Šta možeš da očekuješ od NTP Beograd?

Bilo da tragaš za idejom ili su ti potrebna biznis znanja da svoju inovativnu ideju razviješ u uspešan biznis, NTP će podržati tvoje prve korake u startap svet – da stekneš znanja i veštine kako da pristupiš tržištu, formiraš tim i umrežiš se sa inovatorima i uspešnim preduzetnicima koji će ubrzati tvoj lični i profesionalni razvoj.

Znanje

Upoznaj se sa našim programima podrške koji te kroz obuke, rad sa mentorima i interaktivne radionice zasnovane na Lean startup metodologiji, uvode u osnove razvoja poslovanja. Nauči kako da definišeš problem, potrebe tržišta, rešenje, profil kupaca, istražiš konkurenciju i razviješ biznis model. NTP Beograd će podržati razvoj tvoje ideje do njene spremnosti za investicije i izlazak na globalno tržište.

Zaposlenje

Poveži se sa inovativnim tehnološkim startapima i rastućim kompanijama u NTP Beograd i iskoristi priliku da kroz praksu, zaposlenje ili saradnju radiš na razvoju inovativnih proizvoda i usluga. Stekni dragoceno isustvo u skladu sa svojim profesionalnim usmerenjem i interesovanjima.

Umreženost

Zajednica NTP Beograd se neprestano širi, kao i mreža međunarodnih i lokalnih partnera. Učešćem na događajima, predavanjima i posetama obezbedićeš nove kontakte sa inspirativnim preduzetnicima, studentima iz drugih zemalja, organizacijama podrške, investitorima i liderima iz svih industrija.

Zakorači u startap svet kroz petodnevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima, koji žele da steknu osnovna znanja i veštine za razvoj inovativnih biznisa. ParkUP! se održava dva puta godišnje, u okviru letnjeg i zimskog semestra.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/04/raising-stars.png

Raising Starts

Želiš da ubrzaš razvoj svog startapa? Raising Starts ti pruža neophodna znanja i veštine – stručnu i finansijsku podršku do 15.000 CHF za ubrzan razvoj tvoje ideje, kako bi se pripremili za investicije i globalno tržište

Pridruži se startapu

Pridruži se nekom od postojećih timova i doprinesi razvoju inovativnih rešenja.