ParkUP! - Naučno-tehnološki park Beograd

Zakorači u nezaboravnu startap avanturu!

ParkUP!  je studenstki startap kamp – intenzivan višednevni program učenja, rada i druženja u inspirativnom okruženju Naučno-tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd), sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa.

Ovog leta, ParkUP! otvara vrata za studente iz cele Srbije!

Studentski startap kamp u NTP Beograd biće održan u julu 2024. i pozivamo studente iz cele zemlje da nam se pridruže u nezaboravnoj startap avanturi!

 

  Želiš da te obavestimo kada budu otvorene prijave? Ostavi nam svoju email adresu.

  4+

  RADNA DANA

  10+

  TIMOVA

  15+

  RADIONICA

  1500+

  ZAINTERESOVANIH STUDENATA

  Kome je program namenjen?

  ParkUP! je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

  • Otvoreni za nova znanja i iskustva
  • Zainteresovani za svet startapa
  • Proaktivni & motivisani
  • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

  Šta te očekuje?

  Predavanja i interaktivne radionice

  Predavanja i interaktivne radionice uvešće te u tajne kreiranja uspešnog startapa po Lean Startup metodologiji, sa akcentom na definisanje problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurencije, tržišta i biznis modela.

  Timski rad

  ParkUP! ti daje mogućnost da postaneš deo multidicsiplinarnog tima i stekneš veštine kako se formira tim i postaje lider koji će uticati na promene u društvu.

  Širenje mreže

  Učešćem na programu stičeš mogućnost da se upoznaš sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji ti mogu preneti značajna iskustva i savete i pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju.

  Javno predstavljanje

  Iskusićeš kako izgleda jedan Demo Dan u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startapa.

  Šta je potrebno za prijavu?

  Za učešće na ParkUP! programu je dovoljna želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju, jer ćemo do toga doći zajedno na programu.

  Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na ParkUP! programu.

  Rekli su o kampu

  Studentski startap kamp je iskustvo koje bih svakome koga startap svet zanima iskreno preporučila. Spoj druženja i učenja na kreativan način. Atmosfera koja te podstiče da radiš i napreduješ! Prilika da se povežeš i radiš u timu sa ljudima sa raznih fakulteta i čuješ kako neko drugi iz ugla svoje profesije posmatra isti problem. Četiri veoma korisna i predivna dana, opet bih se prijavila!

  Nikolina Savić

  NTP kamp je sjajna šansa da zakoračite u svet startapa. Dosta informacija sa kampa mi je koristilo pri osnivanju i razvoju sopstvenog startapa.

  Milan Popović

  Sam Park je pun pozitivne i stvaralačke energije tako da smo naučili da stvari sagledamo iz više uglova i da svoju ideju uz pomoć stručnjaka razvijemo tako da ona u budućnosti može biti osnova jednog uspešnog poslovanja. Osim radnih obaveza, kamp je tako koncipiran da je dobar provod neminovan. Mnoštvo igara, kvizova i takmičenja kao i žurka poslednjeg dana kampa su nešto što se pamti.

  Anđela Uštević

  Uz podršku:

  U partnerstvu sa:

  ParkUp! prepoznali: