС (Стриктурних кабловских система) – бренд ICOM, чије компоненте се већином производе у Србији. ИНФОхоме развија опрему која се користи за СКС, и то од идејних решења, преко дизајна и машинских решења, па до производње, контроле квалитета и дистрибуције.

Website

INTERVENTURE

Interventure је И&Р центар швајцарске компаније са седиштем у Цириху основане 2010.  Interventure Belgrade је развио Own Team model  којим се међународним компанијама нуди могућност проширења својих развојних капацитета на ефикасан и одржив начин. Најважнији производи компаније Interventure примењују се у областима дигиталних медија и садрже најсавременије алгоритме за оптимизовање садржаја маркетиншких и рекламних кампања. У другој групи производа истичу се софтвери за пружање забаве путницима на прекоокеанским и осталим дугачким летовима водећих светских авиопревозника.

Website Facebook Linkedin

New Look Entertainment

New Look Entertainment развија иновативна решења у области Online Presence Management и fintech web aplikacija. Међу најпознатијим клијентма на регионалном нивоу издвајају се Addiko Bank, Unicredit Bank, Erste Bank, IDEA, Japan Tobacco International, Philip Morris, Samsung, Volvo.

Website Facebook Twitter Linkedin

Tele Go

TeleGo jе развио хардверско и софтверско решење Smart Door Kit који представља паметни екран на додир, са могућношћу лаког уграђивања на постојеће вендинг машине. SMart DOor Kit на тај начин модернизује апарате који су актуелно у употреби, истовремено отварајући нове изворе прихода својим оператерима.

Website

Solenoid Circus

Solenoid Circus je И&Р центар компаније Munogu srl са седиштем у Милану, Италија, који развија KIOSK- интерактивну спољну или унутрашњу апликацију којима компаније (брендови) привлаче нове купце, користећи интерактивни дизајн и дигитални потпис.

Website

Aggios Europe

AGGIOS (AGGregated IO Systems) Europe д.о.о. развија решења у области софтверског управљања потрошњом електричне енергије (SDPM) што је напредна технологија која консолидује управљање електричном енергијом тако да један софтвер истовремено контролише режиме рада више елемената у производњи, што је од посебног значаја за све учеснике производних индустрија. AGGIOS у овом тренутку развија три производа која подржавају особине SDP технологије: Seed, EnergyLab и UHAL.

Website

Vision Equipment

Vision Equipment je И&Р центар италијанске компаније ADAT (Advanced Automation Technologies). Основане 1987. године. VE развија решења у области управљање погонима, роботима, машинском визијом, ласерским мерним системима, као и интерфејсима информационих система предузећа.

Website

Strawberry Energy

Strawberry Energy развија паметне зелене урбане уређаје у циљу побољшања нашег свакодневног живота у градовима. Компанија је развила Strawberry Tree- соларни самосталан уређај и платформа за паметне градове који пружа 16 уграђених каблова за слободну пуњење мобилних телефона, Wifi Интернет, локалне информације, детекцију параметара животне средине и место за излазак у граду, као и Strawberry Bench- урбани намештај који доноси IoT у јавни простор.

Website Facebook Twitter

Desing d.o.o.

Десинг  развија и производи воћне препарације за индустрију сладоледа, пекарску индустрију, кондиторску индустрију, индустрију безалкохолних напитака и HoReCа сектор. Воћне препарације – топинзи, воћни надеви, сирупи и воћне пасте – су главни производи по којима је компанија Десинг препозната на тржишту читаве југоисточне Европе. Сви воћни производи компаније регистровани су под заједничким брендом FruitRevolution©


Festo Srbija

Фесто дидактички центар је едукативни и апликативни центар Фесто Србија, представништва немачке компаније Фесто у Србији. Овај центар нуди едукативне опрему за центре за обуку, као и професионалне обуке и консалтинг за компаније у области производне и процесне аутоматизације

Website

Dillon

Dillon је ћерка компанија италијанске компаније K.L.A.IN robotics из Бреше. Компанија послује у области роботике и махатроничких компоненти за тржиште Балкана.

Website Facebook

Phytonet

Phytonet Београд је И&Р центар швајцарске компаније Phytonet AG са седиштем у Feusisberg-у који развија решења у области фармацеутске, прехрамбене индустрије и индустрије суплемената у исхрани.


GIMATIC Balkan

Gimatic Balkan je И&Р центар италијанске компаније Gimatic основане 1985. у Бреши. У складу са великим искуством на пољу индустријске роботике, Gimatic Balkan развија решења у области наменских алата завршних роботизованих уређаја, као и на продаји компонената који су неопходни за реализацију аутоматских монтажних система.

Website Facebook Linkedin

FlixBus RS d.o.o.

FlixBus је И&Р центар најбрже растућег мобилитy стартап-а у Европи! FlixBus РС ради на развоју решења којим се дигитализује процес путовања аутобусом и ширењу регионалног тржишта. FlixBus представља комбинацију технолошког стартапа, е-трговине и традиционалних превозничких компанија који сарађује са више од 280 аутопревозника са којима послују у 26 европских земаља и возе на више од 1400 дестинација.

Website Facebook

Пронађите посао у некој од компанија НТП-а

Запослење

Zumoko д.о.о је млади самофинансирајући стартап, чланица НТП Београд, који развија Augmented Reality software и сродне компјутерске алгоритме. Баве се 3д детекцијом и праћењем објеката за HoloLens такође пружају АР решења за купце широм света.

Више информација на сајту

Пријаве слати на jobs@zumoko.com

PHP Developer

За рад на развоју Augmented Reality / Virtual Reality платформа
Потребне вештине:
Добро познавање PHP/JavaScript
Искуство у раду са PHP framework-ом
Искуство у писању тестова
Искуство у раду са Git
Искуство рада у тиму

Опционе вештине:
Vue.js
Node.js
Socket.IO
Web-based statistics/analytics development

Понуда:
Пуно радно време, запослење у динамичној стартап компанији
Конкурентна плата
Прилике за напредовање
Одлично радно окружење у нашим канцеларијама у Београду и Новом Саду
Прилика да будете део Augmented Reality револуциј

Unity Developer

За рад на развоју Augmented Reality applications за iOS, Android и HoloLens платформе
Потребне вештине:
Искуство у раду са Unity 3D C# развојем
Способност самосталног рада
Вештине разматрања и ефикасног решавања проблема
Искуство рада у тиму

Опционе вештине:
Vue.js
Node.js
Socket.IO
Web-based statistics/analytics development

Понуда:
Пуно радно време, запослење у динамичној стартап компанији
Конкурентна плата
Прилике за напредовање
Одлично радно окружење у нашим канцеларијама у Београду и Новом Саду
Прилика да будете део Augmented Reality револуције