Шта можеш да очекујеш од НТП Београд?

Било да трагаш за идејом или су ти потребна бизнис знања да своју иновативну идеју развијеш у успешан бизнис, НТП ће подржати твоје прве кораке у стартап свет – да стекнеш знања и вештине како да приступиш тржишту, формираш тим и умрежиш се са иноваторима и успешним предузетницима који ће убрзати твој лични и професионални развој.

Знање

Упознај се са нашим програмима подршке који те кроз обуке, рад са менторима и интерактивне радионице засноване на Lean стартуп методологији, уводе у основе развоја пословања. Научи како да дефинишеш проблем, потребе тржишта, решење, профил купаца, истражиш конкуренцију и развијеш бизнис модел. НТП Београд ће подржати развој твоје идеје до њене спремности за инвестиције и излазак на глобално тржиште.

Запослење

Повежи се са иновативним технолошким стартапима и растућим компанијама у НТП Београд и искористи прилику да кроз праксу, запослење или сарадњу радиш на развоју иновативних производа и услуга. Стекни драгоцено исуство у складу са својим професионалним усмерењем и интересовањима.

Умреженост

Заједница НТП Београд се непрестано шири, као и мрежа међународних и локалних партнера. Учешћем на догађајима, предавањима и посетама обезбедићеш нове контакте са инспиративним предузетницима, студентима из других земаља, организацијама подршке, инвеститорима и лидерима из свих индустрија.

Закорачи у стартап свет кроз петодневни програм учења, рада и дружења, намењен студентима, који желе да стекну основна знања и вештине за развој иновативних бизниса. ParkUP! се одржава два пута годишње, у оквиру летњег и зимског семестра.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/04/raising-stars.png

Raising Starts

Желиш да убрзаш развој свог стартапа? Raising Starts ти пружа неопходна знања и вештине – стручну и финансијску подршку до 15.000 CHF за убрзан развој твоје идеје, како би се припремили за инвестиције и глобално тржиште

Pridruži se startapu

Придружи се неком од постојећих тимова и допринеси развоју иновативних решења.