Otvoren studentski startap kamp ParkUP! u NTP Beograd

Više od 60 akademaca započelo je danas letnju startap avanturu u okviru još jednom studentskog starta kampa ParkUP! koji organizuje Naučno-tehnološki park Beograd. U narednih 5 radnih dana, oni će steći osnovna znanja i veštine potrebne za formiranje i razvoj jednog startapa.

Formirani su i timovi u kojima će studenti raditi, a pred polaznicima su interaktivna predavanja i radionice bazirane na Lean metodologiji kroz koje će raditi na razvoju preduzetničkih, liderskih i timskih veština. Svoja iskustva i znanje sa akademcima će podeliti i startap osnivači i eksperti iz različitih oblasti razvoja poslovanja, a svet startapa upoznaće i na zanimljiv način kroz edukativne igrice, druženje i zabavu.

Studentski startap kamp organizuje se u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”. Partneri na projektu su i Centar za razvoj karijere UB, UNICEF, a veliku zahvalnost u organizaciji NTP Beograd duguje i prijateljima kampa: kompaniji Flixbus, Kiglice, Vladsdigital, Skakaonica i Ferdinand knedle.