sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

ParkUp!

ParkUP! je intenzivan petodnevni program učenja, rada i druženja koji se održava u inspirativnom okruženju u Naučno-tehnološkom parku Beograd, sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.

ParkUP! će biti održan od 14-20. jula 2021. godine.
Prijave otvorene do 1. jula 2021. godine.
Izabranim učesnicima će biti javljeno do 10. jula 2021.

Postani nova startap generacija

15Days
20Hours
59Mins
33Secs

Dosadašnji uspeh

0*
radnih dana
0
timova
0+
radionica
0+
zainteresovanih studenata

*trajanja jednog kampa

Kome je namenjeno?

ParkUp! Je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

 • Otvoreni za nova znanja i iskustva
 • Zainteresovani za svet startap-a
 • Proaktivni & motivisani
 • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

Šta te očekuje?

Predavanja i interaktivne radionice

Predavanja i interaktivne radionice studente uvode u tajne kreiranja uspešnog startap-a korišćenjem Lean startup metodologije- sa akcentom na definisanje problema i rešenja, definisanju profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu.

Timski rad

ParkUp! studentima daje mogućnost da postanu deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova i da steknu veštine kako formirati tim i postati lider koji će uticati na promene u društvu.

Širenje mreže

Učešćem na programu studenti stiču mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji mogu preneti značajna iskustva i savete koji mogu pomoći lični i profesionalni razvoj.

Javno predstavljanje

Studenti će imati priliku da iskuse kako jedan Demo day izgleda u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startap-a.

Šta je potrebno za prijavu?

Za učešće na ParkUp! programu je dovoljna želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju, jer ćemo do toga doći zajedno na programu.

Učešće na kampu je besplatno.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na petodnevnom ParkUP! programu.

Rekli su o kampu

 • Strudentski startap kamp je iskustvo koje bih svakome koga startap svijet zanima iskreno preporučila. Spoj druženja i učenja na kreativan način. Atmosfera koja te podstiče da radiš i napreduješ! Prilika da se povežeš i radiš u timu sa ljudima sa raznih fakulteta i čuješ kako neko drugi iz ugla svoje profesije posmatra isti problem. Četiri veoma korisna i predivna dana, opet bih se prijavila!

  Nikolina Savić
 • Sam park je pun pozitivne i stvaralačke energije tako da smo naučili da stvari sagledamo iz više uglova i da svoju ideju uz pomoć stručnjaka tako razvijemo da ona u budućnosti može biti osnova jednog uspešnog poslovanja. Osim radnih obaveza, kamp je tako koncipiran da je dobar provod neminovan. Mnoštvo igara, kvizova i takmičenja kao i žurka poslednjeg dana kampa su nešto što se pamti.

  Anđela Uštević
 • NTP kamp je sjajna šansa da zakoračite u svet startapova. Dosta informacija sa kampa mi je koristilo pri osnivanju i razvitku sopstvenog startapa.

  Milan Popović
  HOSP

Podržava:                                                                                                                                                                                       U partnerstvu sa:

ParkUp! prepoznali :

O nama 17