sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Više od 100 B2B susreta startapa i predstavnika velikih kompanija na Startup business forumu

Tridesetak startapa predstavilo je danas u Naučno-tehnološkom parku Beograd svoje poslovne ideje predstavnicima 11 velikih kompanija koje posluju u Srbiji. Održano je više od 100 B2B susreta, u okviru kojih su startapi u trajanju od 5-10 minuta predstavili svoj proizvod ili uslugu velikim kompanijama. Razmatrane su mogućnosti za uspostavljanje saradnje, unapređenja poslovanja, a najavljeni su i konkretni dogovori.

Susreti inovativnih startapa sa predstavnicima velikih kompanija na tržištu organizovani su u okviru Startup business forum 18-The future is coming, održanog danas u Naučno-tehnološkom parku Beograd.Na skupu u organizaciji Privredne komore Srbije, NTP Beograd, Privrednog foruma mladih i Ministarstva omladine i sporta učestvovali su predstvanici vodećih domaćih i stranih kompanija: Robert Boš, Telekom Srbija, Aerodrom Nikola Tesla, MK grupa, PWC, Pošta Srbije, Telenor, Nektar grupa, EPS, NIS i Delta Holding.

Forum je bio odlična prilika da startapi upoznaju kompanije sa novim proizvodima i tehnologijama koje razvijaju, iskoriste nove poslovne mogućnosti i sagledaju svoju poziciju u odnosu na tržište i konkurenciju. Istovremeno, velike kompanije dobile su mogućnosti da u direktnoj interakciji sa tehnološko-inovativnim startapima, nađu partnere i podršku za unapređenje i inoviranje poslovnih procesa.