sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

ParkUp!

ParkUp! 2019 je intezivan petodnevni program učenja, rada & druženja sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.

Kada i gde se održava ParkUp!?
ParkUp! 2019 se održava u periodu od 18-22. februara u inspirativnom okruženju Naučno-tehnološkog parka Beograd. Želimo da sjajna iskustva i pozitivno raspoloženje sa letnjeg startap kampa prenesemo i u zimske mesece. Program će se održavati u popodnevnim časovima, tokom pet dana i obavezan je za sve polaznike.

Uspeh kampa 2018!

0
dana
0
Timova
0
radionica
0
zainteresovanih studenata

Kome je namenjeno?

ParkUp! Je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

 • Otvoreni za nova znanja i iskustva
 • Zainteresovani za svet startap-a
 • Proaktivni & motivisani
 • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

Šta te očekuje?

Predavanja i interaktivne radionice

Predavanja i interaktivne radionice studente uvode u tajne kreiranja uspešnog startap-a korišćenjem lean startup metodologije- sa akcentom na definisanje problema & rešenja, definisanju profila & segmenta kupaca, konkurenciji & tržištu.

Timski rad

ParkUp! studentima daje mogućnost da postanu deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova i da steknu veštine kako formirati tim i postati lider koji će uticati na promene u društvu.

Širenje mreže

Učešćem na programu studenti stiču mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji mogu preneti značajna iskustva i savete koji mogu pomoći lični i profesionalni razvoj

Javno predstavljanje

Studenti će imati priliku da iskuse kako jedan Demo day izgleda u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startap-a.

Šta je potrebno za prijavu?

Za učešće na ParkUp! 2019 je dovoljna želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju jer ćemo do toga doći zajedno na programu.
Rok za prijave: 1.2.2019.

Prijavljeni studenti će biti obavešteni o rezultatima selekcije putem mejla, najkasnije do petka, 8. februara 2019. godine

Učešće na kampu je besplatno.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na programu.

Rekli su o nama

 • Strudentski startap kamp je iskustvo koje bih svakome koga startap svijet zanima iskreno preporučila. Spoj druženja i učenja na kreativan način. Atmosfera koja te podstiče da radiš i napreduješ! Prilika da se povežeš i radiš u timu sa ljudima sa raznih fakulteta i čuješ kako neko drugi iz ugla svoje profesije posmatra isti problem. Četiri veoma korisna i predivna dana, opet bih se prijavila!

  Nikolina Savić
 • Sam park je pun pozitivne i stvaralačke energije tako da smo naučili da stvari sagledamo iz više uglova i da svoju ideju uz pomoć stručnjaka tako razvijemo da ona u budućnosti može biti osnova jednog uspešnog poslovanja. Osim radnih obaveza, kamp je tako koncipiran da je dobar provod neminovan. Mnoštvo igara, kvizova i takmičenja kao i žurka poslednjeg dana kampa su nešto što se pamti.

  Anđela Uštević
 • NTP kamp je sjajna šansa da zakoračite u svet startapova. Dosta informacija sa kampa mi je koristilo pri osnivanju i razvitku sopstvenog startapa.

  Milan Popović
  HOSP

Postanite nova startap generacija!

7Days
12Hours
58Mins
54Secs