Конекције студената са компанијама из заједнице - Каријерно ћаскање 18. јула у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Konekcije studenata sa kompanijama iz zajednice – Karijerno ćaskanje 18. jula u NTP Beograd

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u utorak 18. jula u 15h organizujemo još jedno Karijerno ćaskanje u cilju povezivanja kompanija iz zajednice i studenata.

Uz promociju inovacionih delatnosti i preduzetništva,  okupljanje ima za cilj i jačanje vidljivosti i otvorenosti kompanija koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd za obavljanje stručne prakse studenata i zapošljavanje mladih diplomaca i istraživača.

Akademci će imati priliku da dobiju savete i saznaju kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima u inovativnim kompanijama koje se razvijaju u NTP Beograd. Skup je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u tehnološko-razvojnim i startap kompanijama koje posluju u okviru NTP Beograd.Ovoga puita startapi će imati priliku da se upoznaju i razgovaraju sa predstavnicima kompanija: Meter & ControlB2BKripto šumeEuroCons i MDPI

Prijavljivanje studenata obavlja se popunjavanjem prijavnog upitnika na LINKU.

Karijerno ćaskanje organizuje se u okviru studenstkog startap kampa ParkUP! u NTP Beograd, koji će i ove godine obučiti 60 akademaca o osnovama tehnološkog preduzetništva. Ovaj studentski kamp NTP Beograd relizuje zajedno sa Poslovno-tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta u Beogradu (BITF), uz podršku Vlade Švajcarske kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”.