НТП Београд на Sports Tech Nation конференцији у Израелу - Naučno-tehnološki park Beograd

NTP Beograd na Sports Tech Nation konferenciji u Izraelu

NTP Beograd je ove nedelje i deo svetske pozornice sports-tech inovacija na Sports Tech Nation konferenciji u Tel Avivu!

Osim prilike da razmenimo iskustva i ideje o budućnosti sportskih tehnologija, naš kolega Bojan Milenković vodio je diskusiju o uticaju tehnologije na učinke sportista, na panelu sa predstavnicima sport-tech kompanija MentisVR limited, Playermaker i Maccabi Haifa FC.

Podršku razvoju inovacija u sportu kontinuirano pružamo nekoliko godina unazad sa našim izraelskim partnerima Colosseum Sport koji je i organizator ovo događaja.

Biti deo ovogodišnjeg skupa još jedno je priznanje za naša zajednička dostignuća na razvoj sport-tech rešenja u Srbiji, kao i za ceo startap ekosistem Srbije, da na daljem razvoju inovacija u ovoj oblasti može da radi rame uz rame sa organizacijama kao što su LaLiga, Juventus Football Club , Maccabi Tel-Aviv Basketball Club, Olimpijski komitetom Izraela, FC Valencia, drugim sportskim organizacijama i tehnološkim kompanijama širom sveta koje su među 1.000 učesnika ovog događaja!