Буди део нове стартап генерације - Отворене пријаве за ParkUp!-зимски стартап камп НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Budi deo nove startap generacije – Otvorene prijave za ParkUp!-zimski startap kamp NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pokrenuo je ParkUp! – zimski startap kamp 2019, intezivan petodnevni program učenja, rada i druženja namenjen studentima sa ciljem da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.

Kamp će biti održan od 18. do 22. februara, a za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Program kampa obuhvata interaktivan rad kao uvod u proces formiranja poslovnih ideja korišćenjem Lean startup metodologije sa akcentom na definisanje problema i rešenja, definisanju profila i segmenata kupaca, konkurenciji i tržištu. Svaki polaznik će za vreme kampa biti deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova što će im pomoći da steknu veštine o formiranju timova i liderstvu.

Učešćem u programu studenti stiču i mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji im mogu preneti značajna iskustva i savete za lični i profesionalni razvoj, a iskusiće i kako izgleda Demo Day u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startap tima.

Kroz letnji studentski kamp NTP Beograd, održan u junu 2018. godine,  prošlo je više od 60 studenata, održano je preko 15 radionica, a više polaznika i timova je nastavilo da razvija svoju ideju! Sjajna iskustva i pozitivno raspoloženje iz letnjih, NTP Beograd sada prenosi i u zimske mesece.

Prijave za ParkUp!- zimski startap kamp 2019, su obavezne i otvorene su do 1. februara 2019. godine na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqWEcBtdrWRMdh9fMB4CVbQVodF-QMt-DQvXDoQDGPlxG2A/viewform

Učešće na Kampu je bez nadoknade. Kamp će biti realizovan u popodnevnim časovima, tokom pet dana i obavezan je za sve registrovane polaznike, a aktivni učesnici dobiće sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Više detalja na https://ntpark.rs/parkup/.