SMARTSY и Blinking путују на Slush - Naučno-tehnološki park Beograd

SMARTSY i Blinking putuju na Slush

SMARTSY i Blinking putuju na Slush od 30. novembra do 1. decembra!

Put Helinkija krajem meseca predstavnici izabranih startapa kreću zahvaljujući zajedničkoj inicijativni Naučno-tehnološkog parka Beograd i Ambasade Finske u Beogradu da podrže odlazak dva startapa na vodeću evropsku tech konferenciju fokusiranu na osnivače.

Ambasador Finske u Srbiji NJ.E. Niklas Lindqvist i njegovi saradnici, sastali su se danas u NTP Beograd sa direktorkom Gordana Danilovic Grković i predstavnicima odabranih startapa koji su im prezentovali svoje inovativne biznise, dok su predstavnici ambasade dali startapima konkretne savete kako da najbolje iskoriste svoje učešće na Slush konferenciji.

Tokom glavnog programa i na side event-ima, SMARTSY i Blinking će o aktuelnim tehnološkim trendovima i pratećim izazovima, dilemama osnivača i kretanjima investicionih tokova, slušati neke od vodećih imena globalne tech scene i umrežiti se sa više od 5.000 predstavnika drugih startapa, preko 3.000 investitora i VC fondova iz celog sveta!

Dve ulaznice za ovaj prestižni događaj obezbedila je Ambasada Finske u Beogradu, dok Naučno-tehnološki park Beograd podržava odlazak dva startapa u Helsinki pokrivanjem troškova povratnih avio karata, kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”, uz podršku Vlade Švajcarske.