Oren Simanian u NTP Beograd

U sredu i četvrtak, 10. i 11. maja, Naučno-tehnološki park Beograd će posetiti poznati izraelski startap ekspert Oren Simanian, koji će tom prilikom održati niz radionica kao i predavanje pod nazivom "Od ideje do uspešnog biznisa".

Izrael je, u današnje vreme, poznat kao startap nacija, u tom duhu poseta ima za cilj da se prisutnima približi iskustvo koje je ova zemlja imala u stvaranju i razvoju sopstvenog startap ekosistema i podeli znanje i veštine vezane za stvaranje uspešnog biznisa.

Oren Simanian je jedna od ključnih osoba u razvoju Izraelskog startap eko sistema. On je profesora na Univerzitetu Tel Aviv, inovator i preduzetnik. Osnivač je Centra za preduzetništvo na Univerzitetu u Tel-Avivu, StarTAU, Marketing and Community menadžer u Izraelu pri kompaniji Indiegogo, internacionalnoj kompaniji, čiji je osnovni cilj da, pomoću organizovanog finansiranja, preduzetničke ideje plasira na tržište.

Pozivamo vas da prisustvujete predavanju, organizovanom od strane Naučno-tehnološkog parka Beograd, ovog internacionalnog predavača i mentora koji je inspirisao i pomogao mnogim preduzetnicima da pokrenu i razviju sopstven biznis.

Prijava za predavanje na FB strani STP Beograd. Ulaz je slobodan.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs