Водимо те на Slush - До 6. новембра пријаве стартапа за одлазак на водећу европску tech конференцију - Naučno-tehnološki park Beograd

Vodimo te na Slush – Do 6. novembra prijave startapa za odlazak na vodeću evropsku tech konferenciju

Startap karte za ovogodišnji Slush, jednu od 5 najboljih svetskih tech konferencija, su rasprodate, a dva startapa iz Srbije imaju još jednu priliku da se pridruže jednom od najvećih startap događaja i mestu okupljanja predstavnika VC-jeva od 30. novembra do 1. decembra u Helsinkiju!

Dve ulaznice za ovaj prestižni događaj obezbedila je Ambasada Finske u Beogradu, dok će Naučno-tehnološki park Beograd podržati odlazak dva startapa u Helsinki pokrivanjem troškova povratnih avio karata, kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”, uz podršku Vlade Švajcarske.

Startapi mogu da se prijave popunjavanjem forme na linku OVDE, do ponedeljka 6. novembra u 10h.

Slush će ove godine okupiti više od 5.000 osnivača, 3.000+ investitoira i fondove preduzetničkog kapitala (VC) iz celog sveta!

Ko može da se prijavi?

– startapi koji razvijaju inovativni proizvod (digitalni proizvod/softver, elektronski proizvod/hardver ili fizički proizvod) sa skalabilnim poslovnim modelom i ambicijom da se šire globalno
– u većinskom su srpskom vlasništvu, a najmanje 70% preduzeća je u vlasništvu osnivača (fizičkih lica)
– imaju do 50 zaposlenih (mikro i mala preduzeća)
– prošlo je manje od 10 godina od osnivanja društva sa ograničenom odgovornošću
– ostvaruju prihod od prodaje inovativnog proizvoda
– prikupili su najmanje 30.000 evra putem eksternog finansiranja (grant, BA ili VC).

Prijava se sastoji od kratkog upitnika i pitch-deck-a startapa (do 15 slajdova po definisanim kategorijama, link do pitch-a trebalo bi da bude dodat u prijavni obrazac).

Kriterijumi po kojima će se ocenjivati startapi su: iskustvo i stručnost tima, tržišna pozicija i poslovni model, prethodni rezultati i planovi (traction, investment readiness, itd.), kvalitet pitch-a i značaj učešća na Slush-u za dalji razvoj startapa.

Koje su obaveze odabranih startapa?

– Posvećenost startapa razvoju svoje inovacije
– Proaktivan pristup tokom učešća na događaju
– Promocija podrške dobijene od NTP Beograd i Ambasade Finske
– Ulazak u puno ili virtuelno članstvo NTP Beograd od minimalno godinu dana, ukoliko već nisu u članstvu nekog naučno-tehnološkog parka, uz mogućnost korišćenja poslovnog prostora u inovativnoj zajednici osnivača u kompleksu NTP Beograd. O članstvu u NTP Beograd možete pogledati OVDE.

Za dodatne informacije pišite nam na mejl: bojan.milenkovic@ntpark.rs