ensr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Usluge poslovne podrške

Za domaće i strane startap kompanije, MSP i I&R odeljenja velikih kompanija nudimo set usluga usklađenih sa njihovim potrebama:

Usluge 8

Pravno-administrativne usluge

Kada odlučite da osnujete kompaniju, onda treba da znate da smo mi tu da Vam obezbedimo potpunu administrativnu i pravnu podršku. Uvek smo tu za vas!

Usluge 5

Mentori

Imamo saradnju sa nekim od najjuspešnijih svetskih imena iz polja biznisa. Spremni su da vam prenesu
svoje dugogodišnje znanje i neprocenjivo iskustvo, iskoristite tu jedinstvenu mogućnost.

Usluge 2

Pristup mladim talentima

Naša dugogodišnja saradnja sa Univerzitetom pruža nam pristup bazi najboljih mladih,
visokoobrazovanih kadrova in a taj nemerljiv potencijal smo posebno ponosni.

Usluge 7

Treninzi

Prateći svetske trendove iz oblasti razvoja biznisa, kreirali smo niz treninga koji će od vaše kompanije napraviti pravog lidera.

Usluge 4

Individualna savetovanja

Pružamo podršku vašem poslovanju individualnim savetovanjem i to u oblasti razvoja poslovnog modela na osnovu lean metodologije i drugih savetovanja

Usluge 1

Umrežavanje

Kada ste deo zajednice onda sve ide mnogo lakše.  Iskustvo je najbitnije da se neka ideja razvije. Zato smo tu da vas povežemo sa onima koji su već prešli put kojim ste upravo krenuli. Svojim primerom pomažete drugima ali i drugi pomažu vama. 

Usluge 6

Marketing & Promocija

Potrebno je da definišete ciljnu grupu? Zanimaju Vas najbolji alati kojima ćete postići maksimum? Želite da što više ljudi zna za vas? Ne brinite, mi smo tu da vam sve to organizujemo i olakšamo.

Usluge 3

Podrška u pristupu finansijama

Konkursi, fondovi, finansije… sve to zvuči kompliovano za vas? Ne brinite, uvek smo tu da pružimo svaki vid stručne podrške kako biste realizovali svoj finansijski plan.

Usluge

3D Lab

Inovaciona laboratorija je namenjena NTP članicama i učesnicima programa podrške i sastoji se iz 3D printing lab-a koji sadrži najnovije 3D štampače, kao i Maker Space-a u kom mladi preduzetnici mogu raditi na razvoju svojih hardverskih rešenja.

Zainteresovani ste da postanete deo NTP-a?

Kontaktirajte nas, i obezbedite sebi mesto u NTP ekosistemu!
Početna
Između ostalog nudimo

Infrastrukturne usluge

  • Recepcija/info desk
  • Sale za konferencije i obuke
  • Parking (210 mesta)
  • Obezbeđenje (24/7)
  • Održavanje
  • Telefonska i internet infrastruktura
  • Redovna gradska linija
0+
Kompanija
0+
Zaposlenih
0+
Aktivnosti podrške
0+
Zainteresovanih

Mentori

Nebojša Radosavljević

Nebojša Radosavljević

Nebojša Radosavljević je projektni menadžer sa višegodišnjim potvrđenim iskustvom rada u oblasti industrijske automatizacije. Poseduje veštine u inženjerstvu, poslovnom razvoju, servo pogonima, projektnom inženjerstvu i automatizaciji procesa.

Saša Miličić

Saša Miličić

Saša Miličić je projektni menadžer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju web i mobilnih aplikacija i internet usluga. Njegova vizija i zadatak jesu kreiranje usluga koje će biti moćne, korisne i sposobne da poboljšaju komunikaciju na svetu koristeći sve dostupne i vredne ljudske i tehničke resurse.

Sava Marinković

Sava Marinković

Sava je koosnivač kompanije mySkin i direktor TeleSkin kompanije. Sava je imonovan za inovativnog preduzetnika godine od strane kompanije Ernst & Young (2012), uvršten je među 50 najboljih svetskih preduzetnika od strane Svetske banke (2013), proglašen je za OSCE preduzetnika godine (2008) i za jednog od 50 General Electric heroja (2005)

Oren Simanian

Oren Simanian

Oren Simanian je jedna od ključnih osoba u startap ekosistemu Izraela, inovator i preduzetnik. Osnivač je StarTau, preduzetničkog centra Univerziteta u Tel Avivu. Radi sa preduzetnicima, kreatorima i osobama koje grade zajednicu u Izraelu, kako bi njihove ideje predstavio svetu preko otvorene i fleksibilne Iniegogo crowdfunding platforme.

Miloš Mitrić

Miloš Mitrić

Miloš je rukovodeći partner iz oblasti revizije, konsaltinga i forenzičkih usluga. Poseduje međunarodno priznatu licencu ovlašćenog javnog računovođe (CPA) dobijenu od strane Američkog instituta ovlašćenih javnih računovođa (AICPA), licencu ovlašćenog forenzičara finansijskih prevara (CFE), licencu akreditovanog forenzičkog računovođe (Cr. FA), kao i licencu ovlašćenog revizora u Republici Srbiji.

Nikola Aksić

Nikola Aksić

Nikola Aksić je jedan od osnivača kompanije Gečić Law u Beogradu. U svom profesionalnom radu stekao je iskustva u oblastima bankarstva i finansijama, restrukturiranja i insolvetmosti, infrastructure i Poseduje više od 10 godina iskustva rada u Srbiji i regionu.

Srđan Tadić

Srđan Tadić

Srđan Tadić ima petnaestogodišnje iskustvo u elektronskoj i IKT industriji koje se ogleda kroz brojne komercijalizovane proizvode, istraživačko-razvojne inicijative validirane u realnom okruženju, objavljene radove i patente. Trenutno radi u kompaniji Bitgear.

Aleš Župan

Aleš Župan

Aleš je ekspert u upravljanju projektima, preduzetništvu i razvoju ljudskih resursa u javnom i privatnom sektoru. Radi na projektima koji obuhvataju povećavanje zaposlenosti, razvoj privatnog sektora, inovacioni i tehnološki razvoj.

Mario Lukinović 1

Mario Lukinović

Mario Lukinović je doktorirao na Pravnom fakultetu Univerziteta Union, u oblasti upravljanja pravima intelektualne svojine. Član je Međunarodne asocijacije za unapređenje nastave i istraživanja u oblasti intelektualne svojine.

Darko Jus 1

Darko Jus

Darko je trenutno Engagement Manager u u sedištu kompanije McKinsey’s Munich Office. Bavi se podrškom vodećih nemačkih i evropskih kompanija prilikom kreiranja novog digitalnog poslovanja.

USLUGE KONFERENCIJSKOG CENTRA

Pre nego što pošaljete upit preuzmite dokument sa informacijama o samom konferencijskom centru

Usluge konferencijskog centra

Popunite kratak upitnik i javićemo vam se sa ponudom u najkracem mogućem roku:

Osnivači

Uz podršku

Početna 4
Početna 3
Početna 2

Uz podršku

Početna 1