sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Услуге пословне подршке

За домаће и стране стартап компаније, МСП и И&Р одељења великих компанија нудимо сет услуга усклађених са њиховим потребама:

Услуге 8

Правно-административне услуге

Када одлучите да оснујете компанију, онда треба да знате да смо ми ту да Вам обезбедимо потпуну административну и правну подршку. Увек смо ту за вас!

Услуге 5

Ментори

Имамо сарадњу са неким од најјуспешнијих светских имена из поља бизниса. Спремни су да вам пренесу
своје дугогодишње знање и непроцењиво искуство, искористите ту јединствену могућност.

Услуге 2

Приступ младим талентима

Наша дугогодишња сарадња са Универзитетом пружа нам приступ бази најбољих младих,
високообразованих кадрова ин а тај немерљив потенцијал смо посебно поносни.

Услуге 7

Тренинзи

Пратећи светске трендове из области развоја бизниса, креирали смо низ тренинга који ће од ваше компаније направити правог лидера.

Услуге 4

Индивидуална саветовања

Пружамо подршку вашем пословању индивидуалним саветовањем и то у области развоја пословног модела на основу леан методологије и других саветовања

Услуге 1

Умрежавање

Када сте део заједнице онда све иде много лакше.  Искуство је најбитније да се нека идеја развије. Зато смо ту да вас повежемо са онима који су већ прешли пут којим сте управо кренули. Својим примером помажете другима али и други помажу вама. 

Услуге 6

Маркетинг & Промоција

Потребно је да дефинишете циљну групу? Занимају Вас најбољи алати којима ћете постићи максимум? Желите да што више људи зна за вас? Не брините, ми смо ту да вам све то организујемо и олакшамо.

Услуге 3

Подршка у приступу финансијама

Конкурси, фондови, финансије… све то звучи комплиовано за вас? Не брините, увек смо ту да пружимо сваки вид стручне подршке како бисте реализовали свој финансијски план.

Услуге

3D Lab

Иновациона лабораторија је намењена НТП чланицама и учесницима програма подршке и састоји се из 3D printing lab-а који садржи најновије 3Д штампаче, као и Maker Space-a у ком млади предузетници могу радити на развоју својих хардверских решења.

Заинтересовани сте да постанете део НТП-а?

Контактирајте нас, и обезбедите себи место у НТП екосистему!
Почетна
Између осталог нудимо

Инфраструктурне услуге

  • Модеран пословни простор
  • Co-working простор
  • Конференцијски центар
  • Сале за састанке и обуке
  • Теретана & Зона за релаксацију
  • Паркинг & Гараже
0+
Компанија
0+
Запослених
0+
Активности подршке
0+
Заинтересованих

Ментори

Иван Глигоријевић

Иван Глигоријевић је страствени предузетник, истраживач и авантуриста. У протеклих 5 година био је на челу mBrainTrain LLC – иновативне компаније чији је суоснивач од 2012. године. mBrainTrain LLC је једна од водећих компанија истраживачке индустрије која је прошла све фазе развоја хардверских / софтверских производа, комерцијализације, грантова и финансирања. Као стартап ментор учествовао је у неколико манифестација које је организовао ЕY Србија, као и у оквиру пројекта Climate-KIC.

Automatski nacrt 4

Тијана Ћопић

Тијана је инвеститор у Metric Capital Partners фонду за специјалне ситуације у Лондону. Након рада у инвестиционом банкарству где је саветовала глобалне корпорације о стратешким одлукама, реструктурирању, спајању И преузимању компанија, Тијана је прешла у инвестициони фонд где се бави улагањем И пружањем подршке компанијама широм Европе у виду структурираних капиталних решења, оптимизације стратегије и корпоративног управљања.

Automatski nacrt 3

Немања Тимотијевић

Немања Тимотијевић након студија придружио се компанији Elite web solutions, , на позицији Project manager-a. Врло брзо је започео сопствени пројекат у марту 2012. године у сарадњи са још тројицом пријатеља и колега са ФОН-а отвара компанију CreITive , чији је данас CEO за подручје Европе. Данас компанија има још две централе поред Београда, у Дубаију и Сингапуру.

Милош Ковачевић

Милош Ковачевић

Милош Ковачевић је магистрирао на теми пословне инкубације и у Србију је пренео искуства са престижних америчких факултета. Ради на програмима подршке развоја иноватовних компанија више од десет година. Стипендиста је Герман Маршал Фонда САД-а и прави процене европских стартап фирми које желе да учествују у њиховим програмима у САД-у.

Светозар Раре Колесар

Светозар Раре Колесар

Раре је серијски предузетник, образован у софтверском инжењерству и оснивач ”3Д Републике”, која сарађује са највећим производним компанијама у нашем региону. Раретов предузетнички и иновативни дух, заједно са отвореношћу за размену и сарадњу, чини га вредним партнером у готово свим иновативним подухватима.

Јован Милићевић

Јован Милићевић

Јован Милићевић више од 10 година помаже тимовима да направе дигиталне прозводе који решавају корисничке проблеме. Јован је Head of product у LeanPay-у – платформи за инстант online п отрошачке кредите која је успешно лансирана у Словенији после 20 месеци развоја.

Небојша Радосављевић

Небојша Радосављевић

Небојша Радосављевић је пројектни менаџер са вишегодишњим потврђеним искуством рада у области индустријске аутоматизације. Поседује вештине у инжењерству, пословном развоју, серво погонима, пројектном инжењерству и аутоматизацији процеса.

Саша Миличић

Саша Миличић

Саша Миличић је пројектни менаџер са вишегодишњим искуством у развијању wеб и мобилних апликација и интернет услуга. Његова визија и задатак јесу креирање услуга које ће бити моћне, корисне и способне да побољшају комуникацију на свету користећи све доступне и вредне људске и техничке ресурсе.

Сава Маринковић

Сава Маринковић

Сава је кооснивач компаније mySkin и директор TeleSkin компаније. Сава је имонован за иновативног предузетника године од стране компаније Ernst & Young (2012), уврштен је међу 50 најбољих светских предузетника од стране Светске банке (2013), проглашен је за ОСЦЕ предузетника године (2008) и за једног од 50 General Electric heroja (2005)

Орен Симаниан

Орен Симаниан

Орен Симаниан је једна од кључних особа у стартап екосистему Израела, иноватор и предузетник. Оснивач је СтарТау, предузетничког центра Универзитета у Тел Авиву. Ради са предузетницима, креаторима и особама које граде заједницу у Израелу, како би њихове идеје представио свету преко отворене и флексибилне Iniegogo crowdfunding платформе.

Maria Nemenman 1

Мариа Неманман

Мариа Неманман је стручњак у области међуиндустријског истраживања тржишта и дигитал маркетинга. Након осмогодишњег рада у израелском стартап екосистему, посветила се пружању помоћи предузетницима и компанијама у евалуирању стратегија.

Милош Митрић

Милош Митрић

Милош је руководећи партнер из области ревизије, консалтинга и форензичких услуга. Поседује међународно признату лиценцу овлашћеног јавног рачуновође (ЦПА) добијену од стране Америчког института овлашћених јавних рачуновођа (АИЦПА), лиценцу овлашћеног форензичара финансијских превара (ЦФЕ), лиценцу акредитованог форензичког рачуновође (Цр. ФА), као и лиценцу овлашћеног ревизора у Републици Србији.

Никола Аксић

Никола Аксић

Никола Аксић је један од оснивача компаније Gečić Law у Београду. У свом професионалном раду стекао је искуства у областима банкарства и финансијама, реструктурирања и инсолветмости, инфраструцтуре и Поседује више од 10 година искуства рада у Србији и региону.

Домен Боле

Домен Боле

Домен Боле је експерт за пословни и стратешки развој специјализиран за иновационе екосистеме, који се доказао као тренер и ментор у сектору малих и средњих предузећа. Домен поседује вештине у примени леан методологији, у решавању сложених проблема и bottom-up стратегијама.

Срђан Тадић

Срђан Тадић

Срђан Тадић има петнаестогодишње искуство у електронској и ИКТ индустрији које се огледа кроз бројне комерцијализоване производе, истраживачко-развојне иницијативе валидиране у реалном окружењу, објављене радове и патенте. Tренутно ради у компанији Bitgear.

Алеш Жупан

Алеш Жупан

Алеш је експерт у управљању пројектима, предузетништву и развоју људских ресурса у јавном и приватном сектору. Ради на пројектима који обухватају повећавање запослености, развој приватног сектора, иновациони и технолошки развој.

Марио Лукиновић 1

Марио Лукиновић

Марио Лукиновић је докторирао на Правном факултету Универзитета Унион, у области управљања правима интелектуалне својине. Члан је Међународне асоцијације за унапређење наставе и истраживања у области интелектуалне својине.

Дарко Јус 1

Дарко Јус

Дарко је тренутно Engagement Manager у у седишту компаније McKinsey’s Munich Office. Бави се подршком водећих немачких и европских компанија приликом креирања новог дигиталног пословања.

УСЛУГЕ КОНФЕРЕНЦИЈСКОГ ЦЕНТРА

Пре него што пошаљете упит преузмите документ са информацијама о самом конференцијском центру

Оснивачи

Уз подршку

Почетна 4
Почетна 3
Почетна 2

Уз подршку

Почетна 1