О развоју менаџерских вештина инжењера лидера са Милошем Перовићем 17. септембра у Гаражи - Naučno-tehnološki park Beograd

O razvoju menadžerskih veština inženjera lidera sa Milošem Perovićem 17. septembra u Garaži

U saradnji sa Tenderly Garaža 17. septembra organizujemo meetup o važnoj i aktuelnoj temi o potrebi razvoja menadžerskih veština kod osnivača i članova startapa sa inženjerskim backgroundom, a koji preuzimaju liderske uloge ili imaju potrebu da unaprede svoje menadžerske kapacitete usled brzog rasta kompanije.

Kroz fireside chat i dinamičnu diskusiju sa Milošem Perovićem, dugogodišnjim COO kompanije TERMOVENT koju je uspešno akvizirala švajcarska Arbonia Group, i biznis anđelom, saznaćete:

🎯 kako preći iz tehničke u lidersku ulogu
🎯 koje kompetencije su neophodne za vođenje rastućih timova
🎯 kako uspešno upravljati izazovima usled rasta i usložnjavanja poslovanja

Ovo je prilika i da saznate više o aktuelnom ciklusu Build2Lead scaleup programa u NTP Beograd za koji su otvorene prijave, kreiranom upravo da osnaži menadžerske veštine osnivača i inženjera u teh kompanijama, za uspešno upravljanje timovima i poslovanjem u dinamičnim uslovima brzog rasta.
Miloš je i jedan od predavača na ovom programu u okviru Masterclass dela.

Idealan sagovornik na temu: Po struci mašinski inženjer, Miloš je ubrzo nakon fakulteta preuzeo upravljanje i razvoj TERMOVENT, i pozicionirao ga na međunarodnom tržištu. Iskustvo koje je stekao razvijajući se u lidera kompanije, i kasnije tokom prodaje, dragoceno za sve koji vode i napreduju u rastućim startapima. Nakon uspešnog exita aktivan je na startap sceni kao biznis anđeo.

Sačuvajte sebi mesto prijavom na LINKU i vidimo se u Garaži!