Prvi INAT Summit u Beogradu

Prvi međunarodni INAT Summit održaće se u Beogradu od 20. do 23. aprila u organziaciji Innovation Attitude (INAT) Centre, gde se očekuje oko 30 predavača i 500 učesnika iz Srbije i regiona. Konferencija ima za cilj da okupi mlade ambiciozne ljude iz Srbije i regiona i poveze ih sa globalnim tržištem, podrži dalji razvoj IT scene kroz dalju edukaciju IT stručnjaka i da podrži dalju promociju Srbije, ali i celog Dunavskog regiona kao značajnog ekosistema za inovacije, ali i investicije.

Na Inat Summitu će pored domaćih predavača, čak 70% dolazi iz inostranstva i to iz: Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Italije, Švedske, Kanade, Izraela, Slovenija i Bugarske. Ovom prilikom će prisutni moći da čuju: Lazara Džamića (kreativni strateg), Marka Jevtića (Nordeus), Vilijama Karbonea (IBM), Eda Leona Klingera (Flock), Ivana Gligorijevića (direktor mBrainTrain), Predraga Martića (NetCast), Milovana Jovičića (dizajner i softverski developer), kao i Branislava Nikolića (osnivač firme AYO).

Posetioci će imati priliku da nauče više o primeni VR/AR, korisničkom iskustvu i metodologiji design thinking-a, korišćenju agilnog projektnog menadžmenta u vođenju IT projekata, BigData, primeni IT inovacija u turizmu, medicini, kao i efektnom digitalnom marketingu, Iot i pametnim gradovima. Posebno zanimljiva tema za naše mlade preduzetnike će biti o crowdfundingu za startape, i potencijalma za dolazak do finansijskih sredstava, ali i mogućnostima investiranja.

Prijave su otvorene do 4. aprila.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs