sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Imaš ideju i znaš kako da uz pomoć tehnologije rešiš neki problem?

Prepoznaješ preduzetnika u sebi? Ipak, nisi siguran odakle da kreneš, testiraš svoju ideju i kako?
Na pravom ste odredištu!
 
Poslovno tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd (BITF) je prvi i vodeći poslovno tehnološki inkubator u Srbiji koji pruža svestranu podršku mladim, obrazovanim ljudima da razvijaju inovativne ideje i započnu svoj biznis!
 
BITF održava bliske veze sa mladim inovatorima i studentima i kroz brojne aktivnosti i obuke podstiče razvoj novih startap timova, komercijalizaciju inovacija i rezultata naučno-istraživačkog rada, te stvaranje novih MSP u oblasti visokih tehnologija.
 
Osnovan pre više od deceniju od četiri tehnička fakulteta Univerziteta u Beogradu (Elektrotehnički, Mašinski, Građevinski i Tehnološko- metalurški fakultet), opštine Palilula i Inicijative za demokratsku tranziciju, na osnovu iskustva razvijenih zemalja i primera dobre prakse, BITF je danas deo Naučno-tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd) zadužen za podršku startapima u ranim fazama razvoja.
 
Uvek je pravo vreme da pokreneš startap!

Mi ćemo obezbediti podršku kroz:

Obuke

U uspostavljanju poslovnog modela po Lean metodologiji, oblasti finansijkog planiranja, zaštite intelektualne svojine i sl;

Umrežavanje i veća vidljivost

Tu da vas povežemo sa onima koji su već prešli put kojim ste upravo krenuli. Svojim primerom pomažete drugima ali i drugi pomažu vama.

Mentorstvo

Naši mentori su cpremni su da Vam prenesu svoje dugogodišnje znanje i neprocenjivo iskustvo, iskoristite tu jedinstvenu mogućnost.

Stimulativan poslovni ambijent

U okviru NTP Beograd – odvojene kancelarije, coworking prostor, sale za sastanke

Pravne i administrativne usluge

Savetovanje u pravnim, računovodstvenim i administrativnim aspektima poslovanja.

Podrška u pristupu finansijama

Ne brinite, uvek smo tu da pružimo svaki vid stručne podrške vezano za konkurse, fondove, finansije kako biste realizovali svoj finansijski plan.

Kako se postaje član?

Napravi prvi preduzetnički korak! Poziv za članstvo u BITF je stalno otvoren!
0
Godina iskustva
0+
Kompanija
0+
Zaposlenih
0+
Obučenih studenata

Alumni kompanije

BITF 9
BITF 8
BITF 7
BITF 6
BITF 5
BITF 3
BITF 2
BITF 1
BITF
Inkubator 5
Inkubator 4
Inkubator 3

Rekli su o BITF

 • Svakom početniku bih preporučio saradnju sa Inkubatorom, jer je to prirodno okruženje za mlade tehnološke firme. Tamo smo upoznali veliki broj ljudi iz različitih oblasti poslovanja i od njih dobili mnoštvo korisnih saveta, što nam je pomoglo i da shvatimo šta znači baviti se disciplinovanin preduzetništvom

  Dejan Dramićanin
  BitGear Wireless Design Services
 • BITF nam je bio velika podrška od samog početka. Njegov tim nas je usmeravao, davao korisne savete i pružao usluge koje su omogućile da se usresredimo isključivo na razvoj proizvoda. Osim poslovne infrastructure, ogromna prednost ovakvog okruženja je rad u društvu velikog broja start ap kompanija. Inkubator nam je obezbedio i mentrostvo stručnjaka iz privatnog sektora, pomogao u izgradnji reputacije i povezivanju sa mnogim ljudima iz industrije

  Miloš Milisavljević
  Strawberry Energy
 • Za tek osnovane kompanije, jedan od najvećih izazova predstavljaju preobimna regulativa i administrativne procedure, koje zahtevaju mnogo vremena i energije u trenutku kada mali tim treba da se fokusira na razvoj svog primarnog proizvoda i na pripremu za neizvesnu tržišnu utakmicu. Koncept inkubacije, kroz različite vrste administrativne pomoći, u velikoj meri može da olakša poslovanje početničkoj kompaniji, da joj uštedi vreme i druge krucijalne resurse

  Dragoš Petrović
  MBRAINTRAIN
 • Tek osnovana kompanija dobila je podršku BITF, gde je zahvaljujući specijalističkim uslugama mogla da se usresredi na osnovni cilj: da to što radi pokuša da uradi najbolje. Osim toga, bili smo okruženi drugim tehnološkim kompanijama sa kojima možete da delite iskustva i podršku, a od velikog značaja je i saradnja sa tehničkim fakultetima. Takvo radno i kreativno okruženje podstiče brz razvoj, što se vidi i po rezultatima koje postižu kompanije izrasle iz Inkubatora

  Aleksandar Čabrilo
  HTEC Group
 • Priliku da obogate svoje inženjersko znanje kroz BITF treninge sa preko potrebnim znanjem iz oblasti intelektualne svojine su dobili i studenti Šumarskog fakulteta, odseka za Preradu drveta. Budući da su izlaganjem svojih prototipova nameštaja u zemlji i inostranstvu već uveliko imali dodira sa ovom materijom, mogli su bolje da spoznaju značaj i vrednost pravnih saveta i predavanja u celini.

  Jelena Matić
  profesor Šumarskog fakulteta
 • Vaša predavanja predstavila su nam nov način razmišljanja i drugačije perspektive. Takođe, učvrstila su nas u ideji da našu ideju i ostvarimo. Pomogli ste nam da prevaziđemo strahove od nepoznatog i neuspeha, tako što ste nam približili tematiku i pokazali gde možemo pogrešiti i načine na koje možemo izbeći te greške.

  Elenora Sergijević
  diplomirani industrijski dizajner, FPU

Osnivači

Uz podršku

O nama 16
O nama 14
O nama 7
O nama