Приступање Србије Фонду за иновативна предузећа (ЕНИФ) у својству инвеститора - Naučno-tehnološki park Beograd

Pristupanje Srbije Fondu za inovativna preduzeća (ENIF) u svojstvu investitora

Pristupanje Srbije Fondu za inovativna preduzeća (ENIF) u svojstvu investitora 2

Ministarstvo privrede, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Fond za inovacionu delatnost obeležavaju pristupanje Republike Srbije Fondu za inovaciona preduzeća (ENIF) u svojstvu investitora, u sredu, 21. juna 2017. u Naučno-tehnološkom parku Beograd (Veljka Dugoševića 54, Beograd), sa početkom u 10 časova.

ENIF je fond rizičnog kapitala koji se fokusira na finansiranje inovativnih malih i srednjih preduzeća na Zapadnom Balkanu. Deo je Programa za razvoj preduzeća i inovacije Zapadnog Balkana čiji je cilj podsticanje i promovisanje nastanka novih i razvoj postojećih inovativnih preduzeća koja imaju visok potencijal za rast, kao i nastanak regionalnog tržišta rizičnog kapitala.

Ovom prilikom, ENIF će biti predstavljen javnosti i medijima u Srbiji, kao i kompanijama koje su zainteresovane za finansiranje putem ovog instrumenta. Takođe, ovo će biti prilika za predstavljanje investitora, kao i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, koje je obezbedilo sredstva za učešće Republike Srbije u ENIF.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite na ana.mojsilovic@inovacionifond.rs.