ParkUP! - Naučno-tehnološki park Beograd

Zakorači u nezaboravnu startap avanturu!

ParkUP!  je studenstki startap kamp – intenzivan višednevni program učenja, rada i druženja u inspirativnom okruženju Naučno-tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd), sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa.

Ovog leta, ParkUP! otvara vrata za studente iz cele Srbije!

Studentski startap kamp u NTP Beograd biće održan od 11-16 jula 2024. i pozivamo studente iz cele zemlje da nam se pridruže u nezaboravnoj startap avanturi! Prijave su otvorene do 22. juna u ponoć.

 

Studentski startap kamp ParkUP! 2024 realizuje se u okviru Programa promocije i popularizacije inovacione delatnosti Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, uz podršku projekta Tehnopark Srbija 2.

4+

RADNA DANA

10+

TIMOVA

15+

RADIONICA

2000+

ZAINTERESOVANIH STUDENATA

Kome je program namenjen?

ParkUP! je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

  • Otvoreni za nova znanja i iskustva
  • Zainteresovani za svet startapa
  • Proaktivni & motivisani
  • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

Šta te očekuje?

Predavanja i interaktivne radionice

Predavanja i interaktivne radionice uvešće te u tajne kreiranja uspešnog startapa po Lean Startup metodologiji, sa akcentom na definisanje problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurencije, tržišta i biznis modela.

Timski rad

ParkUP! ti daje mogućnost da postaneš deo multidicsiplinarnog tima i stekneš veštine kako se formira tim i postaje lider koji će uticati na promene u društvu.

Širenje mreže

Učešćem na programu stičeš mogućnost da se upoznaš sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji ti mogu preneti značajna iskustva i savete i pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju.

Javno predstavljanje

Iskusićeš kako izgleda jedan Demo Dan u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startapa.

Šta je potrebno za prijavu?

Za učešće na ParkUP! programu je dovoljna želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju, jer ćemo do toga doći zajedno na programu.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na ParkUP! programu.

Rekli su o kampu

Studentski startap kamp je iskustvo koje bih svakome koga startap svet zanima iskreno preporučila. Spoj druženja i učenja na kreativan način. Atmosfera koja te podstiče da radiš i napreduješ! Prilika da se povežeš i radiš u timu sa ljudima sa raznih fakulteta i čuješ kako neko drugi iz ugla svoje profesije posmatra isti problem. Četiri veoma korisna i predivna dana, opet bih se prijavila!

Nikolina Savić

NTP kamp je sjajna šansa da zakoračite u svet startapa. Dosta informacija sa kampa mi je koristilo pri osnivanju i razvoju sopstvenog startapa.

Milan Popović

Sam Park je pun pozitivne i stvaralačke energije tako da smo naučili da stvari sagledamo iz više uglova i da svoju ideju uz pomoć stručnjaka razvijemo tako da ona u budućnosti može biti osnova jednog uspešnog poslovanja. Osim radnih obaveza, kamp je tako koncipiran da je dobar provod neminovan. Mnoštvo igara, kvizova i takmičenja kao i žurka poslednjeg dana kampa su nešto što se pamti.

Anđela Uštević

ParkUp! prepoznali: