https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/04/inkubacija_1.png

Inkubacija

Vaša ideja je u razvoju? Odlučni ste i spremni da je realizujete? Naš program Inkubacije pruža vam potrebno znanje, kontakte i inspirativno okruženje koje će vam pomoći u tome.

* Učešće u programu inkubacije ne isključuje učešće u ostalim programima

Zakorači u startap svet kroz petodnevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima, koji žele da steknu osnovna znanja i veštine za razvoj inovativnih biznisa. ParkUP! se održava dva puta godišnje, u okviru letnjeg i zimskog semestra.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/04/raising-stars.png

Raising Starts

Želiš da ubrzaš razvoj svog startapa? Raising Starts ti pruža neophodna znanja i veštine – stručnu i finansijsku podršku do 15.000 CHF za ubrzan razvoj tvoje ideje, kako bi se pripremili za investicije i globalno tržište.

IMAGINE IF!

IMAGINE IF! je prvo globalno takmičenje i predakceleratorski program za inovacije u oblasti zdravstva. Program health-tech startapima u ranim fazama razvoja donosi široke mogućnosti – mentorstvo, potencijal za osiguranje kapitala, besplatne savete vodećih kompanija u ovoj oblasti i globalno umrežavanje sa mrežom Innovation Forum Cambridge.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/05/slika.png

Colosseum Sports Tech Serbia

Veruješ da je budućnost sporta blisko vezana za razvoj novih tehnologija? Colosseum Sports Tech Srbija je prvi program podrške kreiran da podstakne inovacije u sportu kroz podršku sports-tech startapima u ranim fazama razvoja. Možda je baš tvoja ideja sledeća velika inovacija u oblasti sporta!

Domaće tehnološke kompanije

Poseban set usluga podrške NTP Beograd kreiran je za unapređenje uslova poslovanja i razvoj lokalnih rastućih kompanija (mala i srednja preduzeća koja razvijaju inovativne tehnologije i rešenja i istraživačko razvojni centri kompanija na višim stepenima razvoja koji razvijaju inovacije).

Softlanding

Softlanding program kreiran je kao podrška stranim kompanijama koje nameravaju da otvore inovativne firme ili istraživačko-razvojne centre i odeljenja u Srbiji. NTP Beograd će pomoći da se brže adaptirate tržištu i upoznate sa uslovima poslovanja.