sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

O nama

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap kompanijama/timovima kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama (MSP i I&R odeljenja velikih kompanija) u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda/usluga.

Osnovan u partnerstvu Vlade RS (u ime Vlade, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja), Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu, koristeći najbolje međunarodne primere, Naučno-tehnološki park Beograd je mesto spajanja i razmene između institucija, nauke i privrede.

Okupljajući više desetina visokotehnoloških kompanija/timova pod svojim krovom, Naučno-tehnološki park Beograd se razvio u novo tehnološko jezgro grada- koje različitim programima i aktivnostima ima ključan uticaj na razvoj inovacionog ekosistema u Srbiji. 

Smešten u inspirativnom okruženju Zvezdarske šume i izrađen u skladu sa najnovijim standardima energetske efikasnosti i moderne arhitekture, Naučno-tehnološki park Beograd pruža idealne uslove za rad kompanija/timova zajedno sa svojim setom usluga razvijenim na osnovu potreba kompanija/timova. Nalazi se u centralnoj zoni Beograda, udaljen svega 4 km od centra grada, u neposrednoj blizini Instituta Mihajlo Pupin, kao i na bliskoj udaljenosti od kampusa Tehničkih fakulteta sa kojim je povezan direktnom autobuskom linijom.

Naučno-tehnološki park Beograd je mesto za sve one koji žele da učestvuju u kreiranju dinamične visokotehnološke zajednice stvarajući dodatnu vrednost za razvoj svog poslovanja kao i za razvoj preduzetništva u Srbiji.

U kompleksu Naučno-tehnološkog parka Beograd su smešteni:

• Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakuulteta (BITF) koji sprovodi program podrške namenjen startap kompanijama/timovima
• Fond za inovacionu delatnost- institucija koja pruža finansijsku podršku kroz Program ranog razvoja i druge programe podrške razvoju inovacija.

Informacije

O projektu

Uspostavljanje NTP Beograd podržano je od strane projekta „Naučno-tehnološko park Beograd – novi izvozni instrument Srbije“ uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske (Švajcarskog sekretarijata za privredu SECO) u cilju povećanja izvoza proizvoda i usluga iz Srbije u visoko-tehnološkim oblastima.

Ciljevi projekta su:

  • Stvaranje NTP kao izvoznog instrumenta
  • Unapređeni kapaciteti Parka
  • Poboljšana promocija izvoza visoko-tehnoloških proizvoda i usluga
  • Povećanje nivoa globalizacije i umreženosti
  • Projekat se implementira u periodu od 1. januara 2015. do 31. decembra 2017. godine.
    Više informacija o projektu možete naći na BITF.
O nama 25

Prijava

Ako imate inovativnu tehnološku ideju i želite da pokrenete svoj startap ili želite da ubrzate rast i razvoj svoje kompanije, pozivamo vas da se prijavite na jedan od poziva Naučno-tehnološkog parka Beograd. Procedura za prijavljivanje kao i rokovi zavise od stepena razvoja startap-a/kompanije.

Pozivamo vas da pročitate naš Poziv za startapove u ranoj fazi razvoja i Poziv za tehnološko-razvojne kompanije ili nas kontaktirate kako biste dobili više informacija o prijavi!

O nama 24

Evaluacija

Prijave kompanija/timova koje su podnete na nekom od javnih poziva Naučno-tehnološkog parka Beograd su evaluirane u skladu sa međunarodnim kriterijumima za ocenu visokotehnoloških kompanija u različitim stupnjevima razvoja. Nakon podnošenja prijave tim zadužen za evaluaciju/komisija u što kraćem roku daje ocenu podnete prijave i odlučuje o učešću kompanija u programima NTP.

O nama 23

Početak rada

Nakon pozitivne ocene prijave kompanija/timova, sledi ugovaranje kojim se regulišu obaveze i uslovi za učešće u programima NTP. Kompaniji/timu se nudi prostor u skladu sa dostupnim kapacitetima, kao i set usluga prilagođen potrebama kompanije. Takođe postoji mogućnost virtuelnog članstva. Pridružite se ekosistemu od preko 400 mladih ljudi. Postanite naša članica!

Saradnja

O nama 20
O nama 19
O nama 18
O nama 17
O nama 16
O nama 15
O nama 14
O nama 13
O nama 12
O nama 11
O nama 9
O nama 8
O nama 7
O nama 6
O nama 5
O nama 4
O nama 3
O nama 2
O nama 1
O nama
O nama 27
Ko smo mi?

Upoznajte tim

Gordana Danilović Grković

v.d. direktor
Jovana Vasić

Radiša Vićević

Pomoćnik direktora infrastrukturu i investicije

Vera Dokmanović Ćirić

Pomoćnik direktora za podršku poslovanju
Slavica Slobođanac 2

Jelena Petrović

Pomoćnik direktora za ravoj poslovanja

Jovana Vasić

Koordinator za poslovnu podršku
Slavica Slobođanac 3

Slavica Slobođanac

poslovni sekretar

Marija Mirković

Saradnik za međunarodnu saradnju i upravljanje projektima

dr Nataša Ćirović

Kordinator projekta

Nina Brkljač

Saradnik za opšte poslove i javne nabavke

Ivana Bezarević

Marketing i Pr koordinator

Bojan Milenković

Saradnik za podršku kompanijama

Milena Đokić

Saradnik za finansije i računovodstvo

Nevena Janković

Saradnik za podršku kompanijama

Osnivači

Uz podršku

Početna 4
Početna 3
Početna 2

Uz podršku

Početna 1