Технолошке компаније - Naučno-tehnološki park Beograd

Šta možeš da očekuješ od NTP Beograd?

Inspirativno okruženje u zajednici inovatora ubrzaće dodatno vaš rast i doprineti otkrivanju novih rešenja za postojeće izazove, uz mogućnost da privučete najbolje talente. Podržaćemo vas da istražite nova tržišta povezivanjem sa potencijalnim partnerima i uvećate svoju vidljivost na lokalnom i međunarodnom nivou.

Prostor

U ušuškanom ambijentu Zvezdarske šume, moderan poslovni prostor NTP Beograd stavlja na raspolaganje savremeno opremljene kancelarije za rad, sale za sastanke, konferencijski centar, parking, coworking prostor, kao i savremeno opremljene inovacione laboratorije (CNC, Laser Lab, 3D Lab).

Pristup mreži

U okruženju mladih startap osnivača bićete na izvoru promena i inspiracije, naša međunarodna mreža partnera olakšaće vaš proboj na nova tržišta, a kroz blisku vezu sa fakultetima i lokalnim organizacijama osnažujemo i vaše veze sa mladim talentima i jačanje najvažnijeg dela kompanije – vašeg tima.

Vidljivost i promocija

NTP Beograd je stanica brojnih stranih delegacija, predstavnika korporacija, ambasada i državnih institucija, što uvećava izloženost kompanija članica, daje prilike za nova partnerstva, inicijative i veći uticaj za poboljšanje uslova poslovanja. Održavamo bliske veze i partnerstva i sa medijima, u cilju promocije razvoja inovacija, novih tehnologija i vaših rešenja za budućnost.

Domaće tehnološke kompanije

Poseban set usluga podrške NTP Beograd kreiran je za unapređenje uslova poslovanja i razvoj lokalnih tehnoloških kompanija (mala i srednja preduzeća koja razvijaju inovativne tehnologije i rešenja i istraživačko razvojni centri kompanija na višim stepenima razvoja koji razvijaju inovacije).

Softlanding

Softlanding program kreiran je kao podrška stranim kompanijama koje nameravaju da otvore inovativne firme ili istraživačko-razvojne centre i odeljenja u Srbiji. NTP Beograd će pomoći da se brže adaptirate tržištu i upoznate sa uslovima poslovanja.