ParkUP! - Naučno-tehnološki park Beograd

Zakorači u nezaboravnu startap avanturu!

ParkUP! je intenzivan petodnevni program učenja, rada i druženja koji se održava u inspirativnom okruženju u Naučno-tehnološkom parku Beograd, sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa.

4+

RADNA DANA

80+

TIMOVA

96+

RADIONICA

1500+

ZAINTERESOVANIH STUDENATA

Kome je program namenjen?

ParkUP! je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

  • Otvoreni za nova znanja i iskustva
  • Zainteresovani za svet startapa
  • Proaktivni & motivisani
  • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

Šta te očekuje?

Predavanja i interaktivne radionice

Predavanja i interaktivne radionice studente uvode u tajne kreiranja uspešnog startapa korišćenjem Lean Startup metodologije – sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu.

Timski rad

ParkUP! studentima daje mogućnost da postanu deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova i da steknu veštine kako formirati tim i postati lideri koji će uticati na promene u društvu.

Širenje mreže

Učešćem na programu studenti stiču mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji im mogu preneti značajna iskustva i savete i pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju.

Javno predstavljanje

Studenti će imati priliku da iskuse kako izgleda jedan Demo Day u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startapa.

Šta je potrebno za prijavu?

Za učešće na ParkUP! programu je dovoljna želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju, jer ćemo do toga doći zajedno na programu.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na ParkUP! programu.

Rekli su o kampu

Studentski startap kamp je iskustvo koje bih svakome koga startap svet zanima iskreno preporučila. Spoj druženja i učenja na kreativan način. Atmosfera koja te podstiče da radiš i napreduješ! Prilika da se povežeš i radiš u timu sa ljudima sa raznih fakulteta i čuješ kako neko drugi iz ugla svoje profesije posmatra isti problem. Četiri veoma korisna i predivna dana, opet bih se prijavila!

Nikolina Savić

NTP kamp je sjajna šansa da zakoračite u svet startapa. Dosta informacija sa kampa mi je koristilo pri osnivanju i razvoju sopstvenog startapa.

Milan Popović

Sam Park je pun pozitivne i stvaralačke energije tako da smo naučili da stvari sagledamo iz više uglova i da svoju ideju uz pomoć stručnjaka razvijemo tako da ona u budućnosti može biti osnova jednog uspešnog poslovanja. Osim radnih obaveza, kamp je tako koncipiran da je dobar provod neminovan. Mnoštvo igara, kvizova i takmičenja kao i žurka poslednjeg dana kampa su nešto što se pamti.

Anđela Uštević

Uz podršku:

U partnerstvu sa:

ParkUp! prepoznali: