IMAGINE IF!

Pridružite se globalnom IMAGINE IF! takmičenju – programu namenjenom tehnološkim startapima koji svojim inovacijama transformišu budućnosti zdravstva i životne sredine.

IMAGINE IF! Srbija deo je vodećeg globalnog IMAGINE IF! takmičenja. Pred-akceleratorski program startapima u ranoj fazi razvoja pruža mogućnost da svoj inovativni biznis podignu na sledeći nivo kroz mentorstvo, radionice, potencijal za obezbeđivanje kapitala i pristup svetskoj mreži inovatora u ovoj oblasti preko platforme Innovation Forum.

Lokalno takmičenje i program završava se izborom lokalnog pobednika, koji predstavlja Srbiju na globalnom takmičenju uz priliku  da svoje inovativno rešenje predstavi investitorima i predstavnicima industrije iz celog sveta.

Proces programa

1

Otvaranje poziva

2

Izbor top 10 finalista i početak lokalnog programa

3

Lokalno finale

4

Globalno finale

Pridružite se globalnoj zajednici vodećih preduzetnika u zdravstvu i budite deo mreže koja okuplja svetski poznate univerzitete poput Cambridge-a, Oxford-a, Harvard-a, Imperial College-a  u Londonu i mnogih drugih. Mreža Innovation Forum-a okuplja 19 zemalja širom sveta i više od 10.000 profesionalaca. IMAGINE IF! je prepoznat i od strane vodećih kompanija industrije na globalnom nivou: Roche, AstraZeneca, Pfizer, Johnson & Johnson, IBM, Stanford business i drugih.