sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

ParkUp!

ParkUp! 2019 je intezivan petodnevni program učenja, rada & druženja sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.

Kada i gde se održava ParkUp!?
ParkUp! 2019 se održava u inspirativnom okruženju Naučno-tehnološkog parka Beograd. Želimo da sjajna iskustva i pozitivno raspoloženje sa letnjeg startap kampa prenesemo i u zimske mesece. Program će se održavati u popodnevnim časovima, tokom pet dana i obavezan je za sve polaznike.

Dosadašnji uspeh

0*
dana
0
Tim
0+
radionica
0+
zainteresovanih studenata

*trajanja jednog kampa

Kome je namenjeno?

ParkUp! Je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

 • Otvoreni za nova znanja i iskustva
 • Zainteresovani za svet startap-a
 • Proaktivni & motivisani
 • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

Šta te očekuje?

Predavanja i interaktivne radionice

Predavanja i interaktivne radionice studente uvode u tajne kreiranja uspešnog startap-a korišćenjem lean startup metodologije- sa akcentom na definisanje problema & rešenja, definisanju profila & segmenta kupaca, konkurenciji & tržištu.

Timski rad

ParkUp! studentima daje mogućnost da postanu deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova i da steknu veštine kako formirati tim i postati lider koji će uticati na promene u društvu.

Širenje mreže

Učešćem na programu studenti stiču mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji mogu preneti značajna iskustva i savete koji mogu pomoći lični i profesionalni razvoj

Javno predstavljanje

Studenti će imati priliku da iskuse kako jedan Demo day izgleda u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startap-a.

Šta je potrebno za prijavu?

Za učešće na ParkUp! 2019 je dovoljna želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju jer ćemo do toga doći zajedno na programu.

Prijave za letnji ParkUP! od maja 2019.

Pratite nas!

Učešće na kampu je besplatno.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na programu.

Rekli su o nama

 • Strudentski startap kamp je iskustvo koje bih svakome koga startap svijet zanima iskreno preporučila. Spoj druženja i učenja na kreativan način. Atmosfera koja te podstiče da radiš i napreduješ! Prilika da se povežeš i radiš u timu sa ljudima sa raznih fakulteta i čuješ kako neko drugi iz ugla svoje profesije posmatra isti problem. Četiri veoma korisna i predivna dana, opet bih se prijavila!

  Nikolina Savić
 • Sam park je pun pozitivne i stvaralačke energije tako da smo naučili da stvari sagledamo iz više uglova i da svoju ideju uz pomoć stručnjaka tako razvijemo da ona u budućnosti može biti osnova jednog uspešnog poslovanja. Osim radnih obaveza, kamp je tako koncipiran da je dobar provod neminovan. Mnoštvo igara, kvizova i takmičenja kao i žurka poslednjeg dana kampa su nešto što se pamti.

  Anđela Uštević
 • NTP kamp je sjajna šansa da zakoračite u svet startapova. Dosta informacija sa kampa mi je koristilo pri osnivanju i razvitku sopstvenog startapa.

  Milan Popović
  HOSP

Postani nova startap generacija

Prijave za novi ParkUp! od maja 2019

ParkUp! podržali

O nama 20
O nama 18
O nama 17