Зашто НТП - Naučno-tehnološki park Beograd

Dobrodošli u fabriku budućnosti

Mesto gde ideje postaju uspešni biznisi

Bilo da imate samo ideju i startap gradite „od nule“ ili ste kompanija koja u zajednici inovatora želi da ubrza i proširi svoje poslovanje, Naučno-tehnološki park Beograd će podržati vaš razvoj kroz širok spektar usluga koje uključuju poslovnu podršku, mentorstvo, radionice i treninge, pristup mladim talentima, investicionim fondovima, prostor i rad u savremenim inovacionim laboratorijama.

Kao prvi naučno-tehnološki park u Srbiji, NTP Beograd je od osnivanja 2015. godine podržao više od 220 kompanija.

Podrška vašem biznisu

Programi i usluge Naučno-tehnološkog parka Beograd kreirani su da podrže timove i kompanije da ubrzano razvijaju inovativne proizvode i usluge, plasiraju ih na tržište i privuku investicije.

Programe i usluge razvijamo u skladu sa specifičnim potrebama kompanija, u različitim fazama njihovog razvoja, kroz saradnju sa globalnom mrežom partnera. Inspirativno radno okruženje, koje čine startap osnivači i razvojna odeljenja domaćih i stranih kompanija, čini NTP Beograd jedinstvenim tehnološkim jezgrom za razvoj inovacija i uspešnih biznisa.

Deo naše zajednice postajete i virtuelnim članstvom. Virtuelne članice imaju pristup svim uslugama, izuzev mogućnosti korišćenja sopstvenih kancelarija.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/obuke.png
Treninzi, obuke i radionice

Bilo da je reč o procesima prodaje, unapređenja biznis modela, zaštite intelektualne svojine, finansija ili marketinga – steći ćeš znanja koja ti nedostaju i ubrzati razvoj poslovanja.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/ambijent-1.png
Pristup mladim talentima

Kroz blisku vezu sa fakultetima i lokalnim organizacijama osnažujemo tvoje veze sa mladim talentima i jačanje najvažnijeg dela tvoje kompanije – tima.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/mentorstvo.png
Mentori i individualna savetovanja

Mentori i eksperti iz naše mreže pomoći će ti da ubrzaš rast i razvoj, u delu poslovanja gde ti je najpotrebnije. U skladu sa specifičnim potrebama i stepenom razvoja kompanije, povezaćemo te sa onima koji će najbolje odgovoriti na tvoja pitanja i dileme u vezi sa daljim razvojem.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/vaga-1.png
Pravno-administrativne usluge

Pružamo ti sveobuhvatnu pravnu i finansijsku podršku – od osnivanja firme do zaključivanja ugovora sa investitorima.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/finansije-img-1.png
Pristup finansiranju

Pomoći ćemo ti da se što bolje se pripremiš za pozive za dodelu grantova, povezati te sa ekspertima za definisanje strategije prikupljanja dodatnih investicija, da razumeš kako VC fondovi fukcionišu i kako da pregovaraš o uslovima finansiranja. U našoj investcionoj mreži je i više od 30 fondova i biznis anđela.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/umrezavanje2.png
Marketing i promocija

Kao stanica brojnih stranih delegacija, predstavnika korporacija, ambasada i državnih institucija, uvećaćemo tvoju globalnu izloženost i prilike za nova partnerstva i inicijative. Bliske veze održavamo i sa predstavnicima medijima, u cilju promocije inovacija i novih tehnologija.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/finansije-img-copy.png
Inovacione laboratorije

Na raspolaganju su ti i savremeno opremljene inovacione laboratorije za ubrzan razvoj hardverskih rešenja.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/obuke-copy2.png
Umrežavanje

U okruženju drugih startap osnivača bićete na izvoru promena i inspiracije, a naša međunarodna mreža partnera olakšaće pristup i pozicioniranje na globalnim tržištima.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2024/01/obuke-copy.png
Pristup konferencijskim i salama za sastanke

Uz kancelarijski prostor u inspirativnom okruženju inovacija, na raspolaganju su ti i sale za sastanke i savremeni konferencijski centar.

Ekstra benefiti

Lista pogodnosti za članice koje NTP Beograd kreira u saradnji sa globalnim partnerima da dodatno pomogne kompanija da ubrzaju razvoj inovativnih biznisa, sve je veća!

Stay tuned – još benefita je na putu!

 

Prostor i inspirativno okruženje

Ako tragate za svojim radnim prostorom u zajednici inovatora, sa pristupom savremenim konferencijskim centrom, salama za sastanke i moderno opremljenim inovacionim laboratorijama, NTP Beograd će pomoći vaš rast u baš takvom okruženju. Na preko 16.000 m2 kompanijama članicama su na raspolaganju

Konferencijski centar

Konferencijski centar u NTP Beograd prostire se na oko 500m2. Njegova modularnost čini ga pogodnim za različite događaje kompanija članica, koji promovišu i podstiču razvoj i unapređenje inovacionog ekosistema i tehnološkog preduzetništva.

3D Šetnja

Rekli su o NTP Beograd