Research Residency у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Research Residency u NTP Beograd

Research Residency u NTP Beograd

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u Naučno-tehnološkom parku Beograd, počevši od 3. aprila do 28. aprila biti organizovani mali kreativni istraživački boravak

o mašinskom učenju za kreativce.

Kroz učešće u ovom programu, polaznici će imati jedinstvenu priliku da istražuje teme vezane za kreativnu veštačku inteligenciju i mašinsko učenje za umetnike sa grupom istomišljenika i iskusnim mentorima tokom aprila.

Škola Machines, Making & Make Believe je jedinstveno škola osnovana u Berlinu 2014. godine, nastala u želji da se kreira jedinstvena pomoć u procesu učenja u oblasti umetnosti, tehnologije, dizajna i veze sa ljudima u cilju da se pristupi umetnosti, kreativnosti i istraživanju najnovijih tehnologija i sebi na nov, otvoren i radoznao načini.

Od 2014. godine, održano je nekoliko programa sa različitim temama: fizičko programiranje, vizuelizacija podataka, povezivanje uređaja i dizajna, povezivanje ljudske emocije i svemira, kompjuterska vizija, mašinsko učenje za umetnike, virtuelna stvarnost i 360 pravljenje filma.