Приступање Србије Фонду за иновативна предузећа (ЕНИФ) у својству инвеститора - Naučno-tehnološki park Beograd

Приступање Србије Фонду за иновативна предузећа (ЕНИФ) у својству инвеститора

Приступање Србије Фонду за иновативна предузећа (ЕНИФ) у својству инвеститора 2

Министарство привреде, Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Фонд за иновациону делатност обележавају приступање Републике Србије Фонду за иновациона предузећа (ЕНИФ) у својству инвеститора, у среду, 21. јуна 2017. у Научно-технолошком парку Београд (Вељка Дугошевића 54, Београд), са почетком у 10 часова.

ЕНИФ је фонд ризичног капитала који се фокусира на финансирање иновативних малих и средњих предузећа на Западном Балкану. Део је Програма за развој предузећа и иновације Западног Балкана чији је циљ подстицање и промовисање настанка нових и развој постојећих иновативних предузећа која имају висок потенцијал за раст, као и настанак регионалног тржишта ризичног капитала.

Овом приликом, ЕНИФ ће бити представљен јавности и медијима у Србији, као и компанијама које су заинтересоване за финансирање путем овог инструмента. Такође, ово ће бити прилика за представљање инвеститора, као и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, које је обезбедило средства за учешће Републике Србије у ЕНИФ.

Молимо Вас да своје присуство потврдите на ana.mojsilovic@inovacionifond.rs.